The Walking Dead: Michonne

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,052 TOPLAM İNDİRME

The Walking Dead: Michonne sürükleyici bir macera oyunudur

The Walking Dead: Michonne, Minecraft: Story Mode, Tales from the Borderlands, The Wolf Among Us gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız Telltale Games'in The Walking Dead serisine alternatif bir hikaye çizgisi ekleyen yeni bir macera oyunu.

Hatırlanacağı üzere Telltale Games tarafından yayınlanan önceki The Walking Dead oyunlarında ünlü televizyon serisinin hikayesi dışında yer alan alternatif olaylara tanık olmuş, farklı kahramanlarla maceraya atılmıştık. The Walking Dead: Michonne ise dizinin en sevilen kahramanları arasında olan ve katanasıyla zombilerin kabusu olan Michonne'ü bir oyun kahramanı yapıyor. The Walking Dead: Michonne'de Michonne odaklı olan hikayemizde kahramanımızın kötü anılarla dolu geçmişine tanık olurken Rick ve ekibinden ayrıldıktan sonra neler yaptığını, nasıl tek başına hayatta kalmaya başardığını ve neyin onu arkadaşlarına geri döndürdüğünü öğreniyoruz.

The Walking Dead: Michonne, diğer The Walking Dead oyunları gibi farklı sezonlar şeklinde hazırlanan bir seri. The Walking Dead: Michonne'u satın alarak oyun için gelecekte yayınlanacak sezonlara da sahip olabiliyorsunuz. 3. sezon halinde hazırlanan The Walking Dead: Michonne'de yine seçimlere dayalı bir gidişat, zorlu kararlar almanızı gerektiren sahneler, yüksek tansiyon dolu aksiyon sahneleri birleştiriliyor.

The Walking Dead: Michonne çizgi roman tadında grafiklere sahip. Oyun çok yüksek sistem gereksinimlerine de sahip değil. The Walking Dead: Michonne'ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 3 yüklü Windows XP işletim sistemi

- 2 GHZ Core 2 Duo veya eşdeğer özelliklere sahip bir işlemci

- 3 GB RAM

- 512 MB video belleğe sahip ATI veya Nvidia ekran kartı

- DirectX 9.0

- 3 GB boş depolama alanı

- DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: Michonne

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
631 TOPLAM İNDİRME

The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

The Walking Dead: Michonne eğer heyecan dolu hikaye içeren bir macera oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir korku - macera oyunu olan The Walking Dead: Michonne, Minecraft: Story Mode, Game of Thrones ve Tales from the Borderlands gibi oyunlarıyla tanıdığımız Telltale Games tarafından geliştirilen bir başka kaliteli mobil oyun. Yine Telltale tarafından geliştirilen ödül kazanmış olan diğer The Walking Dead oyunlarında genel olarak dizideki kahramanların haricinde alternatif kahramanlarla maceraya atılarak alternatif bir hikayeye tanık oluyorduk. Fakat serinin bu oyunu bizi The Walking Dead dizisinin en sevilen kahramanları arasında olan Michonne ile buluşturuyor.

The Walking Dead: Michonne'de kahramanımızın Rick liderliğindeki ekibinden ayrı kaldığı sürede neler yaşadığı konu alınıyor. Michonne'ün ekipten ayrıldıktan sonra yaşadığı olaylar, nasıl hayatta kaldığı ve onu ekibine geri dönmeye neyin ikna ettiğini bu oyunda öğrenebiliyoruz. Katanasıyla dolaşan kahramanımız oyun boyunca kılıcını kullanmasını gerektirecek aksiyon sahneleriyle karşılaşırken kimi zaman zorlu seçimler yapmak zorunda kalıyor. Yapacağımız bu seçimler ise oyunun nasıl ilerleyeceğini ve sonlanacağını belirliyor; yani oyunun gidişatını biz şekillendiriyoruz.

The Walking Dead: Michonne grafik kalitesi açısından Telltale'in diğer The Walking Dead oyunlarıyla aynı seviyede. Yani bizi yine çizgi roman tadında bir görünüm bekliyor.

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: Michonne

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
812 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

The Walking Dead: Michonne televizyonlarda en çok ilgi gören dizilerden olan The Walking Dead'in post apokaliptik dünyasında geçen bir macerayı oyun severlerin parmaklarının ucuna taşıyan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan The Walking Dead: Michonne'da TellTale Games tarafından geliştirilen önceki The Walking Dead oyunlarının aksine bizi diziye daha yakın bir senaryo bekliyor. Hatırlanacağı üzere önceki The Walking Dead oyunlarında alternatif kahramanların alternatif hikayelerine tanık olmuştuk. Bu sefer dizinin en sevilen kahramanlarından olan katanalı kahraman Michonne ile heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz.

The Walking Dead: Michonne'ün hikayesi kahramanımızın Rick ve ekibinden ayrı kaldığı dönemi konu alıyor. Michonne'ün bu dönemde ne yaptığı, nasıl hayatta kaldığı ve onu Rick ve arkadaşlarına geri dönmeye neyin ikna ettiğini bu oyunda bireysel olarak tecrübe edebiliyoruz.

The Walking Dead: Michonne önceki The Walking Dead oyunları gibi yine karşınıza zorlu kararlar alacağını durumlar çıkarırken oyunun nasıl ilerleyeceğini ve nasıl sonlanacağını belirlemenize imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead - The Final Season

    The Walking Dead - The Final Season, Steam üzerinden satın alabileceğiniz ve uzun süredir beğenilerek oynanan macera oyununun son sezonudur.
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • OVERKILL's The Walking Dead

    OVERKILL's The Walking Dead, ünlü çizgi roman ve televizyon dizisi baz alınarak hazırlanan, aksiyon temelli bir zombi oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • The Walking Dead: Betrayal

    Ünlü TWD serisinden esinlenen The Walking Dead: Betrayal, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi hayatta kalma oyunlarından bir tanesidir.
  • The Walking Dead: Survival Instinct

    The Walking Dead: Survival Instinct ünlü The Walking Dead televizyon dizisinin FPS oyunudur
  • The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

    The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution ile zombi dolu bir dünyaya giriş yapacağız.
  • The Walking Dead 400 Days Türkçe Yama

    The Walking Dead 400 Days Türkçe yaması sayesinde oyunun tüm diyaloglarına ve menülerine Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.
  • The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama

    The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe hale getirebilirsiniz.