Touch Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME

Eskilerden gelen bir araba yarışı keyfini mobil cihazlarda modernleştiren Touch Racing 2, serinin devam oyunu olarak her şeyi daha iyi başarıyor.

Android cihazlara gelmiş en orjinal yarış oyunlarından bir tanesinin devam bölümü çıktı. Arcade tarzı izometrik görünümüyle retro oyunseverlerin dikkatini çeken oyunda kontroller işin içine apayrı bir eğlence katıyor. Normalde aktarılması zor bir oyun deneyimini farklı kontrollerle başarılı bir şekilde uyarlayan Touch Racing 2, ekranda dokunduğunuz yerlere göre aracınızın manevra yapmasını sağlıyor.

Bir önceki oyun ile kıyaslandığında yepyeni özelliklere kavuşan bu devam oyunu, farklı araçların farklı fiziksel özellikleriyle de takdire şayan bir farklılık kazanıyor. Grafik bakımından da seviyesi oldukça yükselen oyun, bir önceki oyunun izini yakalayarak her şeyi daha iyi yapmak konusunda istikrarlı bir iş çıkartıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunu bu şekilde oynamak mümkün ancak uygulama içi satın alma ile farklı araçları kullanma olanağınız oluyor. Genel anlamda eğlenceli bir araba yarışı deneyimi sunan Touch Racing 2, klasik bir araba yarışı eğlencesine yenilikçi kontroller katıp zamana meydan okuyor.

Alper Çetiner

Touch Racing 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
92.2 MB DOSYA BOYUTU

Touch Racing 2 ücretsiz olarak indirilen keyifli bir yarış oyunudur. Oyunda uzaktan kumandalı arabalarla yarış yapıyoruz.

Touch Racing 2 eğlenceli ve vakit geçirmek için ideal bir oyun olarak göze çarpıyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki amacınız rakipleri geride bırakarak yarışları kazanmak. Asfalt arabalarına ek olarak ralli arabaları ve sürat motorlarına da sahip olan oyunda dur durak bilmeyen bir aksiyon sizleri bekliyor.

Kaliteli yarış oyunlarında görmeye alıştığımız türden yükseltme seçeneklerine sahip olan oyunda araçların hemen hemen her parçasını upgrade edebilme şansına sahibiz. Şase, lastikler, motor ve görsel modifikasyon parçaları araçlarımızda dilediğimiz gibi oynayabileceğimiz parçalar arasında yer almakta. Elbette bunlar bedava olmuyor. Gerekli parayı yarışlarda birinci gelerek kazanıyoruz.

Gelişmiş kontrol mekanizması oyunun dikkat çeken özellikleri arasında yer almakta. Parmakları ekranda sürükleyerek araçları kontrol ediyoruz. Buna ek olarak grafikler de iyi düzeyde. Uzaktan kumandalı arabalardan hoşlanıyorsanız ve bunu iyi bir şekilde işleyen bir oyun arıyorsanız Touch Racing 2’yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Racing in City 2

    Racing in City 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Space Racing 2

    Space Racing 2, kaliteli grafikler sunan uzay yarış oyunu.
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Speed Racing Ultimate 2 Free

    Speed Racing Ultimate 2 Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Moto Racing 2

    Moto Racing 2, ilginç grafikleri ve hızlı motosikletleri ile birlikte size verilen görevleri geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.