Tower Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
67.38 MB DOSYA BOYUTU

Tower Crush, Android işletim sistemi kullanan platformlarda oynanabilen bir kule savunma oyunudur.

Tower Crush, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir kule savunma oyunudur. 

Impossible Apps tarafından geliştirilen ve Dünya üzerinde 2 milyondna fazla oyuncusu bulunan Tower Crush, kule savunma oyunları arasında ücretsiz olan ve en çok tutulanlardan bir tanesi. Tower Crush, en çok 6 kat içeren 1 kule inşa ettiğiniz, kulenizi silahlarla donattığınız, silahları geliştirdiğiniz, kuleyi evrimleştirdiğiniz ve muhteşem savaşlar sonunda rakiplerinizi alt ettiğiniz destansı bir bağımsız oyundur. 

Oyunda kendimize ait bir kulemiz bulunuyor ve bu kuleyi altı kata kadar yükseltebiliyoruz. Her kata farklı bir silah koyabildiğimiz gibi bu silahlar, füzeden topa kadar değişebiliyor. Bölümler arasında ilerleyerek kazandığımız altınlar ile bu silahların gücünü arttırıp, yenilerini satın alabiliyoruz. Keza satın aldığımız katların da güçleri artabiliyor ve ev sahipliği ettikleri silahlara ekstra özellikler sunabiliyorlar. 

Hikaye tarafını rahatlıkla oynayabildiğiniz ounun bir de "vs. friends" yani arkadaşa karşı oyna bölüm var. Burada aynı oyunu oynayan bir arkadaşınızı seçerek, ona karşı amansız bir mücadelenin içine girişebiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

Tower Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
84.9 MB DOSYA BOYUTU

Tower Crush, iOS platformunda çalışan ve kuleleri savaştırıp, en iyiyi belirlediğiniz bir oyundur.

Tower Crush, iPhone ve iPad'ler üzerinde çalışabilen ve iki kulenenin birbirleri arasındaki mücadeleleri anlatan bir oyundur.

Tower Crush'da kendimize ait bir kulemiz bulunuyor ve bu kulenin farklı katları bulunuyor. 6 farklı kata kadar çıkan kulede, her kata farklı bir silah koyabildiğimiz gibi bu silahlar, füzeden topa kadar değişebiliyor. Bölümler arasında ilerleyerek kazandığımız altınlar ile bu silahların gücünü arttırıp, yenilerini satın alabiliyoruz. Keza satın aldığımız katların da güçleri artabiliyor ve ev sahipliği ettikleri silahlara ekstra özellikler sunabiliyorlar. 

Oyunun ilgi çekecek bir diğer yanı ise arkadaşlarınıza karşı oynama fırsatı vermesi. Tower Crush oynayan başka bir arkadaşınız ile kulelerinizi karşılaştırabiliyor ve hanginizin daha iyi olduğunu bu sayede görebiliyorsunuz. Son zamanlarda çıkan ve çok tutulan oyunlar arasında kendine iyi bir yer edinen Tower Crush, kendinize yeni bir arıyorsanız, kesinlikle bakmanız gereken adreslerden bir tanesi olarak karşımıza duruyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Crush Your Enemies!

    Eski tarz strateji oyunlarını sevenler için en uygun oyunlardan biri olan Crush Your Enemies!, Android kullanıcıları için ücretsiz!
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Dwellers Gold

    Tower Dwellers Gold mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Keepers

    Tower Keepers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • Moon Tower Attack

    Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Classic TD - Tower Defense

    Classic TD - Tower Defense klasik eğlenceyi Android cihazlarınıza taşımaktadır