Torrex Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,224 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Torrex, Windows Mağazası'ndaki tek tam özellikli BitTorrent istemcisidir.

Torrex, Windows Mağazası’ndaki tek tam özellikli BitTorrent istemcisidir. Windows 8.1 ve Windows RT işletim sistemli cihazlarla uyumlu ücretsiz torrent indirme uygulaması ile torrent dosyalarını masaüstü ve tablet bilgisayarınızdan kolayca yönetebilirsiniz.

Torrex, Windows Mağazası’ndaki ücretsiz uygulamalar kategorisindeki en iyi Torrent indirme uygulamasıdır. Kullanıcılar arasında oldukça popüler olan torrent uygulaması ile dilediğiniz torrent dosyasını indirebilir, indirme işleminin tamamlanmasını beklemeden video ve ses içerikli torrent dosyalarını oynatabilirsiniz.

Magnet bağlantısı aracılığıyla da indirme imkanı sunan Torrex, torrent dosyalarını arka planda indirir. Böylelikle torrent dosyası inerken, masaüstü bilgisayar ve tabletinizde oyun oynayabilir, müzik dinleyebilir, internette sörf yapabilirsiniz. Ayrıca dahili medya oynatıcıyı kullanarak torrent dosyası tam inmese dahi torrentin içeriğini görüntüleyebilirsiniz. Snap View desteği sayesinde inen torrentleri takip edebilirsiniz.

Kolay kullanım sunan Torrex’in arayüzü de oldukça sadedir. O anda indirdiğiniz tüm torrent dosyalarını detaylı şekilde görüntüleyebilir, müzik ve videoları görüntülemek üzere oynatıcıya hızlıca geçiş yapabilir, indirilen torrentin indirilme hızından kalan süreye kadar tüm detayların gösterildiği Bilgi menüsüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Torrext özellikleri:

  • Torrentleri arka planda indirme
  • İndirmenin tamamlanmasını beklemeden videoları izleme veya müzikleri dinleme
  • Medya içeriklerini başka bir uygulama açmanıza gerek kalmadan izleme
  • Herhangi torrent sitesinden aldığınız torrent formatlı dosyayı indirme
  • Magnet bağlantıları aktarma
  • Arka planda müzik dinleme
Erkan Calp

Torrex Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Torrex Lite, Windows Phone için modern BitTorrent istemcisidir.

Torrex Lite, torrent dosyalarını doğrudan Windows Phone telefonunuz üzerinden indirebilmenize imkan tanıyan bir torrent istemcisidir. Ücretsiz olarak kullanılabilmekte ve Türkçe dil desteği ile gelmektedir.

Torrent indirenlerin en çok kullandığı yazılımlar arasında olan BitTorrent’in Windows Phone istemcisi olan Torrex’in ücretsiz sürümü olan Torrex Lite ile torrent dosyasını kolaylıkla ekleyebilir ve indirebilirsiniz. Torrent dosyasının boyutu, indirilme hızı, seed ve leech sayısı, kalan ve geçen süre, indirildiği klasör gibi detayları da sunan uygulamanın tercihler menüsü de oldukça kapsamlı hazırlanmıştır. Öyle ki DHT ağını etkinleştirme, eş değişimini etkinleştirme, giden bağlantıları şifreleme, bant genişliğini ayarlama dahil pek çok seçenek bulunmakta ve bunları tek dokunuşla açıp kapatma şansına sahipsiniz.

Torrent dosyalarını sadece kablosuz bağlantı etkin olduğunda indirme, torrent dosyasının indirilmesini durdurma ve devam ettirme, magnet bağlantılarını aktarma, medya içeriklerini açma özelliklerini de sahip olan Torrex Lite, Windows Phone platformundaki en başarılı BitTorrent istemcisi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torrex Pro

    Torrex Pro uygulaması ile torrent dosyalarını ve magnet bağlantılarını hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.
  • C Lite Browser

    C Lite Browser Windows platformu için yayınlanan hızlı ve güvenilir bir web tarayıcısıdır.
  • Musink Lite

    Musink Lite, bilgisayar ortamında kolayca kendi bestelerinizi hazırlamanıza olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Speed Upp Lite

    Speed Upp Lite, önceden tanımlanmış grafiklere ve sonra kullanmak için kaydetmiş olduğunuz ayarlara dayalı metronom tarzı bir araçtır.
  • MediaInfo Lite

    MediaInfo Lite, bilgisayarınız üzerinde yer alan medya dosyalarını analiz etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • CoffeeCup Web Form Builder Lite

    CoffeeCup Web Form Builder Lite ile internet siteniz için kendi isteğiniz doğrultusunda iletişim formları oluşturabilirsiniz.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • Video Converter Lite

    Video Converter Lite, farklı formattaki video dosyalarını mp4 ve wmv formatında dönüştürebilen bir uygulama.