Toy Defense 3: Fantasy Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME

Meşhur Toy Defense serisinin üçüncü oyununda ikinci dünya savaşı atmosferine veda edin ve fantastik çağların efsane kadrosunu oluşturun.

Piyasada birçok kule savunma oyunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak pek azı Toy Defense serisi gibi 15 milyon oyuncuya ulaşabildi. Yapmış olduğu oyun konusunda iddialı olan Melesta Games bu yeni oyunda ikinci dünya savaşı atmosferini bir kenara bırakıyor. Adı üstünde, Toy Defense: Fantasy, fantastik kahramanları ve masalsı bir dünyayı konu ediniyor.


Sadece tek kişilik bir oyun zevki sunmakla yetinmeyen Toy Defense 3: Fantasy, aynı zamanda arkadaşlarınızla kapışabileceğiniz bir oyun zeminini de oluşturuyor. Facebook üzerinden üye olan arkadaşlarınızı takip edip daha iyi olmak için gaza gelme ihtimaliniz yüksek. Fantastik kahramanlar ve masalsı bir ortam demiştik, ama tekinsiz görünen canavarlar olmasaydı, oyunun atmosferi yarıda kalacaktı. Kule savunması yaparken karşınıza çıkan ve 9 farklı çeşidi olan biliklerde iblisler ve ejderhalar var. Görevleri kusursuz bitiren oyuncular daha fazla para ile ödüllendiriliyor ve gelişiminiz bu şekilde hızlanıyor.


Toy Defense 3: Fantasy, faklı bölüm tasarımlarıyla da size güzel bir oyun zevki sunuyor. Böylece bu tarz oyunlardaki rutine bağlanma endişesinden bir hayli uzaklaşıyorsunuz. Özellikle yeni eklenen haftalık turnuva modu türünün az rastlanan güzel örneklerinden biri.

Alper Çetiner

Toy Defense 3: Fantasy Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME

Kule savunma oyunlarıyla nam salmış Toy Defense serisinin üçüncü oyununda yeni bir konsept ile karşılaşmaya hazır olun. Bu sefer fantastik bir dünyada cephenizi oluşturuyorsunuz.

Melesta Games’in meşhur kule savunma oyunu serisinin iddialı oyunlarından biri olan Tower Defense 3: Fantasy, bir önceki oyunun ikinci dünya savaşı havasını bir kenara atıp fantastik dünyaya yelken açıyor. Bu oyunda oluşturduğunuz fantastik karakterlerin başını çektiği cephenizde iblislerin ve ejderhaların dahil olduğu 9 farklı zebani çeşidine geçit vermemek gibi bir göreviniz var.

Toy Defense 3: Fantasy, tek kişilik oyun zevkinden hoşlananlara birbirinden farklı bölüm tasarımlarıyla uzun süreli bir eğlencenin sözünü verebilecek bir oyun. Ama bununla de yetinmek istemeyenlere güzel bir haberimiz var. Arkadaşlarınızla kapışmanız da mümkün ve Facebook aracılığıyla üye olan arkadaşlar birbirilerindeki gelişimi canlı takip edebiliyor. Hırsınızı körükleyecek bu etken ile kendinizi sürekli rekabet halinizde hissedeceksiniz. Öte yandan haftada bir düzenlenen turnuva da oldukça ilgi topluyor. Toy Defense serisinin dünya çapında 15 milyon oynayanı olduğunu düşünürsek rekabet edeceğiniz insanlar konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınız aşikar.

Fantastik ortamdan hoşlanan RPG oyunlarını seven ve kule savunma oyunu oynamak isterken riskli olmayan bir seçenekten yana olanlar için Toy Defense 3: Fantasy en tavsiye edilesi oyunlardan biri.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Defense

    Toy Defense eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Toy Defense 2

    Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.
  • Fantasy Defense 2

    Kule savunma oyunu yaparken içine bolca Japon rol yapma oyunu sevdası katan Fantasy Defense 2 orjinal ve başarılı bir karışım yaratıyor.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Robo Defense Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • GRave Defense HD Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Ghost Town Defense

    Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.
  • Dwarf Defense

    Dwarf Defense, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kule savunma oyunu.