The Tower Assassin's Creed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Assassin's Creed oyunlarının sevilen kahramanlarının kulelere tırmanmasına yardımcı olmaya ne dersiniz?

The Tower Assassin's Creed eğer Assassin's Creed oyunlarını seviyorsanız ve mobil cihazlarınız üzerinden heyecanlı bir oyun tecrübesi yaşamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir kuleye tırmanma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan The Tower Assassin's Creed'de, Assassin's Creed serisindeki oyunların ünlü kahramanları olan Ezio, Altair, Evie, Bayek, Aguilar, Aveline, Adewale, Arno ve Jacob kahramanlarından birini seçiyoruz ve sonrasında bu kahramanlarımızla maceraya atılıyoruz. Oyunda kahramanlarımız bir kuleye sürekli tırmanıyor, bu esnada bize düşen görev ise kahramanlarımızın tırmanacağı kuleleri gerçek zamanlı olarak inşa etmek. Eğer zamanında kuelelerin üstüne gerekli parçaları ekleyemezsek kahramanlarımız tırmanamıyorlar ve oyun sonlanıyor. Bu nedenle dikkatli ve çabuk olmamız gerekmekte.

The Tower Assassin's Creed tek dokunuşla rahatça oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda kahramanlarınız kulelerin tepesine ulaştığında Assassin's Creed oyunlarının ikonik bir parçası olan Leap of Faith hareketini yapıyorlar ve bu sırada helix kredilerini topluyor, saman yığını üzerine düşüyorsunuz. Oyunun başlangıcında belli sayıda kahraman açıkken, bölümleri geçtikçe diğer kahramanların da kildiini açıyorsunuz.

Göze hoş görünen grafiklerle donatılmış The Tower Assassin's Creed, her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

The Tower Assassin's Creed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
88.2 MB DOSYA BOYUTU

Casusları kulenin tepesine ulaştırmalısınız.

The Tower Assassin's Creed, Ketchapp’ın en çok oynanan oyunlarından The Tower’ın farklı bir sürümü. Ünlü casus karakteri ile gök yüzüne ulaşmamızı isteyen oyun, dikkat, beceri ve sabır üçlüsünü bir arada bulundurabilen oyunculara hitap ediyor.

Popüler casusluk oyunu Assassin's Creed’in 10. yıl dönümü kutlaması ile birlikte çıkış yapan kule oyununda Floransa Ezio, Londra Jacob, Giza Bayek’in en yüksek binalarına tırmanıyoruz. Bu noktada Ketchapp oyunu olduğunu, büyük beklenti içine girmemeniz gerektiğini belirtmek isterim. Basit ancak hoş görseller eşliğinde sıradan bir kuleye tırmanma, çıkma oyunun ötesinde değil.

Tek dokunuş kontroller sunan oyunda en uzun kuleyi inşa edip casusu kulenizin en üst noktasına taşımalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assassin's Creed Rebellion APK

    Assassin's Creed Rebellion APK, Assassin's Creed evreninin resmi mobil oyunudur. Suikastçı oyunu, strateji rpg öğelerini içerir.
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Assassin's Creed Identity

    Assassin's Creed Identity, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi suikast oyunu.
  • Assassin’s Creed Unity

    Assassin’s Creed Unity, merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyununun resmi uygulaması.
  • The Walls

    The Walls, Ketchapp'ın zorluğunu ilk aşamadan gösteren beceri oyunları arasında.
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Clumsy Climber

    Tırmanma oyunları arasında en zoru
  • Jelly Run

    Jölelerle platformdan platforma uçun.