The Voice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
539 TOPLAM İNDİRME

The Voice şarkı söylemekten keyif alanlara hitap eden ücretsiz bir uygulamadır.

The Voice ülkemizde yayınlanmış olan O Ses Türkiye yarışmasının orijinal versiyonunun uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulamayı kullanarak sahip oldukları yetenekleri sergileyebilir ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler.

Eğer sesinize güveniyorsanız The Voice uygulamasını denemenizi öneriyorum. Uygulamanın en fazla öne çıkan noktası kullanıcılara keyifli bir şarkı söyleme deneyimi yaşatmak için pek çok araca ev sahipliği yapması. Bu araçları kullanarak şarkı söyleyebilir ve performansınızı kaydedebilirsiniz.

Uygulamada aralarında Pharrel Willians, Miley Cyrus, Bastille, Imagine Dragons, Lady Gaga, Passenger, Bruno Mars, Rihanna, Pink, Ariana Grande gibi ünlülerin bulunduğu sanatçıların şarkıları yer alıyor. Bunlardan istediğinizi seçerek şarkı söyleyebilirsiniz. Eğer performansınızdan memnun kalmazsanız tekrar kayıt edebilirsiniz. Elbette kaydettiğiniz videolarınızı Facebook ve Twitter gibi sosyal medya araçları üzerinde paylaşabilirsiniz.

Şarkı söylemeyi seviyor ve bunu profesyonele yakın bir şekilde icra etmek istiyorsanız The Voice uygulamasına mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

The Voice

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
266 TOPLAM İNDİRME

The Voice uygulaması ile şarkılar söyleyebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

The Voice hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz ve adeta bir yıldız gibi şarkılar söyleyebileceğiniz bir uygulamadır. O Ses Türkiye yarışma programının yabancı versiyonunun uygulaması olan The Voice’da bakalım dört koltuğu da etkileyip döndürebilecek misiniz?

Uygulamada şarkı söylemek için kullanabileceğiniz farklı araçlar mevcut. Bunların her biri daha iyi şarkı söylemeniz için tasarlanmış. Uygulamada Lorde, Katy Perry, Miley Cyrus, OneRepublic, John Legend, Lana Del Rey, Bastille, Rihanna, Lady Gaga, Passenger, Imagine Dragons, Pharrell, Bruno Mars, Taylor Swift gibi ünlü isimlerden parçalar yer alıyor ve istediğinizi seçip şarkı söylemeye başlayabilirsiniz.

Uygulama her ne kadar ücretsiz olarak indirilebiliyor olsa da dönemlik ödemeler yapmak gerekiyor.

  • Haftalık – 1.99 dolar
  • Aylık – 4.99 dolar
  • 6 aylık – 24.99 dolar

Ödemeler iTunes hesabınız üzerinden düşülecektir. Elbette istediğiniz zaman servisi kullanmayı bırakabilirsiniz. Eğer sesinize güveniyorsanız The Voice uygulaması ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Voice Recorder

    Smart Voice Recorder, Android için tasarlanmış bir ses kayıt aracıdır.
  • Voice Recorder

    Gelişmiş özelliklere sahip bir ses kaydetme uygulaması arıyorsanız Voice Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Skyro Voice Recorder

    Skyro Voice Recorder, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ses kaydetme uygulaması.
  • Sound & Voice Recorder

    Sound & Voice Recorder, kolay ve hızlı şekilde ses kaydı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Hi-Q MP3 Voice Recorder

    Hi-Q MP3 Voice Recorder uygulaması yüksek kaliteli ses kaydı yapabilmenize olanak tanıyor.
  • HD Voice Recorder

    HD Voice Recorder, Android cihazlarınızı kullanarak HD kalitesinde ses kaydetmenizi sağlayan minik ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Easy and Smart Voice Recorder

    Easy and Smart Voice Recorder, Android cihazlarınız üzerinden kolayca ve ücretsiz bir şekilde ses kaydetmenizi sağlayan faydalı Android uygulamasıdır.
  • Easy Voice Recorder

    Easy Voice Recorder ile Android cihazınızın mikrofonunu kullanarak dilerseniz kaliteli, dilerseniz uzun süreli ses kayıtları yapabilirsiniz.