Townscaper APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,173 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Townscaper APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir kurma temalı bir simülasyon oyunudur.

Townscaper APK son derece hoş görselliğe sahip olan bir şehir kurma oyunudur. Eğer arkanıza yaslanıp sakin bir oyun oynamak istiyorsanız telefonunuza Townscaper APK yükleyebilirsiniz. 

İlk kez 2020 yılında piyasaya sürülen Townscaper, PC ve Mac için çıkış yapmıştı. 2021 yılında Nintendo Switch ve mobil cihazlara gelince bu durum oyuncular tarafından son derece olumlu karşılandı. Mobil cihazlarda oynaması çok daha keyifli olan Townscaper adeta bu aygıtlarda oynamak için tasarlanmış diyebiliriz.

Townscaper APK İndir

Geliştiricilere göre Townscaper APK bir oyundan ziyade daha çok bir oyuncak gibi. Bu ifadeyi daha geniş bir şekilde şöyle izah edebiliriz:

Townscaper APK’da skor, düşman, popülasyon, görev, amaç, hedef, kaynak toplama gibi bileşenler bulunmuyor. Tıpkı Lego oynarmış gibi oynayabileceğiniz bu oyun tamamen size keyifli vakit geçirmek için tasarlanmış.

Townscaper Oyna

Townscaper oynamak isteyenler oyunu çok hızlı bir şekilde kavrayabilirler. Tek yapmanız gereken binalar dikmek. Basit kontrol mekaniklerine sahip bu oyunu çok hızlı bir şekilde kavrayıp oynayabileceksiniz.

Eğer şehir kurma oyunlarını seviyorsanız ancak zorlu, mücadeleci, karmaşık  ve sizi uğraştıran bir oyundan ziyade Townscaper APK gibi son derece sakin bir yapım arıyorsanız hemen bu oyunu deneyimleyin. Android başta olmak üzere pek çok platforma oynayabileceğiniz Townscaper’ı ücretsiz bir şekilde deneyimlemek istiyorsanız Townscaper APK indirebilirsiniz.

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avataria APK

    Avataria APK, Sims benzeri 3 boyutlu sanal dünya oyunu. Avatar Life APK, mobildeki en iyi yaşam simülasyonu oyunları arasında.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • SimplePlanes APK

    SimplePlanes APK, birden fazla uçağı sürebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Turbo Dismount APK

    Turbo Dismount APK araba çarpıştırma oyunlarını sevenler için bağımlılık yapan Android simülasyon oyunu.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Merge Plane APK

    Merge Plane APK Android uçak simülasyonu oyununda kendi hava yolunuz ve apronunuzun kontrolünü ele alıyorsunuz. Uçak oyunu oynaması ücretsizdir!