Top Speed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,232 TOPLAM İNDİRME
447 MB DOSYA BOYUTU

Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.

Top Speed, mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir olan üst seviye tek drag yarışı oyunu. Grafiklerin ve araba seslerinin olabildiğince kaliteli olduğu oyunda sokakların yenilmezleri ile birebir yarışlara yani drag yarışlarına katılıyoruz. Amacımız tabiri yerinde ise sokakların kralı olmak.

Şehrin terk edilmiş yerlerinde drag yarışlarına katıldığımız oyunda klasiklerden egzotik arabalara polis arabalarından modifiye edilmiş F1 araçlarına 60’ın üzerinde araba seçim hakkına sahibiz. Araba çeşitliliği bir yana yarıştığımız arabaları modifiye edebilmemiz harika. Genellikle bu tarz oyunlarda yükseltmeler arabayı süslemeye, performansını artırmaya yönelik oldukça sınırlı seçenekler sunulur lakin bu oyunda aracımızın performansını artırıcı, çekici yapıcı çok daha fazla seçenek önümüze çıkıyor. Yükseltmelerin ücretli olmaması, yarışlara gösterdiğimiz performansa dayalı olması yerinde bir karar olmuş.

Top Speed’i benzerlerinden ayıran bir nokta da tecrübe puanı sisteminin olması. Yarışlarda başarı elde ettikçe tecrübe puanı kazanıyor, sıralamamızı artırıyoruz. Bunun iyi yanı olduğu gibi kötü yanları da var. Tecrübe kazandıkça sokak çetelerinin ilgisini daha fazla çekmeye başlıyor ve çok daha zorlu yarışlara katılıyoruz. Sokak kralları ile yaptığımız yarışlarda araç seçimi ve yükseltmeler daha fazla önem kazanıyor.

Drag yarış severlere özel hazırlanan oyunun kontrol sistemi çok basit tutulmuş. Ekranın altına konumlandırılmış konsoldan vites değişimi rahatlıkla yapabiliyor, nitronuzu kullanabiliyor, hızımıza ve sürenize bakabiliyoruz. Hem tablet hem de klasik bilgisayarda rahatlıkla oynanabilmemize imkan tanıyan bir kontrol sisteminin olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Top Speed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.

Top Speed APK arcade araba yarışı oyunlarını seviyorsanız hele ki drag yarışlarına bayılıyorsanız oynamanızı istediğimiz bir yapım.

Top Speed APK İndir

Top Speed oyununda şehrin unutulan yerlerinde kuralsız düzenlenen drag yarışlarına katılıyorsunuz. Aksiyon ve adrenalin seviyesi yüksek bir Android yarış oyunu olarak özetleyebilirim.

Oldukça detaylı hazırlanmış yüksek kalitede araba ve çevre modellemeleriyle bize göz zevki yaşatan oyunda amacımız her şehrin en iyi drag yarışçısının anahtarını almak.

Genellikle sokak aralarında düzenlenen teke tek kapışma imkanı sunan aksiyon yüklü bi yarış oyunu olan drag yarışlarının keyfini mobil cihazımızda sürmemize imkan tanıyan yapımlardan biri olan Top Speed, şu ana kadar Android cihazımda oynadığım en iyi drag yarışı oyunu diyebilirim.

Klasiklerden egzotik arabalara (hatta polis arabaları dahi var.) 60’ın üzerinde seçenek sunan oyun benzerlerinden oldukça farklı olmakla birlikte bana biraz eski Need For Speed’i andırdı.

Yarış sonraları garaja girdiğimiz vakit aracımızın gerek performansını gerekse de dış görünümünü dilediğimizce geliştirebiliyoruz. Birçok drag yarışı oyununda gördüğümüz seçeneklere ek olarak aracımızı - detaylı olmasa da - modifiye etme şansına sahibiz. Tabii ki aracımıza uyguladığımız her şeyin bir bedeli var ancak bunu da yarışlarda gösterdiğimiz performansa göre kazandığımız paralarla yapabiliyor olmamız oldukça güzel olmuş.

