TripAdvisor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
417 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

TripAdvisor uygulaması ile en iyi otel ve restoranları keşfedebilir, uçuş kampanyalarını takip edebilirsiniz.

TripAdvisor, Windows 8 için geniş kapsamlı seyahat uygulamasıdır. En iyi otel, restoran önerilerini karşınıza getiren, kampanyalı uçak biletlerini bulmanıza yardımcı olan seyahat uygulaması ile seyahatiniz öncesinde ihtiyaç duyacağınız herşey tek tık uzağınızda.

75 milyondan fazla seyahat severin yorum ve görüşlerine yer verilen TripAdvisor uygulamasında dünyanın en iyi otellerinde yerini ayırtabilir, kaliteden ödün vermeyen restoranları keşfedebilir, en gözde mekanlar hakkındaki yorumları inceleyebilir ve ucuz uçak biletlerini saniyeler içerisinde bulabilirsiniz.

Türkçe dil desteği sunan TripAdvisor'ın başlıca özellikleri:

  • En iyi otelleri bulun.
  • Yiyecek türüne, fiyat aralığına ve puanlara göre restoranları keşfedin.
  • En uygun fiyatlı uçak biletlerini bulun.
  • Yakınınızdaki gözde mekanları keşfedin.
  • Otel ve restoranlar hakkında yapılan yorumları inceleyin.
Erkan Calp

TripAdvisor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
875 TOPLAM İNDİRME

TripAdvisor, seyahat etmek için en iyi yerleri görebileceğiniz ve hakkındaki yorumları, incelemeleri ve puanlamaları görüntüleyebileceğiniz etkileyici bir Android uygulamasıdır.

TripAdvisor, seyehat etmek isteyip karar veremeyenlerin bir numaralı yardımcısı olabilecek uygulamalardan biri. Tatil için nereye gitçeğinize karar veremediğinizde veya belirlilediğiniz yerler arasında kararsızlığa düştüğünüzde TripAdvisor'ı kullanarak yardım alabilirsiniz.

Binlerce gezgin tarafından yapılan yorum, eklenen fotoğraf ve haritaları görüntüleyerek gitmek istediğiniz yer hakkındaki tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Seyahat yapmadan önce mükemmel bir plan yapmanızı sağlayan uygulamada 100 milyondan fazla yorum ve görüş bulunuyor.

Gideceğiniz her yerde en ucuz uçak biletlerini, en iyi otelleri, harika restoranları ve yapılacak eğlenceli aktiviteleri bulabileceğiniz TripAdvisor, seyahat etmeyi sevenlerin Android cihazlarında mutlaka bulunması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Ayrıca otel, restoran ve uçak biletleri için rezervasyonu uygulama üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Seyahat edenler tarafından paylaşılan milyonlarca yorum, görüş, video ve fotoğrafa ulaşma imkanı
  • Ödüllü oteller dahil en iyi otelleri bulma fırsatı
  • Yiyecek türüne, fiyatlarına ve puanlamalarına göre restoran keşfedebilme
  • Uçak biletlerini karşılaştırabilme
  • Gideceğiniz yerlerde mutlaka yapılması gereken şeyleri görebilme
  • Yakınınızdaki veya girdiğiniz adresin yakınındaki yerleri keşfetme
  • Seyahatiniz ile ilgili sorularınıza forum üzerinden devam bulabilme
  • Kendi seyahat ettiğiniz yerler hakkında yorum ve fotoğraf ekleyebilme

Seyahatlerinizi planlamanızı kolaylaştıracak ve daha güzel bir seyahat yapmanızı sağlayabilecek olan TripAdvisor'u ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

TripAdvisor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
15.3 MB DOSYA BOYUTU

TripAdvisor, seyahatlerinizde gidebileceğiniz en iyi yerleri, otelleri, restoranları ve uçak biletlerini bulmanıza yardım eden etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

TripAdvisor, seyahate çıkmaya karar verdiğinizde size seyahat planınızı hazırlamaktan başlayarak, seyahatiniz bitene kadar rehberlik edebilecek oldukça güzel ve etkileyici iOS uygulamarından bir tanesi.

