Tiny Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.

Tiny Roads, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda hedef noktalarına varmaya çalışan araçlara yardım ediyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için bölümlerde karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor.

Oyunun özellikle çocuklara hitap ettiğini belirtmem gerekiyor. Hem grafikler hem de oyunun genel atmosferi çocukların hoşuna gidecek türden. Oyunda tam tamına 130'dan fazla bölüm bulunuyor ve bunların her biri giderek zorlaşan bir zorluk seviyesine sahipler. Bölümler 7 farklı dünyaya paylaştırılmış şekilde karşımıza çıkıyor.

Tiny Roads'ta yapmamız gereken şey ise araçların rotalarını çizmek. Parmağımızı araçtan varış noktasına kadar sürüklüyoruz ve araç da o rotayı takip ediyor. Oyunda kullanabileceğimiz 35 farklı araç tipi mevcut.

Genel olarak başarılı ve çocuklara zihin egzersizi yaptıran bir oyun olarak akıllarımızda yer eden Küçük Yollar, çocukları için faydalı bir oyun arayan ebeveynlerin kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Tiny Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Roads, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Tiny Roads, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Küçük Yollar adıyla da bilinen bu oyun özellikle çocukları cezbedecek türde bir atmosfere sahip.

Eğlenceli yönüne ek olarak zihin çalıştıran bölümleri sayesinde çocukların zeka gelişimlerini ve problem çözme yeteneklerini de destekleyen bir karaktere sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bu yüzden özellikle çocuklarının hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebileceği bir oyun arayan ebeveynlerin dikkatini çekeceğini düşünüyoruz.

Tiny Roads'ta karşımıza 130 bölüm çıkıyor ve bu bölümler kademeli olarak artan bir zorluk seviyesinde sunuluyorlar. Oyundaki temel amacımız ise araçların hedef noktalara varmalarına yardımcı olmak. Araçların varacağı noktalara gitmeleri için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Bu noktada dikkat etmemiz gereken en önemli şey ise doğru aracı doğru yere yönlendirebilmek.

Oyunda sunulan bölümlerin her biri 7 farklı mekana dağıtılmış halde sunuluyor. Bu sayede en ufak bir tekdüzelik hissine kapılmıyoruz ve daha uzun süreler boyunca oyunu oynayabiliyoruz. Eğlenceli bir deneyim sunan Tiny Roads 4-6 yaş arası çocukların ellerinden düşüremeyecekleri bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bardadum: The Kingdom Roads

    Bardadum: The Kingdom Roads orijinal yapısıyla dikkat çeken, mantığa ve gözleme dayalı bulmaca oyunlarından bir tanesi.
  • Tiny Hope

    Tiny Hope, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Tiny Hoglets

    Tiny Hoglets, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz son derece eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Tiny Thief

    Tiny Thief, popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio tarafından Android için hazırlanmış yeni zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Tiny Warriors

    Tiny Warriors oyunuyla Android cihazlarınızdan sevimli kahramanlarımızı renkleri eşleştirerek kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Wild Roads

    Wild Roads, retro görselli engebeli arazide yarış oyunu.