Top Boat: Racing Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Top Boat: Racing Simulator 3D, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi jet ski yarış oyunu.

Top Boat: Racing Simulator 3D, Android platformunda ücretsiz indirilip oynanabilen en iyi jet ski yarış oyunu. Gerek grafikleri, gerek oynanış dinamikleri, gerekse de kontrol sistemiyle farkını ortaya koyuyor.

Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunan tekne yarış simülatörü oyununda 6 özel tekne sınıfından 25’in üzerinde hız teknesi yer alıyor. Hız teknesi, motorlu tekne, jet ski ve diğer tekneler arasından seçiminizi yapıp teke tek yarışlara katılıyorsunuz. Rakipleriniz gerçek kişilerden oluyor. Yarışma amacınız ise; Dünya Kupası. Takımınızı en iyi şekilde temsil ederek kupayı ülkenize kazandırmalısınız.

Farklı türde teknelerle birebir zorlu yarışlarda mücadele ettiğiniz oyunda diğer oyunculara karşı avantaj sağlayabilmek adına teknenizi sürekli olarak yenilemeniz gerekiyor. Motor gücü, nitro, yakıt filtresi, şanzıman… Teknenin tüm parçalarını yükseltebildiğiniz gibi dış görünümünü de kendi zevkinize göre farklılaştırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Top Boat: Racing Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
291 MB DOSYA BOYUTU

Top Boat: Racing Simulator 3D, iPhone ve iPad'de oynanabilen tekne yarış oyunu.

Top Boat: Racing Simulator 3D, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilen, basit kontrollere sahip bir tekne yarış oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan jet ski oyununda birebir yarışlara katılıyorsunuz.

Dünya Kupası için yarıştığınız oyunda seçebildiğiniz 25’in üzerinde tekne var. Hovercraft, klasik, offshore, katamaran, sürat teknesi ve jet ski olmak üzere 6 özel tekne sınıfından dilediğinizi seçip yarışıyorsunuz. Yarışlar kısa süreli ve PvP formatında düzenleniyor. Yapay zeka yerine gerçek kişilerle kapışıyorsunuz.

Yüksek kalitede, detaylı grafikler sunan oyunda teknenizi sürekli olarak geliştirmeniz gerekiyor. Teknenizin tüm parçalarını yenileyebiliyorsunuz. Tabii ki yarış kazandıkça gelen sanal paralarla bunu yapabildiğiniz gibi gerçek para harcayarak ta teknenizi geliştirebiliyor, yeni tekneler alabiliyorsunuz. Teknenizin dışını da zevkinize göre değiştirme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Horse Racing Simulator 3D

    At yarışı tutkunları için hazırlanmış ücretsiz bir Android oyunu arıyorsanız cevap Horse Racing Simulator 3D.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • MORTAL Racing 3D

    MORTAL Racing 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Rage Racing 3D

    Rage Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Zombie Racing 3D Free

    Zombie Racing 3D Free heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Speed Racing 3D

    Speed Racing 3D oldukça keyifli bir yarış oyunudur