Time Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Time Mysteries 2, olağanüstü varlıklarla dolu bir konakta ailenizin sırlarını öğrenmeye çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.

Time Mysteries 2, bir mektupla hayatı değişen Ester adında genç bir mürebbeyenin gizemli macerasını konu alan bulmaca türünde bir Windows 8.1 oyunu ve de ücretsiz. Oyunda ailemizin sırlarını ortaya çıkarmak için periler ve hayaletler dahil türlü varlıklarla dolu bir konağa giriş yapıyoruz. Tek amacımız şu anda hayatta olmayan ailemizin gerçek yüzlerini öğrenmek.

Gizem çözmeye dayanan bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alanlar için eşsiz bir yapım olduğunu düşündüğüm Time Mysteries 2 oyununda 1830 yılına gidiyoruz. Bu yıllarda amcasından aldığı mektupla hayatı değişen bir kızın macerasına ortak oluyoruz. Sıradışı olaylar yaşadığımız, olağanüstü varlıklarla tanışarak ilerlediğimiz oyunda tek amacımız ailemizin sırlarını öğrenebileceğimiz bir metne veya ses kaydına ulaşmak. Tabii ki terkedilmiş bir konakta bulunduğumuzdan ve de yalnız olmadığımızdan bu oldukça zor.

Göremediğimiz lakin varlıklarını ensemizde hissettiğimiz kötü güçlerle birlikte konağın tüm odalarını gezerek bir ipucu yakalamaya çalıştığımız oyun oynanış olarak klasik gizli eşya bulma oyunlarından farksız olsa da hem ziyaret ettiğimiz odaların hem de müziğin çok iyi hazırlanmış olmasıyla uzun süre oynattırmayı başarıyor.

Time Mysteries 2, zorlu zaman ayarlı bulmacaları, mini oyunları, gizli obje sahneleriyle zaman geçirilebilecek harika bir oyun olmuş. Gizem çözmeye merakınız varsa kesinlikle kaçırmayın derim.

Time Mysteries 2 Özellikleri:

  • Farklı zamanlar arasında gidip gelme
  • 21 değişik mini oyun, 16 gizli obje sahnesi
  • 52 harika tasarlanmış oda
  • Zaman ayarlı bulmacalar
  • Farklı hikayeleri bulunan 7 ilginç kahraman
Erkan Calp

Time Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca ve macera oyunudur.

Time Mysteries 2, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca ve macera oyunudur. Yalnız ücretsiz olmasına rağmen bir deneme versiyonu gibi olduğunu belirtmekte fayda var, yani oyunu beğenirseniz oyunu indirdikten sonra tam versiyonu satın almanız gerekiyor.

Oyun macera dolu bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. 1800'i yıllarda geçen oyunda İngiltere'deki terkedilmiş bir köşkü keşfe çıkıyorsunuz. Keşfettikçe de aile sırlarını öğreniyor ve zamanda yolculukla ilgili bilgilere sahip oluyorsunuz.

Ayrıca maceranız boyunca zaman ve mekanlar arası yolculuk yapabiliyor, ilginç kişiliklerle tanışabiliyor ve enteresan olaylarla karşılaşıyorsunuz.

Özellikler:

  • Tarihi istediğiniz gibi değiştirebilme.
  • 21 mini oyun.
  • 16 gizli eşya bulma oyunu.
  • 52 elle dizayn edimiş mekan.
  • 7 kahraman.
  • Oyun dünyası için ansiklopedi.

Eğer siz de bu tarz gizemli oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Time Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Gizemli maceralara atılmayı seviyorsanız, zaman ve mekanlar arası yolculuk konuları ilginizi çekiyorsa, iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Time Mysteries 2 oyununa göz atmalısınız.

