Threema

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
486 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Threema, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz güvenilir bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır.

Threema, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri, kişisel güvenliği ilk sırada tutan bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır.

Baştan sona şifreleme algoritması sayesinde göndermiş ve almış olduğunuz mesajların sadece siz ve arkadaşınız tarafından okunduğuna emin olabileceğiniz uygulama oldukça güvenilir bir yapıya sahiptir.

Önce kişisel güvenlik parolasıyla yola çıkan uygulama, mesajlarınızı şifreleyerek gönderdiğini söyleyen diğer uygulamaların aksine, sizlere gerçek bir özel sohbet ortamı sunmaktadır. Öyle ki göndermiş olduğunuz mesajlar sunucu operatörleri tarafından bile takip edilememektedir.

İsviçre merkezli bir uygulama olan Threema'nın tüm sunucuları yine İsviçre'de yer almaktadır ve güvenliğiniz bu sayede çok daha etkin bir şekilde korunmaktadır.

Ekstra güvenlik özelliklerinin dışında mesajlaşma, resim gönderme, video gönderme, konum bilgileri paylaşma gibi diğer mesajlaşma uygulamarı üzerinde yer alan özelliklere sahip olan Threema, çevrimiçi gizliliğine ve güvenliğine önem veren kullanıcılar için geliştirilen bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekmektedir.

Threema Özellikleri:

  • Baştan sona şifreleme algoritması ile mesajlarınız, resimleriniz, videolarınız ve GPS konumlarınız güvende
  • Kişi listesi senkronizasyonu
  • Resim ve video gönderme
  • Konum paylaşma
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

Threema

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Threema, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş güvenlik önlemlerine sahip bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır.

Threema, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri ve kişisel gizliliği ön planda tutan güvenilir bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır.

İsviçre merkezli bir mobil mesajlaşma uygulaması olan Threema'nın tüm sunucuları yine İsviçre üzerinde yer almaktadır ve kişisel verilerinizin herhangi birinin eline geçmemesi konusunda oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır.

Gelişmiş şifreleme algoritması sayesinde göndermiş ve almış olduğunuz tüm mesajların siz ve gönderen kişi dışında herhangi biri tarafından okunmadığına emin olabileceğiniz uygulama, bu konuda oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır.

Hatta bu noktada güvenlik önlemlerini abartan uygulama, sizin dışınızda birini bırakın, uygulamanın yer aldığı sunucular üzerinde çalışan operatörlerin bile göndermiş ve almış olduğunuz mesajları görüntülemesine izin vermemektedir.

Çevrimiçi gizliliğine ve güvenliğine önem veren kullanıcıların ilk tercih ettikleri mobil mesajlaşma uygulamalarından biri olan Threema, diğer mesajlaşma uygulamaları üzerinde yer alan mesajlaşma, resim gönderme, video gönderme ve konum paylaşma gibi özellikleri de sizlere sunmaktadır.

Threema Özellikleri:

  • Baştan sona şifreleme algoritması ile mesajlarınız, resimleriniz, videolarınız ve GPS konumlarınız güvende
  • Kişi listesi senkronizasyonu
  • Resim ve video gönderme
  • Konum paylaşma
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

Threema

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Threema, uçtan uca şifreleme sistemini kullanan çapraz platform destekli mesajlaşma uygulamasıdır.

Windows Phone telefonunuzda mesajlaşmak için Telegram Messenger, WhatsApp gibi internet bağlantısı kullanan servisleri tercih ediyorsanız Threema adlı uygulamayı kesinlikle denemelisiniz. Windows Phone için yeni yayınlanan bu mesajlaşma uygulaması uçtan uca sağladığı şifreleme seçeneği ile öne çıkıyor ve benzer uygulamalarda olmayan pek çok özelliği kullanımınıza sunuyor.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonlarla uyumlu olan Threema, uçtan uca şifreleme sistemini kullanıyor; bu sayede sevdiklerinize, iş arkadaşlarınıza gönderdiğiniz ileti ve fotoğraflar başkaları tarafından asla görülmüyor. Bunun yanında uygulamayı kullanabilmeniz için telefon numarası ve e-posta adresi gibi özel bilgilerinizi paylaşmanız gerekmiyor.

Yazdığınız mesajları operatörlerden bile gizleyebilen Threema’da diğer mesajlaşma uygulamalarının sunduğu metin mesajı yazma, video ve resim gönderme, sesli mesaj gönderme, konum paylaşma, kişileri senkronize etme seçeneklerine ek olarak tüm metin ve sesli mesajları – resimleri – fotoğrafları - GPS konumlarını uçtan uca şifreleme, anonim olarak anlık mesajlaşma, verileri diğer kişilere kapama, yerel dosyaları şifreli olarak saklama özelliklerini içeriyor.

Threema, WhatsApp gibi görünüşte ücretsiz ancak abonelik gerektiren bir sisteme sahip değil. 1,99 TL ödediğinizde dilediğiniz süre boyunca kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.