Toca Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,511 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.

Toca Cars, 3 – 9 yaş arası çocuklar için özel hazırlanmış tek araba yarışı oyunu olarak öne çıkıyor. Windows tablet ve bilgisayarda oyun oynamayı seven küçük çocuğunuz veyahut kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi oyunlardan biri diyebilirim.

Satın alım sunmadığından ve çocuklar için uygun olmayan reklamlar sunmadığından çocuğunuzun / kardeşinizin bilgisayar veya tabletine gönül rahatlığıyla indirip kurabileceğiniz Toca Cars oyunu adından da anlayacağınız üzere bir araba yarışı oyunu. Lakin bu yarış oyununda herhangi bir kural ve yapabileceklerinizin bir sınırı yok. Diğer bir deyişle kuralları kendiniz belirliyorsunuz.
Çevre dostu bir kartondan yapılmış dünyada kurallarını kendinizin belirlediği yarışlara katılıyorsunuz. Yarış esnasında dur işaretini yıkıp geçmek, dev bir ağaca toslamak, gölde hız sınırını aşmak, posta kutularının aralarından geçmek, uçarak göle atlamak yapabileceğiniz çılgınca hareketlerden sadece birkaçı. Yarışmaktan sıkıldığınız vakit te çevrenizdeki nesnelere etkileşime geçme şansına sahipsiniz.

Hiçbir kuralın olmadığı açık bir dünyada heyecanlı yarışlara katılmanın yanı sıra yarıştığınız pisti ve çevrenizdeki nesneleri düzenleyebileceğiniz editör modu da oldukça ilgi çekici. Bu bölüm çocukların yaratıcılıklarını kullanabilmeleri adına harika olmuş ve karmaşık yapıda düzenlenmemesi oldukça güzel.

Çocuklar için dijital oyuncuklar üreten ödüllü bir oyun firması olan Toca Boca’nın ücretsiz sunduğu oyunlar arasında olan Toca Cars, gerek rengarenk ve anlaşılır arayüzüyle gerekse de serbest stil oynanış sunmasıyla çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi araba yarışı oyunu.

Erkan Calp

Toca Cars

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
441 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Toca Cars, çocukların büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir yarış oyunu.

Toca Cars, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek bir yarış oyunu olarak dikkat çekiyor.

Keyifli atmosferiyle dikkat çeken bu oyunda çocuksu bir evrende kemerlerimizi bağlıyor ve heyecan dolu yarışlara konuk oluyoruz. Grafikleri ve oynanış özelliklerini göz önüne aldığımızda Toca Cars'ın yetişkinlerden ziyade çocuklara hitap ettiğini söyleyebiliriz. Sevimli grafiklerin ve çocuksu modellemelerin görev yaptığı oyun çocukların kısa sürede favorisi olacaktır.

Oyunda tamamen geri dönüştürülmüş kutulardan oluşan bir dünyada yarışlara katılıyoruz. Katıldığımız yarışların en büyük özelliği hiçbir kurala bağlı olamaları. Aracımızı istediğimiz gibi sürmekte özgürüz. İster yolda kalıp yarışı bitirebilir istersek de oyun dışına çıkarak çılgın hareketler yapabiliriz.

Toca Cars'da dikkatimizi çeken en önemli özellik oyuncuların kendi haritalarını oluşturabilecekleri editör modu. Bu moda girdiğimizde pek çok seçenekten oluşan bir listeye sahip oluyoruz. Listeden seçtiğimiz parçaları (rampalar, bariyerler, ağaçlar vb...) piste yerleştirebiliyor ve daha sonra bu pistler üzerinde yarışabiliyoruz. Açıkçası bu denli bir serbestlik sağlaması epey hoşumuza gitti çünkü çocukların hayalgücü gelişimine epey katkıda bulunuyor.

Emircan Erdoğan

Toca Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Toca Cars, 3 - 9 yaş arası çocuklar için özel hazırlanmış bir yarış oyunu.

