Traffic: Road Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
700 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Traffic: Road Racing, sonsuz koşu ile araba yarışını birleştiren kaliteli bir Windows 8.1 oyunu.

Traffic: Road Racing, biraz Asphalt Overdrive biraz Traffic Racer oyunundan esinlenerek hazırlanmış harika bir araba yarışı oyunu. Hem dokunmatik ekranlı Windows 8.1 tabletlerde hem de klasik masaüstü bilgisayarlarda rahat bir oynanış sunuyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve diğer yarış oyunları mukayese ettiğimizde oldukça ufak boyutlu olan Traffic: Road Racing oyununda egzotik, spor arabalarla şehrin ortasında yarışlara katılıyoruz. İllegal olarak düzenlene yarışlar farklı kategorilere ayrılmış. Araçları sollama zevki yaşatan tek yönlü, araçları sollarken karşıdan gelen araçlarla yüz yüze geldiğimiz çift yönlü, hız limitini alt üst ettiğimiz – tozu dumana kattığımız süreye karşı, pratik yapabildiğimiz serbest stil yarış türlerinden hepsi ayrı bir heyecan – aksiyon.

Sonsuz koşu türü ile yarışı harmanlayan Traffic: Road Racing’de ilk açılışta araba seçimimizi yapıyoruz. Oynanabilir arabalar arasında Lamborghini, Bmw, Mustang, Ferrari gibi lüks spor arabalar bulunuyor lakin ilk aşamada sadece bir tanesi ile oynayabiliyoruz. Diğer arabaların kilitlerini açmak için yarış esnasında kazandığımız puanları kullanıyoruz. Puanlarımızı ayrıca mevcut yarıştığımız aracı yenilemek için de kullanabiliyoruz. Puan kazanmak için de yarışlarda birbirinden tehlikeli hareketler yapıyoruz. Son hız giderken araçları solladığımızda, araçların yanından silme geçtiğimizde bonus puanlar kazanıyoruz.

Oynanış olarak klasik yarış oyunlarından oldukça farklı olan Traffic: Road Racing’de kontroller herkesin rahatlıkla alışacağı şekilde tasarlanmış. Aracımızı yönlendirmek için klavyeden sağ sol tuşlarını veya dokunmatik butonları kullanıyoruz. Vites ise manuel ve otomatik olarak değiştirilebiliyor.

Farklı zaman diliminde farklı mekanlarda farklı hava koşullarında yarışma imkanı sunan Traffic: Road Racing, Gameloft’un Asphalt Overdrive oyunu kadar kaliteli ve zevkli.

Erkan Calp

Traffic: Road Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Traffic: Road Racing, Asphalt Overdrive kadar kaliteli bir araba yarışı oyunu ve sadece Windows Phone'da var.

Traffic: Road Racing, sonsuz koşu türü ile araba yarışını birleştiren popüler yapım Asphalt Overdrive oyunundan esinlenerek hazırlanmış ve mobil tarafta sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve cihazımızda fazla yer kaplamayan yarış oyununda sınıflarının en iyileri ile sokak yarışlarına çıkıyoruz.

Asphalt Overdrive oyununa alternatif olarak oynanabilecek kadar başarılı bir yapım olan Traffic: Road Racing oyununda Bmw, Lamborghini, Porsche, Ferrari, Mustang dahil çok sayıda araba ile trafiğin aktığı yollara çıkıyor ve illegal yarışlara katılıyoruz. Tabii ki ilk yarışta bunlardan en yavaş gidenini ve en çirkin tasarıma sahip arabayı altımıza alıyoruz. Yarış esnasında topladığımız puanları yeni araçların kilidin açmak için kullanıyoruz.

Hangi arabayla yarıştığımıza karar verdikten sonra yarış türünü seçmemiz isteniyor. Yarışlar trafiğin tek yönlü olduğu, araçları sollayarak ilerlediğimiz tek yön yarışı, hem araçları solladığımız hem de karşıdan gelen araçlara dikkat ederek ilerlememiz gereken çift yönlü yarış, 90 saniye yarıştığımız hız limitini aştığımız zamana karşı yarış ve kontrolleri öğrendiğimiz, pratik yaptığımız serbest yarış olarak kategorilere ayrılmış olarak karşımıza çıkıyor. Bunlardan dilediğimizi seçerek yarışa başlıyoruz.

Oyunda puan kazanmak için araçlara çarpmadan yol almamız yeterli oluyor. Araçların yanından ne kadar hızlı geçersek yani hayatımızı ne kadar riske atarsak o kadar fazla puan kazanıyoruz. Topladığımız puanları iki farklı şekilde harcayabiliyoruz. Yeni araçların kilidini açabiliyor veyahut kullandığımız aracın hız, fren ve direksiyon sistemini yenileyebiliyor ve aracımızı farklı renkleri boyatabiliyoruz.

Gece gündüz farklı iklim koşullarında illegal yarışları katıldığımız oyunun kontrol sistemi çok basit ve birden fazla seçeneğimiz var. Dokunmatik butonları kullanarak veya cihazımızı eğerek aracımızı kontrol ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smashy Road: Wanted

    Smashy Road: Wanted, aranan biri olarak sürekli kaçış içerisinde olduğunuz açık dünya yarış oyunu.
  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2, durma lüksünüzün olmadığı aksiyon dolu bir yarış oyunu ve de hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • The Off-Road Truck Simulator

    The Off-Road Truck Simulator, yarış parkurları ve gerçekçi mekanikleri ile birlikte, oyunculara iyi bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.