Train Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME

Train Town keyifli bir tren yolu kurma oyunudur ve grafik özellikleriyle daha çok çocuklara hitap etmektedir.

Train Town gerek grafikleri gerekse oynanış özellikleriyle daha çok çocuklara hitap eden bir oyun. Oyunda temel olarak kendi tren yollarımızı kuruyoruz ve şehirlerin arasından geçiriyoruz. Fantastik tren modellerine sahip olan oyunda keyifli dinamikler kullanılmış.

Train Town'da ekranda çıkan harita platformuna tren raylarını döşüyoruz ve etrafına da farklı tipte objeler koyuyoruz. Ağaçlar, evler, binalar, kaya parçaları, arabalar ve göller koyabileceğiniz seçeneklerden bazıları. Tren ilerlerken karşısına değişik yaratıklar ve objeler de denk geliyor. Trenimiz bunlara çarpınca ortaya komik görüntüler ve patlama efektleri çıkıyor.

Her ne kadar genel olarak çocuklara hitap etse ailenin her bireyi tarafından keyifli oynanabilecek dinamikler esahip olan oyunda iki farklı oyun modu bulunmakta. Oyunu oynarken kamera açılarıyla oynayarak bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Oyun 3 boyutlu grafiklere sahip fakat ne yazık ki modellemeler çok kaliteli değil.

Train Town genel olarak eğlenceli bir oyun ve vakit geçirmek için ideal. Basit yapılı oyunlardan hoşlananlar Train Town'ı mutlaka denemeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Town: Build & Explore

    Android cihazlar için tren simülasyonu oyunudur.
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • Dr. Panda Town: Holiday

    Dr. Panda ve arkadaşları tatil yapıyor.