TripAdvisor, gitmeyi planladığınız yerler hakkında, binlerce gezgin tarafından yapılmış yorumları, eklenen fotoğrafları ve verilen puanları görebileceğiniz etkileyici bir uygulama olarak seyahatinizden daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Tatile gitmek istediğiniz yer hakkında kararsız kaldıysanız TripAdvisor'ı kullanarak, yeni yerler keşfedebilirsiniz. İş gezisine çıkarken, gittiğiniz yerle alakalı herşeyi öğrenebilirsiniz.

Seyahat planınızı ouştururken, size en uygun otelleri, en düşük fiyatlı uçak biletlerini, birbirinden güzel restoranları ve gittiğiniz yerle alakalı yapılması gereken etkinlikleri gösteren uygulama sıkça seyahat edenlerin iPhone ve iPad'lerinde mutlaka bulundurması gereken uygulamalardan biri.

Özellikler:

  • Gezginler tarafından yapılmış milyonlarca yorum, görüş, fotoğraf ve videoya erişebilme
  • Yiyecek türüne, fiyat aralığına ve puanlarına göre en iyi restoranları görüntüleme
  • En iyi oteller arasından kendinize en uygun olanı seçme imkanı
  • Uçuk biletlerini karşılaştırma ve en uygun fiyatları görüntüleme
  • Yakınızdaki yerleri veya kendi gireceğiniz adres yakınındaki yerleri keşfetme
  • Seyahat hakkındaki sorularınıza forum üzerinden yanıt bulma
  • Otel, restoran ve diğer aktiviteler hakkında yrorum yapma ve resim ekleyebilme

Seyahatinizle ilgili neredeyse herşeyi bulabileceğiniz TripAdvisor'ı ücretsiz olarak indirerek iOS cihazlarınız üzerinden istediğiniz an seyahat planı yapabilmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Barış YANIK

TripAdvisor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

TripAdvisor, sıklıkla seyahat eden biriyseniz Windows Phone telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama.

TripAdvisor, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlamanızda yardımcı olan bir rehber uygulama. Hangi otelde kalacağınıza, hangi restoranda yemek yiyeceğinize, yazı nerede geçireceğinize karar veremediğiniz durumda bulunduğunuz yeri de hesaba katarak önerilerde bulunan seyahat uygulamasının tamamen Türkçe olduğunu da belirtmem gerek.

Windows platformunda en kapsamlı seyahat planlama uygulaması olarak karşımıza çıkan TripAdvisor, son derece sade arayüz üzerinde çalışıyor. Tek dokunuşla otel ve restoranlara ulaşabiliyor, uçak biletinizi satın alabiliyor, yapılacaklar listesi hazırlayabiliyorsunuz. Yakınınızda bulduğu otel, restoranları da atlamayan uygulama kararsızlığı gidermek adına daha önce o otelde kalmış, restoranda yemek yemiş kişilerin yorumları gösteriyor. Kararınızı verdikten sonra uçak biletinizi de alabiliyorsunuz.

75 milyonun üzerinde kullanıcının samimi görüşlerine yer vermesiyle benzerlerinden ayrılan TripAdvisor, sıklıkla seyahat biriyseniz Windows Phone telefonunuzda sık kullanılanlara kesinlikle atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atlasjet

    Türkiye'nin en çok tercih edilen havayollarından Atlasjet'in Windows 8 uygulamasıdır.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile TAV bünyesindeki 8 havalimanı hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • AtlasGlobal

    AtlasGlobal Windows 8 uygulaması ile bilet satın almak, iptal etmek, check- in yapmak oldukça basit.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü Windows 8 uygulaması ile 50'den fazla havalimanının anlık olarak uçuş bilgilerine ve hava durumuna ulaşabilirsiniz.
  • 5translate

    5translate, dilediğiniz bir yabancı kelimenin anlamını sesinizi kullanarak, el yazınızla veya fotoğrafını çekerek öğrenebileceğiniz bir çeviri uygulaması.
  • Turcom Seyahat Otomasyonu

    Otobüs ve Şehirlerarası Seyahat Firmalarının yapılan seferleri internet üzerinden takip ederek rezervasyon ve online bilet kesme işlemlerinin çoklu noktadan yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır.
  • WorldWide Telescope

    Bilimadamlarının şu ana kadar keşfedebildiği uzayı bilgisayarınızda görmek istiyorsanız bu sanal teleskopu kullanarak uzayın derinliklerine seyahat edebilirsiniz. Nasa'nın çektiği görüntüleri barındıran WorldWide Telescope ile uzayı bi