Trivia Crack Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
400 TOPLAM İNDİRME

Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.

Trivia Crack Kingdoms, Trivia Crack olarak bilinen popüler bilgi yarışması oyununun yeni ve farklı Android versiyonu. Bir krallık bir hazine olarak düşünebileceğiniz bu oyunda kendi bilgi yarışmalarınızın konu ve alanlarını kendiniz belirleyip arkadaşlarınızı bilgi yarışmasına davet ederek yarışabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınız dışında diğer online oyuncular ile de yarışabildiğiniz oyunun oynanış ve kalitesi oldukça yüksek. Türkçe ile birlikte pek çok farklı dil desteği sunan oyununen büyük artılarından bir tanesi bu diyebilirim. Çünkü bu tür oyunlarda dil ön plana çıkıyor ve eğer sadece İngilizce olsaydı oyunun gelişimi ve kullanım oranı çok daha yavaş artardı.

Sadece bir bilgi yarışması oyunu olmaktan da öte, yeni arkadaşlıklar kurarak onlarla sohbet etme imkanı sunan Trivia Crack Kingdoms, çok bilgili kişilere özel zorlu sorular da hazırlayarak yöneltebiliyor. Zamanla kendinizi geliştirerek siz de bu soruları çözmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca sorulan sorulara verdiğiniz doğru ve hızlı cevaplar için de bazı diğer ünvanlar kazanıyorsunuz.

Bilgi birikiminize güveniyorsanız Trivia Crack Kingdoms'u Android telefon ve tabletlerinize indirip hemen oynamaya başlamalısınız.

Barış YANIK

Trivia Crack Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Trivia Crack Kingdoms, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bilgi yarışması oyunudur.

Trivia Crack Kingdoms, hem arkadaşlarınızla hem de başka insanlarla beraber oynayabileceğiniz mağazalardaki en iyi bilgi yarışması oyunları arasında yer alıyor ve oldukça güzel vakit geçirebiliyorsunuz. iPhone ve iPad cihazlarınızdan oynayabileceğiniz oyunda, birbirinden zor fakat genel kültürünüzü artıracak sorularla karşılaşacaksınız. Her yaştan insana hitap eden sorular olması nedeniyle mutlaka değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Trivia Crack oyununu daha önce oynadınız mı bilmiyorum, çarkıfelek mantığında bir yapıya sahip ve ortadaki 'Döndür' butonuna basarak rastgele kategorilerle karşılaşıyoruz. Bu kategoriler arasında Spor, Tarih, Bilim, Sanat, Eğlence ve Coğrafya yer alıyor. 3 soruya doğru yanıt verdiğimizde kralla karşılaşıyoruz ve istediğimiz kategoriden birini seçip soruyu bekliyoruz. Eğer o soruyu doğru yanıtlarsak seçtiğimiz kategorinin sahipliğini alıyoruz ve rakibimize karşı öne geçiyoruz. 

Trivia Crack Kingdoms'da temel olarak aynı fakat çok farklı bir oynanışa sahip. Burada 'Oyna' dedikten sonra kendimize bir kategori seçiyoruz ve sadece o kategoriden sorular karşımıza geliyor. Bu noktada asıl oyundan fark ortaya çıkıyor diyebilirim. Ekranda 6 kapalı kutu bulunuyor ve krala ulaşana kadar sorulara doğru cevap vermek zorundayız. Bazı joker kutularla karşılaşabiliriz: Bizlere krala giden yolda 2 seçenek sunan şans kutusu, karşımıza çıkan soruda 2 yanlış şıkkı eleyen ninja, karşı rakibin bir tacını çalabileceğiniz yarasa, karşımıza zor soru çıkaran büyücü gibi. Kapalı kutulardan kralı bulduktan sonra soruya doğru cevap verdiğiniz taktirde 1 kral tacı kazanıyorsunuz. 5 taca ulaşana kadar oynamaya devam ediyoruz. 

Açıkça söylemek gerekirse Trivia Crack Kingdoms benim de severek oynadığım oyunlardan biri ve boş vakitlerimde kendisini sıklıkla ziyaret ediyorum. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu sizlere de tavsiye ederim. Oldukça eğleneceğiniz ve genel kültürünüzü geliştirebileceğiniz bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack

    Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.
  • Trivia Crack X

    Trivia Crack X, videolu ve resimli sorular hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir mobil uygulama.
  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Disney Magic Kingdoms

    Disney Magic Kingdoms, Gameloft'un tüm Disney karakterlerini dahil ettiği yeni mobil oyunu.
  • Trivia Türk

    Trivia Türk, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Crack Attack

    Crack Attack, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden eğlenceli bir oyun.