Toto Totems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Toto Totems, eğlenirken zihin egzersizi yapmak isteyen oyunseverlerin denemesi gereken bir yapım.

Toto Totems, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir zeka oyunu olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun, özellikle hafızasına güvenen ve günlük olarak zihin egzersizleri yaparak hafızasını taze tutmak isteyen oyunseverlere hitap ediyor.

Toto Totem'deki temel amacımız totemlerin dizilim sırasını hafızamızda tutarak yeniden aynısını inşa etmek. Bir süre boyunnca gösterilen totemlerin sırasını ezberlemek ilk başlarda kolay olsa da ilerledikçe seviye epey yükseliyor. Toplamda 8 farklı zorluk seviyesini olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Her yaştan oyunsevere hitap eden Toto Totems'in grafikleri de ücretsiz bir oyuna göre gayet iyi. Hafıza ve zihin egzersizi yapabileceğiniz, keyifli bir oyun arıyorsanız Toto Totems'i denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Toto Totems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Toto Totems, hafızayı güçlendirmeye ve zihin çalıştırmaya yönelik hazırlanmış bir bulmaca oyunu.

Toto Totems, eğlenceli ve hafızayı çalıştırmaya yönelik hazırlanmış bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bu oyun hafızasına güvenen oyunseverleri cezbedecek bir yapım.

Ücretsiz olmasına rağmen kaliteden asla ödün vermeyen Toto Totems'deki temel görevimiz üst üste yerleştirilmiş olan totemleri tekrar aynı şekilde dizmek. Totemler bize kısa bir süre gösteriliyor. Hafızamızı devreye sokarak totemlerin sırasını doğru bir şekilde hatırlamamız bekleniyor.

Oyunda git gide artan bir zorluk seviyesine yer verilmiş ve toplamda 8 seviye bulunuyor. Açıkçası özellikle ileriki seviyeler zihnimizi epey zorladı.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse Toto Totems, günlük zihin egzersizlerimiz esnasında oynayabileceğimiz keyifli bir oyun. Hem hafızamızı canlı tutuyor hem de eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyor. Bulmaca oyunlarına ilginiz varsa Toto Totems'i karçımayın derim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda & Toto's Treehouse

    Dr. Panda & Toto's Treehouse, kaplumbağa ile oyunlar oynadığınız eğlence dolu Android oyunu.
  • Loto Toto

    Loto Toto, Android cihazlarınızı kullanarak Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara oyunları için rastgele numaralar üretebilirsiniz.
  • Nesine APK

    Nesine APK ile canlı skor takibi, canlı maç izleme, spor toto ve iddaa oynayabilirsiniz.
  • Oley.com APK

    İddaa uygulamaları arasında yerini alan Oley.com, maç istatistiklerinden canlı bültenlere kadar her türlü imkanı kullanıcılara sunuyor.
  • Tuttur.com APK

    Bahis heyecanı Tuttur.com'da! Tuttur mobil uygulaması APK son sürüm yükleyin! Canlı iddaa oynayın, Milli Piyando, Spor Toto'da da şansınızı deneyin.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.