Trial Xtreme 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,669 TOPLAM İNDİRME

Serinin devamı olan Trial Xtreme 3 etkileyici 3D grafikleriyle, cross motor heyecanını android cihazlara taşıyor.

Google Play Store'da en iyi geliştiri ünvanını sahip Deemedya m.s. ltd.'ın en yeni oyunu ve serinin devamı Trial Xtreme 3 etkileyici grafikleri ve gerçekçi motor sesiyle oyun severler ile buluştu.

Serinin bir önceki oyunu olan Trial Xtreme 2 ile kıyasladığımızda birçok yeni özelliği görebilmek mümkün. Sıralamada yer alan diğer oyuncularla yarışabiliyorsunuz. 

Bunun yanında farklı motorsiklet seçenekleri, karakter özelleştirme gibi ekstra özelliklerle Trial Xtreme 3'de sıkı bir değişim hakim. 

Facebook bağlantısı sayesinde arkadaşlarınızı davet edip yarışabilmeniz mümkün lakin bu yarış çoklu oyuncu olarak değil. Bir etap derecesi olur ve diğer kişi o dereceyi geçip liderliği almak için mücadele eder. 

Genel hatlarıyla Trial Xtreme 3, 40 milyondan fazla indirilen diğer serilerinin en iyisi diyebiliriz. Bir Cross motorsiklet tutkunuysanız kesinlikle Android cihazınızda yer verebileceğiniz bir yapım.

Android Trial Xtreme 3 Özellikleri

  • Facebook entegrasyon ve paylaşma
  • Karakteri özelleştirme (kask, tişört, pantalon, ayakkabı ve eldiven)
  • Oyun içi kazanç sistemi
  • 3 motorsiklet seçeneği
  • Online skor
  • 76 bölüm ve 4 harita
Şükrü Erdem ÇETİNER

Trial Xtreme 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
777 TOPLAM İNDİRME
222 MB DOSYA BOYUTU

Gelişmiş fizik motoru ve başarılı grafikleriyle dikkat çeken Trial Xtreme serisinin 3. oyunudur.

Cross motosiklet tutkunlarının bir numaralı oyunu Trial Xtreme serisinin üçüncü oyununda nefes kesen yarışlara kaldığınız yerden devam edin. Oyun listelerinde üst sıralarda kendine yer bulan motosiklet oyunu yeni, gelişmiş fizik motoru ve yeni özellikleri ile geri döndü.

Tamamen orijinal 100’den fazla bölümün yer aldığı başarılı motosiklet oyununda temel amacımız; mayınlarla döşenmiş, hurda arabaların karşımıza çıkacağı zorlu pistlerde motosikletimizi dikkatlice kullanarak yarışları kazanmak. Yarışlardan elde ettiğiniz puanları kullanarak motosiklet ve sürücünüzün görünümünü değiştirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınıza karşı veya tek başınıza mücadele ettiğiniz oyun, 6 farklı dünyada geçiyor. Motosikletinizin yönünü ekranın kenarlarında beliren butonlarla veya telefonunuzun ivme ölçeriyle ayarlıyorsunuz. Engebeli yollarda motosikletinizin hakimiyetini sağlamanız kolay olmayacak.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymayan çoklu oyunucu modunun da yer aldığı Trial Xtreme 3 oyunun başlıca özellikleri:

  • 32’si ücretsiz toplam 112 bölüm ve karşınıza çıkabilecek yüzlerce farklı engel
  • İster tek başınıza isterseniz de Facebook arkadaşlarınızla yarışma imkanı
  • Her bölüm için değişen yüksek skor tablosu
  • Motosiklet ve sürücüyü özelleştirme
  • İki farklı kontrol seçeneği
  • Yeni, gelişmiş fizik motoru ve üstün grafikler
Erkan Calp

Trial Xtreme 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
777 TOPLAM İNDİRME
202 MB DOSYA BOYUTU

Popüler motosiklet oyunu Trial Xtreme serisinin 3. oyununda heyecana kaldığınız yerden devam edin.

Trial Xtreme 3, yapımcılığını Deemedya’nın üstlendiği popüler motor yarışı oyunu Trial Xtreme serisinin 3. Oyunudur. Dünya genelinde 50 mliyon indirme sayısına ulaşan oyunu hiçbir ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

Motor tutkunlarının vazgeçilmez oyunu Trial Xtreme’in 3. oyunu, yenilikçi ve şaşırtıcı özellikleriyle ilgileri üzerine çekiyor. Tamamen orijinal 112 bölümün yer aldığı oyunda yarışlarda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Mayınlarla, su boruylarıyla, hurda arabalarla kaplı engebeli pistlerde dengenizi bozmadan yarışı sonlandırmaya çalışıyorsunuz.

Üstün grafikleri ve gerçeğe yakın motor sesleriyle nefes kesen Trial Xtreme 3 oyunuda 6 farklı dünyada 32’si ücretsiz 112 bölüm sizleri bekliyor. Tek başınıza veya kafa kafaya yarıştığınız oyunda kazandığınız yarışlardan elde ettiğiniz puanlarla motosikletinizi ve sürücünüzü özelleştirebiliyorsunuz. Motosikletinizi ekrandaki butonları kullanarak veya telefonunuzu sağa / sola eğerek yönlendirebiliyorsunuz.

Gelişmiş fizik motoruna sahip, hem telefonunuzda hem de tabletinizde yüksek çözünürlüklü grafik sunan Trial Xtreme 3, kesinlikle oyunlarınız arasında yer almalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trial Xtreme 4 APK

    Trial Xtreme 4 APK Android telefonda oynayabileceğiniz en gerçekçi motosiklet oyunları arasında yer alıyor. Motosiklet yarışına ilginiz varsa tavsiye ederiz.
  • Asphalt Xtreme APK

    Asphalt Xtreme APK, Netflix üyelerine özel Android cihazlarda ücretsiz indirilip oynanabilir arazi yarışı oyunu.
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Dirt Xtreme

    Dirt Xtreme, farklı parkurların ve motorların yer aldığı harika bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Racing Xtreme

    Racing Xtreme, post apokaliptik arabalarla drag yarışlarına katıldığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Downhill Xtreme

    Downhill Xtreme, kaykay yarışını konu alan bir Android oyunu.
  • Mean Machines Xtreme

    Mean Machines Xtreme ile mobil platformda alışılmışın dışında yarışlara katılabilirsiniz.
  • Clash for Speed

    Xtreme Savaş ve Yarış Dünyasına Hoş Geldin.