Traffic Street Racing: Muscle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
670 TOPLAM İNDİRME

Traffic Street Racing: Muscle, şehir yollarında arabanız ile birlikte çılgınca araba sürebileceğiniz ücretsiz bir sokak yarışı oyunudur.

Traffic Street Racing: Muscle, güçlü Amerikan arabalarını sürerek sokaklarda yarışabileceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir yarış oyunudur.

Grafik ve oynanış itibari ile biraz daha geliştirilebilme potansiyeli oyun, basit anlamda araba yarışı oyunu ihtiyacınızı karşılayabilir. Özellikle mobil cihazları çok güçlü olmayan oyuncuların rahatlıkla oynayabileceği oyunda normal yaşamdaki gibi günler ilerliyor. Gece ve güzdüz şehir trafiğinde araba sürme keyfi yaşayabiliyorsunuz.

Güçlü motor sesleri sayesinde arabayı gerçekten sürüyomuşunuz hissine kapılacağınız oyunun fizik motoru oldukça gerçekçi diyebilirim. Arabayı ister şöför koltuğunda oturur gibi isterseniz dış görünüşten sürebiliyorsunuz.

Yüksek beklentiler içinde olmadığınız fakat eğlenebileceğiniz bir araba yarışı oyunu arıyorsanız Traffic Street Racing: Muscle'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Traffic Nation: Street Drivers

    Traffic Nation: Street Drivers, lüks ve güçlü arabalar ile sokaklarda rakiplerinize karşı yarışabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunu.
  • Traffic Rush 3D Racing

    Traffic Rush 3D Racing, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • ATV Quad Traffic Racing

    ATV Quad Traffic Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz yarış oyunudur
  • Turbo Car Traffic Racing

    Yarış oyunlarındaki yeteneklerinize güveniyorsanız, çarpıcı grafikleriyle başarılı bir sürüş deneyimi sunan Turbo Car Traffic Racing oyunuyla yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.
  • Lada Street Racing

    Lada Street Racing açık dünya tabanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Asphalt Street Storm Racing

    Asphalt Street Storm Racing (Asphalt Sokak Yarışı), Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı yarış oyunu.