Tiny Troopers 2: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,241 TOPLAM İNDİRME
342 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers 2: Special Ops, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir savaş oyunu.

Tiny Troopers 2: Special Ops, Game Troopers’ın mobilde oldukça popüler savaş – strateji oyunu ve son olarak Windows platformunda karşımıza çıkıyor. Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda mini askerlerimizle zorlu operasyonlara katılıyoruz.

Game Troopers imzasını taşıyan savaş oyunu Tiny Troopers’ın devam oyunu olan Tiny Troopers 2: Special Ops adından da anlayacağınız üzere birkaç minik askerle çeşitli operasyonlara katıldığımız gecesi gündüzü olmayan bir oyun. Zorlu eğitimlerden geçen minik askerlerimizle bazen karada bazense denizin ortasında çatışmaya girdiğimiz oyunda kimi zaman tankla düşman üssüne dalıyor, kimi zaman rambo gibi tek bir askerimizle üsse sızmaya çalışıyor, kimi zaman da denizin ortasında çetin bir savaşın içerisinde buluyoruz kendimizi.

Hem görsel hem oynanış hem de atmosfer olarak dört dörtlük bir savaş oyunu diyebileceğim Tiny Troopers 2: Special Ops’da düşman üssünü yerle bir etmemiz gereken normal görevlerin yanında hayatta kalma, zombilerle mücade etme gibi heyecanlı görevlere katılıyoruz. Görevlerden sağ salim çıktığımızda hem rütbe atmış oluyoruz, hem de askerlerimizin silah ve zırhlarını yenileyebiliyoruz. Yenileme olayını es geçmemenizi öneririm. Zira burada yaptığınız her değişiklik görevleri tamamlama sürenizi doğrudan etkiliyor.

XBOX hesabımızla giriş yaptığımızda başarımlar toplayabildiğimiz oyunu hem dokunmatik hem de klasik Windows cihazdan aynı rahatlıkla oynayabiliyoruz. Hareketli geçen savaş oyunlarını seviyorsanız her yönden kalite kokan bu oyun sizi uzun süre ekrana kilitleyecektir.

Erkan Calp

Tiny Troopers 2: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur

Tiny Troopers 2: Special Ops eğer içinizdeki Rambo'yu ortaya çıkarmak ve sokakları istila eden zombilere bütün gücünüzle saldırmak isterseniz oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olan Tiny Troopers 2: Special Ops'da özel operasyonlarla görevlendirilen kahramanları yönetiyoruz. Oyuna kendi kahraman takımımızı kurarak başlamaktayız. Takımımızda görev alabilmeleri için makinali tüfeklerde usta kahramanların yanısıra alev silahı kullanarak fark yaratabilen veya takım üyelerini iyileştirebilen kahramanları seçebiliyoruz. Bize verilen özel görevleri tamamladıkça kahramanlarımız tecrübe puanı kazanarak seviye atlayabiliyor. Seviye atlayan kahramanlarımızın silahlarını, zırhlarını ve yeteneklerini geliştirebilmemize ve onları daha güçlü hale getirmemize izin veriliyor.

Tiny Troopers 2: Special Ops'da oyunu kuşbakışı kamera açısından oynuyoruz. Bu kamera açısı savaş alanına hakim olmamızı ve çevremizden bize saldırmaya niyetlenen düşmanları görmemizi kolaylaştırıyor. Oyunda zırhlı araçlar gibi savaş araçlarını kullanmamıza da izin verilmekte. Birçok bölümde zombilere karşı ne kadar dayanabileğimizi sınarken gerilim dolu anlar yaşayabiliyorsunuz.

Tiny Troopers 2: Special Ops'un grafikleri göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Tiny Troopers 2: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME
68.8 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers 2: Special Ops, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

iOS işetim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Tiny Troopers 2: Special Ops sizlere gerçekten şimdiye kadar hiç tatmadığınız bir aksiyon sunacak.

Kontrol edebileceğiniz farklı askerler, en son askeri donanım ve ekipmanlar, birbirinden sürükleyici operasyonlar ve görevler, deneyimli düşman askerleri ve çok daha fazlası Tiny Troopers 2: Special Ops'ta sizleri bekliyor.

