Top Gear: Stunt School

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Stunt School, limitlerin ve kuralların olmadığı ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.

Top Gear: Stunt School, mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir olan limit ve kuralların olmadığı bir yarış oyunu. Tek başınıza veya online oynadığınız klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız sizi uzun süre oyalayacak bu eşsiz oyunu kesinlikle indirmelisiniz.

Detaylı hazırlanmış göze hoş gelen görselleriyle dikkat çeken yarış oyunu BBC’nin imzasını taşıyor ve resmi Top Gear oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve boyutu gb’lara varmayan oyunda adından da çıkaracağınız üzere akrobatik hareketler yapabildiğiniz arabaların direksiyonlarını tutuyorsunuz.

Modifiye edilmiş farklı türde araçlarla ölüme meydan okutan olabildiğince tehlikeli engellerle süslenmiş pistlerde yarışlara katılıyorsunuz. Dünya genelinde düzenlenen yarışların ortak noktası hatayı kabul etmemesi. Gazı elinizden çekmeden ilerlemeniz gereken yarışlarda yapacağınız en ufak hata, dalgınlık anı tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor. Gerçek zamanlı hasar sisteminin harika işlediğini söyleyebilirim.

Çoklu oyuncu modu eklenirse çok daha zevkli olacağını düşündüğüm Top Gear: Stunt School, aykırı hareketlere izin veren olabildiğince zor bir yarış oyunu olmuş. Kesinlikle klasiğin dışında oynanış sunuyor.

Erkan Calp

Top Gear: Stunt School

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Top Gear: Stunt School Android oyununda ikonik şehirlerde modifiyeli araçlarla tehlikeli yarışlara katılıyorsunuz.

Top Gear: Stunt School, adından da tahmin edeceğiniz üzere klasik yarış oyunlarından farklı çizgisi olan bir araba yarış oyunu ve BBC’nin imzasını taşımasıyla öne çıkıyor. Modifiye edilmiş özel araçlarla dünya turu attığımız oyunda birbirinden çılgın hareketler yaparak olabildiğince yüksek puan kazanmaya çalışıyoruz.

Klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız spor arabalarla fizik kurallarını hiçe sayarak ölüme meydan okuyabileceğiniz bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Resmi Top Gear oyunu olarak karşımıza çıkan yapımda serinin diğer oyunları gibi bölüm bölüm ilerliyoruz ve yarışları kazandıkça rütbe atıyoruz.

Her bölümde ne yapmamız gerektiği bölüm başlamadan belirtiliyor. Kısa uyarı yazısını okuduktan sonra yarışa başlıyoruz. Bölümlerde yaptıklarımız farklılık gösterse de kurallar değişmiyor. Gazı köklemeden rampalardan uçmanın veya sarmal köprülerden düşmeden geçmenin bir yolu yok. Gazdan elimizi hiç çekmeden sürmek zaten zorken bir de bunu kusursuzca yapmamız isteniyor. Çizgimizi kaybedersek kolaylıkla kenarlara vuruyor ve gerçek zamanlı hasar sistemini devreye sokmuş oluyoruz.

Tehlikeli yarışlara arkadaşlarımızı da davet etmemize izin veren Top Gear: Stunt School oyunu bizlere hız, adrenalin duygusunu doyasıya yaşattı.

Erkan Calp

Top Gear: Stunt School

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Stunt School oldukça çılgın bir araba oyunudur

Top Gear: Stunt School bize standart yarış oyunlarından çok farklı bir tecrübe yaşatan ilginç bir araba oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'iniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear: Stunt School'da farklı yarış arabalarının sınırlarını zorlamaktayız. Fakat bu işi asfaltta yarışarak yapmıyoruz. Yarış arabanıza bir jet motoru taktığınızı düşünün. Size bu jet motoruyla rampadan atlayarak belli bir yüksekliğe çıkma görevi gibi sıradışı görevler veriliyor ve eğlence başlıyor.

Top Gear: Stunt School'da çılgın akrobatik ahreketleri gerçekleştireceğimiz arabaları kendimiz yaratıyoruz. Oyunda 2 milyarın üzerinde araba modifiye kombinasyon seçeneği oyunculara sunulmakta. Yarattığımız ve modifiye ettiğimiz araçlar ile 60 adet özel görevi gerçekleştirerek en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Oyunda puanlarımızı arkadaşlarımızla karşılaştırmamıza da imkan verilmekte.

Gerçekçi bir fizik motoru üzerine kurulu bir oyun olan Top Gear: Stunt School eğer yarış oyunlarından sıkıldıysanız ve farklı bir seçenek arıyorsanız deneyebileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Top Gear: Stunt School

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Stunt School, dünya çapında düzenlenen tehlikeli yarışlarda boy gösterdiğiniz bir Windows Phone oyunu.

Top Gear: Stunt School, modifiyeli spor arabalarla dünya genelinde ölümüne yarışlarına katıldığımız bir Windows Phone oyunu ve telefonumuza ücretsiz indirip sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden oynayabiliyoruz.

Windows Phone platformunda kaliteli görsellerle karşımıza çıkan yarış oyunları arasında olan Top Gear: Stunt School’da adından da anlayacağınız üzere arabalarla akrobatik hareketler yaparak para kazanıyoruz. Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda birbirinden zorlu görevler veriliyor. Gazı köklemeden geçme ihtimalimizin olmadığı fizik kurallarını hiçe saymamız gereken, en ufak dalgınlığımızda hayatımıza son veren pistlerde yarışıyoruz.

Sarmal köprülerden geçtiğimiz, yüksek rampalardan kuş gibi süzüldüğümüz sıradışı araba yarışı oyununda yarışlarda gösterdiğimiz performansa bağlı olarak kazandığımız altınları aracımızın performansını artırmak için veya yeni bir aracın kilidini açmak için kullanıyoruz.

Çin, New York, Moskova, Alcatraz, Londra kısacası dünya genelinde tehlikeli yarışlarda boy göstererek günlerimizi geçirdiğimiz oyunda elde ettiğimiz başarıyı arkadaşlarımızla paylaşabiliyor başka bir deyişle onlara meydan okuyabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear: Race the Stig oyununda Top Gear'ın efsane sürücüsü Stig ile kafa kafaya yarışıyorsunuz.
  • Top Gear: Drift Legends

    Top Gear: Drift Legends, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz drift yarışı oyunlarından biri.
  • Stunt Rally

    Stunt Rally ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir ralli oyunudur
  • Old School Racer 2

    Old School Racer 2, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz fizik tabanlı motor yarışı oyunu.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • School of Dragons

    School of Dragons MMORPG türünde bir ejderha yetiştirme oyunudur.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.
  • Let's School

    Let's School, bir müdür olarak istediğiniz okulu tasarlayıp yönetme hakkı sunan bir simülasyon oyunudur.