Oyunda birinci olarak tamamladığımız her drag yarışı sonrası sadece para kazanmıyor; aynı zamanda tecrübe puanımızı (sıralamamızı) artırıyoruz. Tabii ki ilk başladığımızda oldukça tecrübesisiz ve sokağın en iyisiyle kapışma şansımız olmuyor. Ancak tecrübe puanımız arttıkça sokağın kralları bize daha sıcak bakıyor ve yarışa davet ediyorlar ki oyundaki amacımız katıldığımız her yarışta 1. olarak o sokağın en iyisini yerinden etmek.

Oynanışa baktığımızda ise diğer drag yarışlarından fazla farklılık olmadığını görüyoruz. Yine ekranın altına yerleştirilmiş direk simidi üzerindeki vitese dokunuyoruz. Farklı olarak nitromuz var. Nitronun şiddeti her araçta değişiklik gösteriyor ve nitroyu da garaja giderek güçlendirebiliyoruz.

Top Speed Oyunu Özellikleri

  • Formula 1 araçları, kısa mesafe yarış arabaları, polis araçları dahil 69 araba arasından seçiminizi yapıyorsunuz.
  • Araba modifiye etmeyi seviyor musunuz? Bir dizi ayar ve modifikasyon seçeneğiyle yaratıcılığınızı gösterin.
  • 5 şehir bölgesi; Her bölge farklı bir çete tarafından yönetiliyor. Kuralsız sokak yarışlarına hazır mısınız?
  • Gerçek bir uçak gemisine oldukça benzeyen (zaten ilham alındığı belirtilmiş) bir yerde yarışı denenimleyin.
  • Hızlı araba yarışları gerçekçilikten uzak olur ancak daha fazla keyif verir. Arcade yarış oyunlarını seviyorsanız Top Speed tam size göre.
  • Filmlerde izlediğiniz polis kovalamacaları da Top Speed oyununda! Adrenalin yüklü yarışlara hazırlıklı olun.
  • 100MB altı boyutuna göre grafikleriyle şaşırtan bir araba yarışı oyunu bizlerle.

Kariyer, polis kovalamaca (most wanted) gibi farklı heyecan verici modlarla dolu, modifiye tutkunları için ayar ve özelleştirme sunan yüksek kalitede grafiklere sahip bu araba yarışı oyununu ücretsiz olarak Android telefonunuza indirip deneyimleyebilirsiniz.

 

Erkan Calp

Top Speed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
290 MB DOSYA BOYUTU

Top Speed, sokaklar arası drag yarışlarında boy gösterdiğiniz hareketli bir iOS oyunu.

Top Speed, modifiye edilebilir ve geliştirilebilir spor arabalarla drag yarışlarına katılarak sokakların kralı olmaya çalıştığımız enfes bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de canavar gibi çalışan yarış oyununda çete ve suçlulardan oluşan en iyi drag yarışçılarıyle teke tek kapışmanın heyecanını yaşıyoruz.

Drag yarışı oyunu olduğundan doğal olarak aksiyonun hiç eksik olmadığı oyun iOS platformunda da aynı güzellikte karşımıza çıkıyor. Olabildiğince detaylı hazırlanmış göz alıcı görseller, atmosfere uygun müzikler ve motor sesleriyle bizi bizden alan Top Speed, şu ana kadar mobilde tasarlanmış en detaylı drag yarışı oyunu diyebilirim.

Klasik, spor hatta polis arabaları arasından seçim yapmamıza izin veren Top Speed’de oldukça zorlu bir kariyer bizleri bekliyor. Tabii ki ilk başladığımızda tecrübe puanımız yok yani amatör konumunda başlıyoruz. Yarışları kazandıkça sıralamamız artıyor, sokakların en iyilerinin dikkatini çekmeye başlıyoruz. Sokak demişken, kariyerimiz süresince beş farklı yerde yarışıyoruz.

Tek amacımızın tüm drag yarışlarında birinci gelerek sokakların en iyisi unvanına sahip olmak olduğu oyunda detaylı olmasa da modifiye etme seçeneği de var. Tıpkı eski Need For Speed oyununda olduğu gibi arabamızı tabiri yerinde ise şekil yapabiliyoruz. Tabii ki boyama, çıkartma ekleme gibi özelleştirme seçenekleri de var. Motoru geliştirme, nitroyu güçlendirme gibi yarışlardaki performansımızı doğrudan etkileyen yükseltmeler de mevcut. Garajda mevcut aracımızı geliştirebilmenin yanında yeni bir araç satın alma şansına da sahibiz. Gerek yükseltmelerin gerekse de araç satın alımlarının gerçek paraya dayalandırılmaması ise oldukça hoşuma gitti.