Toca Cars, iPhone ve iPad'de oyun oynamaya meraklı küçük çocuğunuz veya kardeşinizin rahatlıkla oynayabileceği bir yarış oyunu. Çocuklara özel bir oyun olduğundan hiçbir kural yok ve çocukların yaratıcılıklarını kullanabilecekleri en iyi yarış oyunu diyebilirim.

Çocuklara sunulduğundan tahmin edeceğiniz üzere tamamen ücretsiz olan ve rahatsız edici reklamlar içermeyen Toca Cars oyununda sevimli karakterlerle tamamen geri dönüşümlü kartondan yapılmış sanal bir dünyada yarışlara katılıyoruz. Ancak yarışlar bildiklerimizden oldukça farklı. Açık dünya tarzında hazırlanmış ve çocukların diledikleri şekilde oynamalarına izin veriliyor.Olabildiğince hız yapmak, ağaca toslamak, dur işaretini aldırış etmeden yola devam etmek, yarıştan çıkıp ağaçlarla, hayvanlarla, evlerle süslenmiş şehrin büyüsüne kapılmak kısacası her şeyi yapmak mümkün.

Özellikle 3 – 9 yaş arası çocuklara önerilen Toca Cars oyununda sadece yarış yok. Çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkartan editör modu da yer almakta. Editör modunda ağaç, hayvan, ev gibi içerisinde bulunduğunuz şehrin tüm güzelliklerini kendi kafalarındaki gibi yapmaları mümkün kılınmış.

Çocukların ilk görüşte sevecekleri özel bir arayüz ile gelen Toca Cars, teknolojik aletlerde oyun oynarken kendinden geçen çocuklar için en ideal oyunlar arasında. “Oyun istiyorum” diye başınızı şişiren çocuğunuza gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

Erkan Calp

Toca Cars

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Toca Cars, oyuncaklarıyla ve mobil oyunlarıyla ünlü Toca Boca'nın 3 - 9 yaş arası çocuklar için hazırladığı mobil yarış oyunu.

Toca Cars, Toca Boca’nın 3 – 9 yaş aralığındaki çocuklar için hazırladığı oyunlar arasında ve tür olarak adından da tahmin edeceğiniz yarış oyunu. Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkan oyun çocuklara özel olduğundan klasik araba yarışlarında karşılaştığımız kurallar sınır dışı tutulmuş ve rahatsız edici reklamlar silinmiş.

Toca Cars, Toca Boca’nın mobil platforma çıkardığı ücretli oyunları arasında. Satın alım sunmayan ve çocuklara uygun olmayan reklamların sunulmadığı sade ve olabildiğince renkli arayüze sahip olan oyunda hem yarışılan arabalar hem de yollar çocukların yaratıcıklarına göre şekilleniyor. Çocuğunuzun yaratıcılığını kullanarak oynayabileceği bir oyun da diyebilirim. Oyuna geçecek olursam, Toca Cars’da tamamen çevre dostu kartondan inşa edilmiş bir dünyada kuralları kendinizin belirleyebileceği yarışlara katılıyorsunuz. Yarış esnasında dur işaretini yerinden sökmek, dev ağaca toslamak, gölün kenarında tehlikeli hareketler yapmak, hız sınırını doyasıya aşmak, posta kutularının içerisinden geçmek gibi gerçek bir yarış oyununda asla mümkün olmayan çılgınca hareketler sergilemek mümkün.

Çocukların hayal dünyalarında yolculuğa çıkabilecekleri bu oyunda editör modunu da yer verilmiş. Editör modunda çevreyi dilediğiniz şekilde düzenleyebiliyorsunuz. Ağaçlar, bariyerler, hayvanlar, evler, kısacası kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz tüm elementer elinizin altında. Bunların basit yapıda yerleştirilebiliyor olması ise güzel olmuş.

Çocuğunuzun siz iş yaparken oyalanması için eline verebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız Toca Cars oyununu gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Project Cars 2

    Project Cars 2 yüksek gerçekçilik sunan bir yarış oyunudur
  • Project CARS - Pagani Edition

    Project CARS - Pagani Edition ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • 2 Cars

    2 Cars, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir refleks oyunu.