Travel Symbols

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Travel Symbols, yurtdışı seyahatlerinizde gittiğiniz yerin dilini bilmiyorsanız yada sölemek istediğiniz cümleden tam emin değilseniz size rehberlik yapabilecek bir mobil uygulamadır.

Travel Symbols, içinde barındırdığı sembollerle birlikte yurtdışı seyahatlerinizde size yardımcı olmayı amaçlayan basit ve kullanışlı bir Android uygulaması.

Kategoriler halinde hazırlanmış sembolleri arama menüsünü kullanarak da bulabilirsiniz. İstediğiniz sembolü bulduktan sonra yapmanız gereken tek şey birilerine göstererek yardımcı olmasını beklemek. İçinde yüzlerce sembol bulunan uygulama aynı zamanda basit, hızlı ve internet bağlantısı gerektirmiyor.

Gece kulüpleri yada havaalanı hakkında bilgi almak, bulunduğunuz bölgede çeşmeden su içilip içilmediğini sorabilmek, kullandığınız parayı nerede değiştirebileceğinizi öğrenmek bu uygulama ile yapabilcekleriniz arasında. Gittiğiniz ülkenin dilini bilmiyor olabilir yada sölemeniz gerekenlerden tam emin olmayabilirsiniz. Hemen uygulamayı açarak göstereceğiniz sembol sayesinde sıkıntınızı kolayca ve keyifli şekilde halletmiş olursunuz.

Farklı yurtdışı ülkelerini gezmeyi seven yada isteyen fakat dil konusunda kendine güveni olmayan kişiler bu uygulama ile rahatça dertlerini anlatarak yardım alabilirler.

Barış YANIK

Travel Symbols

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Travel Symbols, yurtdışı gezilerinizde içinde buludurduğu semboller yardımıyla öğrenmek istediğiniz şeyleri sormanızı sağlayan güzel ve etkili bir mobil uygulamadır.

Travel Symbols, sık sık yurtdışına çıkan yada çıkmayı planlayan fakat dil konusunda yeterli bilgisi olmayan kişiler için tasarlanmış güzel bir iOS uygulamasıdır.

Kategoriler halinde hazırlanmış semboller arasında arama moturunu kullanarak da istediğiniz sembole ulaşabilirsiniz. Basit olarak sormak istediğiniz soruları semboller yardımıyla sormanızı sağlayan uygulama ile, paranızı nerede değiştirebileceğinizi, gece kulüplerinin yerini, çeşmeden su içilip içilmediğini ve benzeri tarzdaki soruları sorabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken istediğiniz sembolü bulup göstererek birinden yardım istemek.

Kullanmak için internet bağlantısı gerektirmeyen bu uygulamayı ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra dilediğiniz an kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft SwiftKey Symbols

    sembollerle iletişim kurmaya olanak tanıyan Microsoft SwiftKey Symbols, konuşmakta zorluk çeken bireyler için yararlı bir uygulamadır.
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.
  • Cut the Rope: Time Travel

    Cut the Rope: Time Travel, popüler serinin Orta Çağ'da geçen sürümü.
  • Time Travel

    Time Travel, eğlenceli yapısı ve farklı oynanışıyla bağımlılık yapan bir tür bulmaca-platform oyunudur.
  • Fruits Mania: Elly is Travel

    Fruits Mania: Elly is Travel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Couchsurfing Travel App

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gezi ve misafirlik uygulamasıdır.
  • TripIt Travel Organizer – Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yolculuk ve seyahat planlama uygulamasıdır.
  • Asia Travel Highlights

    Asya ülkeleri hakkında seyahat bilgilerine ulaşabileceğiniz faydalı bir uygulamadır.