Trial Xtreme 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
689 TOPLAM İNDİRME
344.2 MB DOSYA BOYUTU

Trial Xtreme 4 APK Android telefonda oynayabileceğiniz en gerçekçi motosiklet oyunları arasında yer alıyor. Motosiklet yarışına ilginiz varsa tavsiye ederiz.

Trial Xtreme APK, motosiklet oyunlarına ilgi duyanların oynamasını istediğimiz kaliteli bir yapım. Motosiklet yarışları alanında nam salmış Trial Xtreme'in son versiyonu olan Trial Xtreme 4'ü mutlaka denemelisiniz. Android tablet ve akıllı telefonlara tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda birbirinden zorlu parkurlarda geçen aksiyon dolu yarışlara katılıyoruz.

Trial Xtreme 4 APK İndir

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza yüksek kaliteli grafiklerle zenginleştirilmiş bir atmosfer çıkıyor. Hem mekanların, hem motosikletlerin hem de karakterlerin modellemeleri gerçekten üst düzey kaliteye sahip. Buna ek olarak görev yapan gelişmiş fizik motoru da oyunun gerçekçilik seviyesini bir kademe yukarı taşıyor.

Trial Xtreme 4'te ilk birkaç bölüm ısınma havasında geçiyor ve bu bölümlerde oyundaki kontrol mekanizmasına alışmaya çalışıyoruz. Zaten daha önce bu tarz oyunlar oynadıysanız oyundaki kontrol mekanizmasına kolayca alışacaksınız.

Oyunda çok sayıda upgrade seçeneği sunuluyor. Yarışlardan kazandığımız paralarla motosikletimizin motorunu, süspansiyon sistemini ve tekerleklerini geliştirebiliyoruz. Bu sayede yarışlar esnasında daha güçlü bir motosikletle mücadele ettiğimiz için puanlarımız da dramatik bir şekilde yükseliyor.

Trial Xtreme 4 APK Oyun Özellikleri

  • PvP motosiklet yarışları
  • 200’den fazla ekstrem bölüm
  • Ekstrem grafikler
  • Yükseltmeler
  • Swag modu

Trial Xtreme APK Android motosiklet yarışı oyununda dünyanın her yerinden oyuncularla yarışıp harika ödüller kazanacaksınız. Büyük paralar kazanmak için PvP düelloları ve turnuvalarda yarışmalısınız.

Motosiklet oyununda her bölüm yalnızca becerilerinizi değil aynı zamanda stratejik düşünmenizi de istiyor. Her bölümü 3 yıldızla tamamlayamayabilirsiniz çünkü Trial Xtreme’in bölümleri diğer motosiklet yarışları oyunlarına kıyasla oldukça zordur.

Bir motosiklet oyununda şimdiye kadar gördüğünüz en iyi 3 boyutlu grafikler, çılgın bir sürüş deneyimi sunan mükemmel tasarlanmış seviyeler Trial Xtreme’de.

Yükseltme, yarış oyunlarının olmazsa olmazıdır. Motosikletinizin hem performansını hem de görünümünü geliştirebilirsiniz. Swag modunda da yüzlerce kişiselleştirme ekipman öğesi ile sürücünüzü havalı hale getirebilirsiniz.

Keyifli ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir motosiklet yarış oyunu arıyorsanız Trial Xtreme 4 denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Trial Xtreme 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

Trial Xtreme 4 karşımıza kaliteli ve tamamen ücretsiz olarak sunulan bir motosiklet oyunu olarak çıkıyor.

Trial Xtreme 4 birçok oyunseverin favori motosiklet oyunu serilerinden olan Trial Xtreme'in son versiyonu. Hem iPad hem de iPhone cihazlar üzerine tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda birbirinden zorlu parkurlarda mücadele veriyor ve rakiplerimizi yenmeye çalışıoyoruz.

Oyuna ilk olarak başlangıç seviyesinde yer alan bir motosiklet ile başlıyoruz. İlk birkaç bölüm alıştırma havasında ilerlediği için bu bölümlerde hem kontrollere alışıyor hem de motorumuzu güçlendirmek için azar azar para kazanıyoruz.

