The Witcher Adventure Game

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

The Witcher Adventure Game bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor

The Witcher Adventure Game bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız The Witcher serisindeki oyunlardan farklı bir çizgiye sahip olan bir mobil rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz The Witcher Adventure Game'de Withcher'ın fantastik dünyasına konuk oluyoruz ve canavar avcısı Geralt of Rivia ve arkadaşlarının hikayelerine tanık oluyoruz. The Witcher Adventure Game'de temel olarak Witcher dünyasının farklı noktalarını keşfederken çeşitli görevleri tamamlıyoruz, tehlikeli yaratıkları avlıyoruz, kadim gizemleri çözüyoruz ve karmaşık politik mücadelelere karışıyoruz. Oyunda yer yer seçimler yapmamız gerkeiyor ve bu da oyunun gidişatını değiştiriyor.

The Witcher Adventure Game'de 4 farklı kahramandan birini seçebiliyoruz. Klasik olarak canavar avcısı Geralt of Rivia'yı seçebileceğimiz gibi güzel ve akıllı büyücü Triss Merigold'u, cüce savaşçı Yarpen Zigrin'i veya gizlilikte usta bard Dandellion'u seçebilmekteyiz. Her kahraman kendine has yetenekleriyle oyunun gidişatına farklı bir yön verebilmekte.

The Witcher Adventure Game'i dilerseniz yapay zekaya karşı, dilerseniz internet üzerinden çok oyunculu olarak arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Oyunda 288 farklı kart ve 30 farklı canavar türü oyuncuları beklemekte.

Can Erdil Şentürk

The Witcher Adventure Game

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
318 MB DOSYA BOYUTU

The Witcher Adventure Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Witcher Adventure Game, The Witcher evreninde geçen fantastik bir hikayeyi parmaklarımızın ucuna taşıyan bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz The Witcher Adventure Game'de oyuna kahramanımızı seçenerek başlıyoruz. The Witcher oyunlarının ana kahramanı olan canavar avcısı Geralt of Rivia'nın yanısıra zeki ve güzel büyücü Triss Merigold,  cüce savaşçı Yarpen Zigrin ve gizlilikte usta bard Dndellion gibi kahramanları seçebiliyoruz. Kahramanımızı seçtikten sonra ise Witcher dünyasını keşfe başlıyoruz. Farklı görevleri yapabildiğimiz gibi canavar avlarına çıkabiliyor, antik gizemleri çözebiliyor ve siyasi çatışmalarda taraf olabiliyoruz.

The Witcher Adventure Game'de kahramanlarımız kendilerine has yeteneklere sahipler. Kimi gücüyle karşısındakini ikna edebilirken kimi kurnazlığı ve zekasıyla ikna edebiliyor. Bu sayede oyun her kahramanla farklı bir çizgi izleyebiliyor. Oyun sırasında alacağımız kararlar da oyunun gidişatının değişmesine neden olmakta.

The Witcher Adventure Game'i dilerseniz tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabilir, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.
  • The Witcher Battle Arena

    The Witcher Battle Arena, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Eden: The Game

    Eden: The Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamp kurma ve yönetme oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.