Top Ski Racing 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

Top Ski Racing 2014, kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir kayak oyunudur.

Top Ski Racing 2014, Android akıllı telefon ve tabletinizde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz bir kayak oyunudur. Mobil cihazlar için optimize edilmiş yüksek kalitede grafiklere sahip oyunda 9 farklı ülkede birbirinden zorlu yarışlara katılacaksınız. Dünya genelindeki kayakçılara meydan okumanın tam zamanı.

HD grafikleri ve gerçekçi fizik motoru ile dikkat çeken Top Ski Racing, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz bir oyun. Ülkenizi temsil etmek üzere yeni bir kariyere başlayabilir, kendi hayaletinize karşı yarışabilir veya arkadaşlarınızla süreli yarışlara katılabilirsiniz. Performansınızı dünyanın diğer ülkelerindeki yarışçılarla karşılaştırabilirsiniz.

Kayakçınızı dıştan ve içten görmenizi sağlayan iki farklı kamera açısı üzerinden oynamanıza imkan tanıyan oyunda kayakçınızı kontrol etmek için kaydırma hareketlerini kullanıyor veya cihazınızı sağa/sola eğiyorsunuz.

Top Ski Racing 2014, kış sporlarına ilgi duyanlar için harika bir mobil oyun. Üstelik ücretsiz!

Top Ski Racing 2014 Özellikleri:

  • Yüksek kaliteli grafikler ve düzgün fizik simülasyonu
  • 9 farklı ülkede tamamlayacağınız 12 pist
  • Antrenmanlar ile kayakçı özelliklerini geliştirme
  • 2 farklı kontrol seçeneği
  • İç ve dış kamera açısı
  • Her yarış sonrası kazanacağınız onlarca başarım
  • Liderler tablosuna girme
Erkan Calp

Top Ski Racing 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Top Ski Racing 2014, uzun süreli oynanışa sahip farklı oyun modları içeren eğlenceli bir kayak oyunudur.

Top Ski Racing 2014, hem akıllı telefon hem de tabletlerde oynanabilen 3 boyutlu kayak oyunudur. Etkileyici grafik ve fizik motoruna sahip bu spor oyunu uzun süre sıkılmadan oynamanızı sağlayan farklı oyun modları içeriyor. İster kendi rekorunuzu kırın, isterseniz de arkadaşlarınızla yarışarak en hızlı kayakçı olduğunuzu gösterin. Seçim sizin.

9 farklı ülkede engellerle dolu 12 pistte yarışma fırsatı sunan Top Ski Racing 2014, mobil platformlar için optimize edilmiş harika bir kayak oyunu. Hem arkadaşlarınıza, hem dünyanın dört bir köşesindeki kayakçılara, hem de kendi hayalet görüntünüze göre yarıştığınız oyunda amacınız pistleri en hızlı sürede tamamlayarak, liderler arasına katılmak. Oyunda kazanacağınız onlarca başarım mevcut. Bu başarımları açmak için yarışları birincilikle tamamlamaktan başka şansınız yok.

Hem iç hem de dış kameradan yarışabildiğiniz oyunda kayakçınızı yönlendirmek için iki seçenek bulunuyor. Parmağınızı sola ve sağa kaydırarak veya telefonunuzu eğerek kayakçınızı yönlendirmeniz mümkün. Tabii ki yarışı en iyi sürede tamamlamak için yönünüzü çok iyi ayarlamanız gerekiyor.

Top Ski Racing 2014, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kayak oyunu. Eğer kış sporlarını seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Boat: Racing Simulator 3D

    Top Boat: Racing Simulator 3D, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi jet ski yarış oyunu.
  • Rocket Ski Racing

    Rocket Ski Racing ilginç bir yarış oyunudur
  • Ski Safari 2

    Ski Safari 2 keyifli bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Ski Challenge 14

    Ski Challenge 14, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir kayak oyunudur.
  • Ski Tracks

    Ski Tracks, iOS'tan sonra Android versiyonu da yayınlanan Dünya'nın en çok tercih edilen kayak ve snowboard uygulamalarından bir tanesi.
  • Just Ski

    Just Ski, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir minimalist bir kayak oyunudur.
  • FRS Ski Cross

    FRS Ski Cross, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu ve ücretsiz bir kayak oyunudur.
  • Neon Ski

    Neon Ski, kar sporlarının en ilgi çok ilgi göreni olan kayağı, bambaşka bir şekilde neon ışıklar ile birlikte oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunudur.