The Walking Dead: A New Frontier

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,413 TOPLAM İNDİRME

The Walking Dead: A New Frontier bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Walking Dead: A New Frontier, Minecraft: Story Mode ve Game of Thrones serileri gibi başarılı oyun serilerinin altında imzası bulunan Telltale Games tarafından geliştirilmiş br Walking Dead oyunu.

Bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu macera oyunu temel olarak The Walking Dead oyun serisinin 3. sezonu. Yine bölümler halinde ilerleyecek yeni sezonda daha önceki sezonlarda olduğu gibi dizideki kahramanlardan farklı bir kahramanla tanışıyoruz. Javier adlı kahramanımızın ailesi zombi kıyameti ortaya çıktıktan sonra elinden alınıyor. Bu kaybını unutamayan kahramanımız umutsuzca kaos içindeki bu dünyada yol alırken tıpkı kendisi gibi büyük kayıplar yaşamış olan Clementine adlı genç kızla tanışıyor. Bir önceki sezonun kahramanı olan Clementine'in ve Javier'in kesişen kaderleri onları bir araya getiriyor. Biz de kahramanlarımıza yardımcı olarak yollarını belirlemelerini sağlıyoruz.

The Walking Dead: A New Frontier bir macera oyunu olmasına ve yoğun aksiyon içermemesine rağmen oyunculara gerilim dolu bir oynanış sunuyor. Oyundaki gerilimi almak zorunda olduğunuz kararlar yaratıyor. Çoğu durumda ölüm ve yaşam arasındaki çizgiyi belirleyecek kararlar alacaksınız, kimi zaman da zamana karşı yarışırken doğru kararı vermeye çalışacaksınız. Seçimleriniz ise hikayenin nasıl ilerleyeceğini ve sonlanacağını belirleyecek.

The Walking Dead: A New Frontier serinin çizgi roman görünümü şeklindeki görsel yapısını koruyor. Oyun çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil. The Walking Dead: A New Frontier sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 1 yüklü 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- 2.4 GHz Intel Core 2 Duo işlemci

- 3 GB RAM

- 1 GB video belleğe sahip Nvidia GTS 450 ekran kartı

- DirectX 11

- 8 GB boş depolama alanı

- DirectX 11 uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: A New Frontier

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME

The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

The Walking Dead: A New Frontier eğer The Walking Dead dizisinin hayranıysanız size heyecan dolu yeni maceralar sunabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu macera oyunu, Telltale Games tarafından geliştirilmiş ve daha önceden ödüller kazanmış The Walking Dead oyununun 3. sezonu. Tıpkı bir dizi gibi sezonlar şeklinde ilerleyen oyunun her sezonunda yeni kahramanlar ve yeni maceralar karşımıza çıkıyor. Bu maceralar dizideki hikayeden farklı bir çizgiye sahipler, bu anlamda bize yeni ve alternatif bir senaryo sunuyorlar. Buna ek olarak The Walking Dead oyunu içerisinde dizideki kahramanlara da rastlayabiliyoruz.

The Walking Dead: A New Frontier'ın hikayesi Javier adlı kahramanımız üzerine odaklanıyor. Zombi kıyameti başladıktan sonra kahramanımızın ailesi elinden alınıyor. Javier medeniyetin yok olduğu bu dünyada umutsuzca yol alırken bir önceki sezonun kahramanı olan Clementine ile tanışıyor. Kendisi gibi büyük kayıplar veren Clementine ile birlikte kaderini çizmeye çalışan kahramanımıza yardımcı olduğumuz oyunda alacağımız kararlar hikayenin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl sonlanacağını belirliyor.

The Walking Dead: A New Frontier yine serinin çizgi roman tadındaki görsel yapısına sadık kalmakta.

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: A New Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
880 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

The Walking Dead: A New Frontier, Minecraft: Story Mode ve Game of Thrones oyun serisi gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead oyununun 3. sezonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu macera oyunu yine bölümler halinde yayınlanacak. The Walking Dead 3. sezon içinde farklı bir kahramanın macerasına tanık oluyoruz. Zombi kıyameti sonrasında Javier adlı kahramanımızın ailesi ve sahip olduğu her şey elinden alınıyor. Fakat Javier pes etmek yerine ailesinin izini sürmeye karar veriyor. Macerası sırasında da Clementine adındaki genç bir kızla karşılaşıyor. Bir önceki sezonun kahramanı olan Clementine ile yolları kesişen Javier macerasına bu genç kız ile devam ediyor. Biz de yapacağı seçimler konusunda Javier'e yardımcı oluyoruz.

Telltale'in ödüllü The Walking Dead serisinin yeni sezonu yine kendi tercihlerinizle şekillendirip sonlandırabileceğiniz bir hikayeye sahip. Oyunda çoğu zaman kritik kararlar almamız gerekcek, bu kararları verirken de zaman karşı yarıştığımız durumlarla karşılaşabileceğiz. Bu nedenle The Walking Dead: A New Frontier gerilim dolu bir oynanış da sunuyor.

The Walking Dead: A New Frontier, serinin klasik çizgi roman tadındaki grafiksel yapısını korumakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead - The Final Season

    The Walking Dead - The Final Season, Steam üzerinden satın alabileceğiniz ve uzun süredir beğenilerek oynanan macera oyununun son sezonudur.
  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne sürükleyici bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: Betrayal

    Ünlü TWD serisinden esinlenen The Walking Dead: Betrayal, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi hayatta kalma oyunlarından bir tanesidir.
  • The Walking Dead: Survival Instinct

    The Walking Dead: Survival Instinct ünlü The Walking Dead televizyon dizisinin FPS oyunudur
  • OVERKILL's The Walking Dead

    OVERKILL's The Walking Dead, ünlü çizgi roman ve televizyon dizisi baz alınarak hazırlanan, aksiyon temelli bir zombi oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • The Walking Dead 400 Days Türkçe Yama

    The Walking Dead 400 Days Türkçe yaması sayesinde oyunun tüm diyaloglarına ve menülerine Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.
  • The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama

    The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe hale getirebilirsiniz.
  • The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

    The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution ile zombi dolu bir dünyaya giriş yapacağız.