Total Utilities Manager

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
8.26 MB DOSYA BOYUTU

Dosya ve disklerinizi en kolay yoldan yönetmek ve kopya dosyaları kaldırmak için bu programı kullanabilirsiniz.

Total Utilities Manager programı, bilgisayarınızda dosyalarınıza dair pek çok işlemi en hızlı ve kolay yoldan yapmanızı sağlayan ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir dosya ve disk yöneticisi. Programın sahip olduğu kopya dosya kaldırma aracı, dosya transfer araçları ve şifre yöneticisi gibi araçlar sayesinde ne kısa yoldan dosyalarınıza dair işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Programda yer alan kopya dosya belirleme aracı sayesinde, sabit disklerinizde birbirinin aynısı olarak tutulan dosyaları hemen tespit edebilir ve fazla olanların temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında dosyalarınızın bulunduğu konumdan başka yerlere taşınması veya kopyalanması, zip arşivlerinin yaratılması ve şifreler yaratılması da programın temel özellikleri arasında yer alıyor.

Dosyaların yanında dizinleri de karşılaştırabilen program, böylece tüm bir klasör içindeki dosyaların aynı veya farklı olduğunu tespit ediyor. Dosyalarınızı şifrelemek isterseniz onları güçlü şifreler ile de hemen şifreleyebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WD Drive Utilities

    WD Drive Utilities, WD tarafından üretilen USB'lerde ve FireWare kullanan taşınabilir ya da sabit disklerde kullanılabilen ve yardımcı araçlar barındıran bir uygulamadır.
  • FS Utilities

    FS Utilities, birçok dosyayı ve klasörü aynı anda düzenlemenizle birlikte bunları başka programlara aktarmanıza yarayan bir programdır.
  • NoDrives Manager

    NoDrives Manager ile bilgisayarınızdaki sabit disk sürücülerini tamamen görünmez hale getirebilirsiniz.
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Content Manager Assistant

    Content Manager Assistant, Sony tarafından Playstation Vita kullanıcıları için geliştirilen bir dosya yönetim programıdır.
  • Attribute Manager v.2.35

    Attribute Manager, bilgisayarınızın içerisindeki her türlü dosya formatını destekler, dosyalarınızı belli kategorilere ayırarak kataloglar.