Top Speed de diğer drag yarışı oyunları gibi oynanıyor. Vites değiştirme, nitro ile hızlanma işlemlerini ekranın altındaki direksiyon simidinin üzerindeki butonları kullanarak yapıyoruz. Tabii ki yarışları önde kapamak için bu iki butonu zamanında ve dozunda kullanmamız gerekiyor.

Erkan Calp

Top Speed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Top Speed, şehrin suçluları ve çeteleriyle drag yarışlarına katıldığınız kaliteli bir Windows Phone oyunu.

Top Speed’in Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en kaliteli drag yarışı oyunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem görsel hem de oynanış olarak üst düzey bir yarış oyunu arıyorsanız T-Bull imzasını taşıyan yepyeni yapımla kesinlikle tanışmalısınız.

Windows Phone platformunda da çıkış yaparak beni oldukça şaşırtan drag yarışı oyununda standartların biraz dışına çıkıyoruz. Göz alıcı spor arabalardan polis arabalarına 60’ın üzerinde seçeneğin yer aldığı oyunda kariyer modu beni benden aldı. Tıpkı bir zamanlarda Need For Speed oyununda olduğu gibi her yarış sonrası sıralamamız artıyor ve daha popüler yarışçılarla kapışma şansı buluyoruz. Yarışlar neticesinde verilen paralarla aracımızı modifiye edebiliyor, performansını artırabilecek dokunuşlar yapabiliyor, boyayıp çıkartma ekleyerek çekici bir görünüm kazandırabiliyoruz.

Kariyerimiz süresince beş şehir gezerek her şehrin en iyisinin anahtarını almaya çalıştığımız oyunda yarışlarda kazandığımız paralar karşılaştığımız yarışçıların (şehrin suçlularından çetelerine birçok isim var.) popülerliğine göre farklılık gösteriyor. Tabii ki en çok şehrin en iyisi ile karşılaşmamızda alıyoruz. Binbir zorlukla kazandığımız paraları mevcut kullandığımız aracı geliştirmek (performans iyileştirme oldukça önemli çünkü ne kadar iyi yarışçı olursanız olun aracınızın motorunu, nitrosunu geliştirmezseniz rakibiniz sizi rahatlıkla geçebiliyor.) ve özelleştirmek için kullanıyoruz.

Top Speed, araba çeşitliliğiyle, modifiye ve yükseltme seçenekleriyle, yüksek kalitede görselleriyle şu an için Windows Phone’daki en iyi drag yarışı oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Need For Speed: Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.
  • Need for Speed Unbound

    Efsane araba yarış oyunu olan Need for Speed Unbound, sonunda kullanıcılara sunuldu.
  • Need For Speed: Hot Pursuit

    Need For Speed Hot Pursuit yarış oyunları arasında vazgeçilmez bir yere sahip bir oyundur
  • Need for Speed ProStreet Demo

    Efsanevi yarış serisi Need for Speed'in en son çıkan oyunu Pro Street ile heyecan sokaklarda devam ediyor. Demo sürümüyle bir araba ve tek bir yarışta yarışma imkanı sunulan oyunun mükemmel görüntüleri ve gerçekçiliği hakkında fikir sa
  • Need for Speed: World

    Need for Speed: World, PC'ye ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online araba yarışı oyunu. Need for Speed serisinin en iyi oyunlarından biri.
  • LEGO Speed Champions

    LEGO Speed Champions, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.
  • Need for Speed: SHIFT

    Araba yarışı oyunu denildiğinde akla ilk gelen seri olan NFS'nin gerçekçilik konusunda en iyi seviyeye ulaştığı, en yeni ve en hızlı araba modelleri ile müthiş bir kariyere başlayabileceğiniz yeni oyunu Need for Speed SHIFT test sürüşü