Güçlendirme seçenekleri arasında motor, gövde, tekerlekler, ön ve arka amortisörler bulunuyor. Bu parçaların her biri farklı bir amaca hizmet ediyor. Örneğin motor daha hızlı gitmemizi sağlarken süspansiyonlar daha dengeli bir sürüş imkanı sunuyor.

Oyunda yer alan kontroller herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek düzeyde. Motorumuzu ilerletmek için gaz pedalını, durdurmak için fren pedalını kullanıyoruz. Rampalardan dengeli bir şekilde geçebilmek içinse yön tuşlarıyla motora yön vermemiz gerekiyor. Kusursuz çalışan kontrollere ek olarak Trial Xtreme 4'te dikkat çekici bir grafik modelleme anlayışı yer alıyor. Bu tarz oyunlar oynamayı seviyorsanız Trial Xtreme 4'ün gereçekten kaliteli bir yapıya sahip olduğunu hemen anlayacaksınız.

Genel olarak keyif veren bir oyun olarak tnaımlayabileceğimiz Trial Xtreme 4 ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi motor yarışı oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Trial Xtreme 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
348 MB DOSYA BOYUTU

Trial Xtreme 4, çoklu oyuncu desteği sunan kaliteli bir motosiklet oyunu ve Windows Phone'da da ücretsiz.

Trial Xtreme 4, hem görsel olarak hem de oynanış olarak Windows Phone cihazınızda görebileceğiniz en iyi motosiklet oyunu diyebilirim. İster tek başınıza oynayabileceğiniz, ister yapay zekayı, isterseniz de Facebook arkadaşlarınızı karşınıza alıp yarışabileceğiniz oyunda çok sayıda motosiklet seçeneği ve yükseltme de mevcut.

Seri haline gelen popüler motosiklet oyunu Trial Xtreme 4. oyunu ile karşımıza çıkıyor. 70 milyon indirmeye ulaşan nadir spor oyunları arasında yer alan Trial Xtreme’de adından da anlayacağınız üzere tehlikeleri seven bir motosiklet sürücüsünü kontrol ediyorsunuz. Motosikletinizi nasıl kontrol edeceğinizi ve engelleri aşacağınızı gösteren kısa ısınma turunun ardından gerçek yarışlara başlıyorsunuz. Yarış demişken oyunda tek başınıza alıştırma yapabildiğiniz gibi turnuvalara katılabiliyor ve arkadaşlarınızla yarışabiliyorsunuz. Kazandığınız her yarış sonrası cebinize giren sanal paraları mevcut motosikletinizi yenilemek, yeni bir motosiklet almak veya dış görünümünüzü değiştirmek için kullanabiliyorsunuz.

Yüksek kalitede görseller sunan oyunun oynanışı oldukça basit. İster dokunmatik kontrollerle isterseniz de cihazınızı eğerek motosikletinizi kontrol edebiliyorsunuz. İki kontrol seçeneğinde de oyun son derece rahat oynanıyor. Tabii ki kontrollerin rahat olması demek oyunun basit olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle birebir yarışlar kafa kafaya geçiyor ve hata kabul etmiyor. Bunun dışında oyunun kamera açısını değiştiremiyorsunuz. Yan profilden oynama dışında bir seçeneğiniz bulunmuyor.

Trial Xtreme 4, çoklu oyuncu desteği ve görselleri ile öne çıkan kaliteli bir motosiklet yarış oyunu. Beceri gerektiren yarış oyunlarını seviyorsanız hazır ücretsizken kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Dirt Xtreme 2

    Multiplayer destekli enfes bir motosiklet yarışı oyunu
  • Cafe Racer APK

    Sonsuz motosiklet oyunu Cafe Racer APK ile yarışlarda hüneri göster. Birçok motosiklet seçeneği seni bekliyor. 
  • Retro Highway

    Retro motosiklet yarışı oyunu
  • Ultimate MotoCross 4

    Nefes kesen motosiklet yarışlarına katılın.
  • Wheelie Challenge APK

    Çok yönlü bir yapıya sahip olan Wheelie Challenge APK'da, motosikletinizi seçin ve heyecan verici yarışlara katılın.