Cesaretinizi ve stratejik bilgilerinizi test etmeye hazır mısınız? Heyecan verici özel operasyonlarda yerinizi alın ve size verilen görevleri başarıyla yerine getirerek, yeni görevlerde yer almaya hak kazanın.

Görevler sırasında kazandığınız altınlarla askerlerinizin zırhlarını geliştirin ve onlara yeni silahlar alarak görevleri çok daha hızlı ve güvenli şekilde geçin.

Karşınıza çıkan düşman tanklarını ve gözcü kulelerini etkisiz hale getirmek için haritalarda elinize geçecek roket atarlar ve el bombalarını kullanın.

Küçük sevimli askerlerinizi kontrol ederek sizlere verilen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışacağınız Tiny Troopers 2: Special Ops'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Tiny Troopers 2: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers 2: Special Ops, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi görsel ve oynanışa sahip savaş - strateji oyunu.

Tiny Troopers 2: Special Ops, Game Troopers imzasını taşıyan oldukça popüler bir savaş – strateji oyunu ve son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda minik askerlerimizle yeri geldiğinde karada yeri geldiğinde denizin ortasında çatışmaya giriyoruz.

Aksiyon tadını doyasıya aldığımız eğlenceli savaş oyunlarından biri olan Tiny Troopers’ın devamı niteliğinde hazırlanan Tiny Troopers 2: Special Ops oyununda minik askerlerimizden oluşan ordumuzla karadan, havadan ve denizden gelen saldırıları engellemeye çalışıyoruz. Kimi zaman tanklara binip yolumuza çıkan her şeyi eziyor, kimi zaman düşman sürpriz saldırılar düzenliyor, kimi zaman da denizde çetin bir savaşın içerisine sürükleniyoruz. Karşı taraf ise bazen bizimle aynı seviyede bir düşman askeri oluyor, bazen de kana susamış dev bir zombi oluyor. Zombilerin normal görevlerde değil, hayatta kalma modunda çıktığını belirteyim.

Yüksek kalitede detaylı hazırlandığı ilk bakışta fark edilen görsellerin yanında savaş atmosferine sokan hareketli müzik ve ses efektleriyle dikkat çeken yeni Tiny Troopers oyununda çetin savaş sonrasında askerlerimiz rütbe atabiliyor. Öte yandan zaferlerimiz sonunda kazandığımız altınları askerlerimizin silahlarını ve vücut zırhlarını yenileyebiliyoruz. Askerlerinizin savaş esnasında çok daha uzun süre hayatta kalmaları için bu güncellemeleri yapmanızı öneririm.

Oldukça hareketli geçen oyunda minik cesur askerlerinizden oluşan ordumuzu düşman üssüne taşımak, mermi yağmuruna tutmak, havadan ve karadan gelen saldırıları önlemek için tabiri yerinde ise yağ gibi kayan dokunmatik kontrollerini kullanıyoruz. Kontrol sistemi oldukça başarılı ve savaş anını doyasıya yaşamamıza izin veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers 2

    Tiny Troopers 2 bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, mini askerlerle savaştığınız ve üssünüzü savunduğunuz ücretsiz bir Windows 8.1 oyunu.
  • Tiny Toyfare

    Tiny Toyfare, FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanabilen, kule savunma türünde ücretsiz bir strateji oyunu
  • Special Tactics Online

    Special Tactics Online kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir taktiksel savaş oyunu
  • SKILL: Special Force 2

    SKILL: Special Force 2, ücretsiz oynanabilen aksiyon dolu bir FPS oyunudur.
  • Starship Troopers Plasma Mountain

    Sınırsız aksiyon, olabildiğince gerçekçi grafikler ve alabildiğine gerilimi hissedeceğiniz Starship Troopers karşınızda...
  • Starship Troopers : Whiskey Outpost

    Alabildiğine aksiyon, gelişmiş grafikler ve sınırsız heyecanı ile StarShip Troopers karşınızda...
  • Samurai Shodown 5 Special

    Samurai Shodown 5 Special klasik bir atari oyunudur