Toy Defense 2

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.

Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve ikinci dünya savaşını konu alan başarılı bir kule savunma, savaş ve strateji oyunudur. Tüm bu türleri bir araya getirmeyi başaran oyun kullanıcılara benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunda amacınız sahip olduğunuz çeşitli silahları kullanarak, düşman kuvvetler tarafından akın akın üstünüze gelen saldırılara karşı üssünüzü korumaya çalışmaktır.

İkinci Dünya Savaşı sırasında ismi geçen Stalingard Savaşı gibi tarihe damgasını vurmuş ve adını kazımış farklı 18 savaş senaryosunda Toy Defense 2 ile sizlerde yerinizi alabilirsiniz.

Serinin devam oyunu olan Toy Defense 2 ile birlikte çok daha fazla oynanabilir bölüm, Dünya Savaşı sırasında kullanılan gerçek silahlar ve araçlar, her birim için fazladan yükseltme seçenekleri, yeni güçlendirme sistemi ve çok daha fazlası sizi bekliyor.

Bu amansız ve acımasız savaşta askerlerinizin size ihtiyacı var. Toy Defense 2'de askerlerinizin kontrolünü ele alarak üssünüzü düşmanlara karşı koruyabilirsiniz.

Can Çevrim

Toy Defense 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
56.5 MB DOSYA BOYUTU

Toy Defense 2, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir kule defansı oyunudur.

Toy Defense 2, iOS işletim sistemine sahip cihazlarıız iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz ikinci dünya savaşını konu alan sürükleyici ve zorlu bir kule defansı oyunudur.

Oyunda amacımız akın akın size saldıran düşman ataklarını keserek, üssünüzü ve askerlerinizi korumaktır. Bunu yaparken kullanabileceğiniz ve aralarına sürekli yenilerinin ekleneceği birçok farklı silahınız olacak.

İkinci Dünya Savaşı sırasında birçok cephede yapılan ve tarihe geçen savaşlara ait gerçekçi senaryoları da Toy Defense 2 ile tekrar canlandırabilirsiniz ve savaşın kaderini değiştirebilirsiniz.

Serinin devam oyunu niteliğinde olan Toy Defense 2'de sizleri bekleyen daha çok oynanabilir bölüm, İkinci Dünya Savaşı sırasında yer almış gerçek silahlar ve araçlar, tüm birimleriniz için ekstra yükseltme seçenekleri ve çok daha fazlası yer alıyor.

Strateji, savaş ve kule defansı oyunları seviyorsanız, hepsini sizlere bir arada sunan Toy Defense 2'ye bayılacağınıza eminim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Defense

    Toy Defense eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Toy Defense 3: Fantasy Free

    Meşhur Toy Defense serisinin üçüncü oyununda ikinci dünya savaşı atmosferine veda edin ve fantastik çağların efsane kadrosunu oluşturun.
  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Empire Defense 2

    Empire Defense 2 oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur.
  • Myth Defense 2: DF

    Myth Defense 2: DF eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Defense Zone 2

    Defense Zone 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir kule savunma oyunudur.
  • Epic Defense 2

    Epic Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz efsanevi bir kule savunma oyunudur.