Trabzonspor Marşları

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,397 TOPLAM İNDİRME

Trabzonspor Marşları Android uygulaması ile cihazınızda her zaman takımınızın resmi marşlarına ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor Marşları uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve olabildiğince basit tasarlanmış bir uygulama. Zira uygulamayı kullanarak ülkemizin 4 büyüklerinden olan Trabzonspor için hazırlanmış olan marşlara kolayca ulaşabilir, böylece onları istediğiniz an dinleme fırsatına erişebilirsiniz.

Uygulamanın renkleri Trabzonspor'a uygun bir şekilde hazırlanmış ve bu nedenle seveceğinize inanıyorum. Varolan marşlar da yüksek kalitede yüklendikleri için ses kalitesi anlamında bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Direkt olarak marş isimleri üzerine tıklamak onları çalmaya başlamak için yeterli.

Bunun yanında takımın marşlarını hiç zorlanmadan telefonunuzun zil sesi melodisi haline getirebilir ve telefonunuz her çaldığında istediğiniz marşın duyulmasını sağlayabilirsiniz. Uygulama içerisinden zil sesi yapmak bazı telefon modellerinde mümkün olmayabiliyor ve eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız tek yapmanız gereken telefonunuzun zil değiştirme menüsünden marşın müzik dosyalarını seçmek.

Maalesef bu zil sesi özelliğinden SD kartı olmayan telefonlar faydalanamıyorlar. Trabzonspor Marşları uygulaması takım taraftarlarının beğenerek kullanacakları bir uygulama olacaktır. Basit ve sade yapısı sayesinde kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşacağınızı da sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milli Takım Marşları

    Milli Takım Marşları, Android cihazlarınız üzerinde Türkiye Milli Takım için hazırlanmış marşları dinleyebileceğiniz yada zil sesi yapabileceğiniz güzel ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Fenerbahçe Marşları

    Fenerbahçe Marşları uygulamasında Fenerbahçe için yazılmış marşlar yer alıyor ve bunların her biri zil sesi olarak atanabiliyor.
  • Galatasaray Marşları

    Galatasaray Marşları, Galatasaray taraftarları için özel olarak hazırlanmış ve içerisinde Galatasaray takımının en güzel marşlarını barındıran bir Android uygulamasıdır.
  • Beşiktaş Marşları

    Beşiktaş için hazırlanmış 5 tane marş ve şarkının yer aldığı bu uygulama Beşiktaş tutkunlarının en sevdiği müzikleri bir araya toplamış.
  • Bursaspor Marşları

    Bursaspor Marşlarının bulunduğu bir Android uygulamasıdır.
  • Trabzonspor

    Trabzonspor hakkındaki en güncel haberlere, fotoğraflara ve videolara ulaşabilirsiniz.
  • Trabzonspor SK

    Trabzonspor taraftarları için özel olarak geliştirilmiş bir uygulamadır.
  • 3D Trabzonspor Live Wallpaper

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Trabzonspor duvar kağıdı uygulamasıdır.