Tor Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
30.15 MB DOSYA BOYUTU

Tor Messenger gizliliğinizi ön planda tutan bir anlık mesajlaşma yazılımıdır

Tor Messenger kullanıcılara anonim mesajlaşma konusunda yardımcı olan bir anlık mesajlaşma programı.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabilecğeiniz bir anlık mesajlaşma yazılımı olan Tor Messenger temel olarak yazışmalarınıza farklı kaynaklardan erişilmesini ve kişisel bilgilerinizin çalınmasını engellemek amacıyla geliştirilmiş bir program. Tor Messenger yazışmalarınızı Tor Browser'ın da kullanmakta olduğu Tor ağına taşıyor ve bu sayede yazışmalarınızın izi sürülemiyor.

Tor Messenger'ın güzel yönü farklı yazışma protokollerini desteklemesi. Tor Messenger'ı kullanmak için Facebook sohbet, Google Talk, IRC, Twitter, Yahoo, XMPP, Odnoklassniki hesaplarınızla programa giriş yapabilir ve yazışmalarınızı bu hesaplarınız üzerinden yürütebilirsiniz. Tor Messenger bu protokoller arasından yürüteceğiniz yazışmaları rastgele seçilen Tor sunucuları üzerinde taşıyarak izlerinin sürülmesini imkansız hale getiriyor. Bu sayede mesajlarınızın içeriğine ulaşılması mümkün olmuyor.

Tor Messenger sade bir arayüze sahip. Program 90'lı yıllarda kullandığımız anlık mesajlaşma yazılımlarına benzeyen bir arayüz ile gelmekte.

Can Erdil Şentürk

Tor Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
40.79 MB DOSYA BOYUTU

Tor Messenger ücretsiz bir anlık mesajlaşma programıdır

Tor Messenger eğer internet üzerindeki yazışmalarınızı daha güvenli hale getirmek istiyorsanız kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma programı.

Mac OS X işletim sistemini kullanan Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir mesajlaşma yazılımı olan Tor Messenger, Tor Browser'da da kullanılan Tor ağının gücünü arkasına alıyor ve yazışmalarınızın izlerinin sürülmesini ve yazışmalarınızın içeriklerine ulaşılmasını imkansız kılıyor. Anonim mesajlaşma çözümü için pratik bir araç olan Tor Messenger temel olarak farklı protokoller üzerinden yapacağınızı yazışmaları bir yerde toplayarak her protokol için size yazışmalarınızı gizleme imkanı veriyor.

Tor Messenger'ın çalışma mantığı internet üzerindeki veri alışverişinizin farklı sunucular üzerinden yürütülmesi üzerine kurulu. Tor ağı üzerinde yapılan veri transferleri rastgele seçilen sunucu katmanları arasında yapılmakta. Her sunucu katmanında ilettiğiniz veri yine rastgele seçilen yeni bir sunucuya taşınıyor. Bu sayede verinize dış kaynaklardan erişilmesi ve izinin sürülmesi mümkün olmuyor.

Tor Messenger'ı Facebook sohbet, Google Talk, IRC, Twitter, Yahoo gibi protokoller üzerinden güvenli mesajlaşma yapabilmek için kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Tor Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
40.04 MB DOSYA BOYUTU

Tor Messenger ücretsiz bir güvenli mesajlaşma yazılımıdır

Tor Messenger kullanıcılara anonim mesajlaşma için pratik bir çözüm sunan bir anlık mesajlşama programı olarak tanımlanabilir.

Linux işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan Tor Messenger temel olarak farklı protokoller üzerinde yürüttüğünüz yazışmalarınızı Tor Browser'da da kullanılan Tor ağı güvencesine alıyor. Bu sayede yazışmalarınızın izinin sürülmesi imkansız hale geliyor.

Tor Messenger farklı protokolleri desteklemesi açısından kullanışlı bir yazılım. Tor Messenger ile Facebook Sohbet, Google Talk, Yahoo, IRC, Twitter gibi kanallardan yürüttüğünüz yazışmaları güvence altına alabilirsiniz. Bu yazılımı kullanırken yazışmalarınız tek bir sunucu üzerinden yürütülmemekte. Tor Messenger yaptığınız yazışmaları Tor ağı üzerinde yer alan ve rastgele bir düzenle seçilen Tor sunucularına yönlendiriyor. Farklı sunucu katmanları içeren bu ağda verileriniz her sunucu katmanında rastgele olarak yeni seçilen bir sunucuya iletiliyor. Böylece verilerinizin iletilme yolu tespit edilemiyor.

Tor Messenger'ın arayüzü klasik bir tarza sahip. 90'lı yıllarda kullandığımız mesajlaşma yazılımlarını andıran programın bu arayüzünün kullanıcı dostu olduğu ve genel olarak sıkıntı yaşatmadığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger Plus! Live

    Windows Live Messenger 2009 (MSN 9) uyumlu Messenger Live! Plus'ın son sürümü; çoklu pencere açma, renkli isim yazmak, konuşma gizleme vb. kullanışlı ek özellikler, eğlenceli iletişim, yeni animasyonlar ve kişiselleştirme seçenekleri sağl
  • Messenger Reviver

    Messenger Reviver ile Microsoft Live Messenger yerine Skype'a geçiş yapmış olsanız bile, Windows Live Messenger kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Tor Browser

    Tor Browser, çevrimiçi güvenliğinizi ve gizliliğinizi korumanın dışında engelli sitelere de giriş yapabileceğiniz güvenilir bir web tarayıcısıdır.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Remo Messenger

    Remo Messenger programıyla Facebook arkadaşlarınızla ücretsiz olarak ayrı bir program üzerinden sohbet edebilirsiniz.
  • BiP Messenger

    BiP Messenger ile masaüstü PC'nizden görüntülü sohbet edin, mesajlaşın. BiP Masaüstü uygulaması Windows bilgisayarlara ücretsiz indirilebilir.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    AOL Instant Messenger sahip olduğu özellikler ile arkadaşlarınız ve aileniz ile internet üzerinden haberleşmenizi hem kolay hem de eğlenceli hale getiren bir anlık mesajlaşma programı.
  • Messenger Plus!

    Windows Live Messenger (WLM) 2011 uyumlu Messenger Plus! yeni sürümü ve yeni özellikleriyle karşımızda.