Her ne kadar ücretsiz olarak indirebiliyor olsanız da oyun tamamen ücretsiz değil, bir süre oynadıktan sonra tam versiyonu açtırmak için satın almanız gerekiyor. Oyunda macera dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

1800'li yıllarda geçen oyunda İngiltere'de gizemli bir köşk size ailenizden miras kalıyor ve siz de bu köşkü keşfederken zaman yolculuklarına çıkıyor, ilginç kişilerle tanışıyor ve aile sırlarınızı öğrenmeye çalışıyorsunuz.

Özellikler:

  • Tarihi istediğiniz gibi değiştirebilme.
  • 21 mini oyun.
  • 16 gizli eşya bulma oyunu.
  • 52 elle dizayn edimiş mekan.
  • 7 kahraman.
  • Oyun dünyası için ansiklopedi.

Eğer siz de macera ve bulmaca oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Time Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Time Mysteries 2, perilerle dolu bir konakta ailenizin gizemini çözmeye çalışacağınız bir Windows Phone oyunu.

Time Mysteries 2, bizleri 1800’lü yıllara götürüyor ve Ester adında genç bir mürebbiyenin gizemli macerasına ortak ediyor. Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda perili bir konağın kapılarını aralıyoruz. Amacımız ailemizin bizden sakladıklarını ortaya çıkarmak.

Seri halinde popüler oyunlar listesinde üst sıralarda bulunan Time Mysteries 2, temelde gizli eşya bulma, mini bulmaca çözme üzerine kurulu olsa da ilginç konusuyla bizleri içerisine çekmeyi başarıyor. Oyun oynanışından çok hikayesiyle dikkat çektiğinden kısaca bahsetmek istiyorum. 1830 yılında Ester adında genç bir mürebbiye, günlerden bir gün amcasından bir mektup alıyor. Mektupta ailesinden Londra’da bulunan bir konağın miras kaldığı yazıyor. Lakin karakterimiz Londra’ya vardığında terk edilmiş, doğa üstü varlıkların yaşadığı bir konakla karşılaşıyor. Tam bu noktada biz devreye giriyor ve Ester’ın ailesinin sırlarını ortaya çıkarmasına yardımcı oluyoruz.

Konağın perilerle, hayaletlerle dolu odalarında korkusuzca gezerek ailemizin sırlarını ortaya döken bir kitap, mektup veya ses kaydına ulaşmaya çalıştığımız oyunda bazen gizli objeleri buluyor, bazen de bizi ipuçlarına götürecek mini bulmacaları çözmek için kafa patlatıyoruz.

Maceramız boyunca birçok unutulmuş eserle karşılaşıyor, doğaüstü varlıklarla yüz yüze geliyor, sıradışı olaylar yaşıyoruz. Görsellerin (görseller gerçekten etkileyici) ve müziklerin (gizem havasına giriyorsunuz.) kalitesi sayesinde de ortak olduğumuz maceradan istesek te kopamıyoruz.

Time Mysteries 2, bizleri gizemli bir maceranın içerisine sürükleyen her yönüyle kaliteli bir yapım olmuş diyebilirim. Windows Phone platformunda da ücretsiz indirilir olması da oldukça güzel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Time Gap

    Time Gap içinde balon patlatma oyunu gibi mini oyunlar da bulunan bir gizli nesne bulma oyunu
  • Marine Aquarium Time 2

    Akvaryumlu ekran koruyucusu
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • Time of Dragons

    Time of Dragons online altyapıya sahip bir ejderha savaşı oyunudur
  • Time Recoil

    Time Recoil zamanı yavaşlatabildiğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Tower of Time

    Tower of Time esnek savaş sistemine sahip olan bir RPG oyunudur
  • Q.U.B.E 2

    Q.U.B.E 2, Steam üzerinden satın alıp oynayabileceğiniz birinci kişi bakış açısıyla yönetilebilen bir bulmaca oyunudur.
  • AX64 Time Machine

    AX64 Time Machine adlı program sayesinde sisteminizi geçmiş bir tarihe kolayca geri yükleme yapabilirsiniz.