Tropical Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Tropical Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korsan oyunudur

Tropical Wars oyunculara uzun vadeli bir oynanış tecrübesi sunan bir mobil strateji oyunu olarak tanımlabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korsan oyunu olan Tropical Wars'da tropik adalarda geçen bir maceraya konuk oluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise açık denizlerin en güçlü korsanı olmak. Bu iş için ilk önce karargah olarak kullanabileceğimiz bir ada fethediyoruz. Sonrasında ise bu adaya gücümüzü simgeleyen yapılar inşa ediyoruz. Adamızı inşa ettikten sonra ise sıra korsan filomuzu oluşturmaya geliyor. Savaş gemilerimizi inşa ederek onları açık denize gönderiyoruz ve yeni adalar fethetmeye başlıyoruz.

Tropical Wars'da korsan filomuzu geliştirebilmek için sürekli kaynak toplamamız gerekiyor. Kaynak toplayabilmek için diğer korsanlarla savaşarak altınlarını yağmalayabiliyoruz. Bu altınlarla gemilerimizdeki toplarımızı geliştirebiliyor ve gemi iskeletlerini kuvvetlendirebiliyoruz.

Tropical Wars'da diğer oyuncularla savaşırken gemilerinizdeki topların yanısıra büyülü güçlerden de yararlanabiliyorsunuz. Dilerseniz diğer oyuncularla ittifaklar da kurabilirsiniz ve kendi loncanızı temsil edebilirsiniz. Oyun renkli bir görünüme sahip.

Can Erdil Şentürk

Tropical Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Tropical Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Tropical Wars taktiksel yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz, boş vaktinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir korsan oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Tropical Wars'da korsan savaşları konu alınıyor. Biz bu savaşlara tarafımızı seçerek dahil oluyoruz ve açık denizlerin en korkulan korsanı olmak için mücadele ediyoruz. Oyunda herşeye kendi korsan adamızı imşa ederek başlıyoruz. Bu adadaki yapılar ise bizim gücümüzü düşmanlarımıza sergiliyor. Bu nedenle adamızı ne kadar geliştirirsek o kadar itibar sahibi olabiliyoruz.

Tropical Wars'da adamızı geliştirebilmek için altın toplamamız gerekiyor. Bu altını elde edebilmek için kullanabileceğimiz yöntem ise diğer korsanlarla savaşarak gemilerini yağmalamak. Topladığınız altında kendi korsan gemilerinizi inşa ediyorsunuz ve onları geliştirebiliyorsunuz.

Tropical Wars'da dilerseniz diğer oyuncularlar ittifaklar ve loncalar kurabilirsiniz. Oyunda renkli ve göze hoş görünen grafikler yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tropical Paradise Wallpapers

    Tropical Paradise Wallpapers bir ücretsiz Android duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Tropical Sounds - Nature Sound

    Tropical Sounds - Nature Sound farklı doğa seslerini birleştiren bir uygulamadır.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Ocean Wars

    Ocean Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Metro 2033: Wars

    Metro 2033: Wars uzun süren bir macera sunan bir mobil strateji oyudur
  • Tribal Wars

    Tribal Wars, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Türkçe ortaçağ strateji oyunudur.
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur