Truck Trials Driving Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.

Kamyon sürmek kolay bir iş değildir. Tonlarca ağırlıktaki aracı düz yolda bile herkes süremiyorken siz zorlu parkurlarda kamyon süreceksiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Truck Trials Driving Challenge oyunu ile birlikte kamyon sürme yeteneğinizi gösterin.

Truck Trials Driving Challenge, zorlu bölümlerden oluşan ve bu bölümleri kamyonla birlikte geçmenizi amaçlayan mobil bir oyundur. Oyunda iyi sürücü olmanız ve biraz da stratejik düşünmeniz gerekli. Zorlu yolları ancak bu şekilde geçebilir ve bölümler arasında ilerleyebilirsiniz.

Oyunda farklı yerlerde bazı engeller ile karşılaşacaksınız. Bu engellere rastladığınızda en hızlı stratejiyi bulmalı ve engelleri geçmelisiniz. Unutmayın oyunda ne kadar hızlı olursanız o kadar fazla puan kazanırsınız. Rakiplerinizi geçebilmek için ise hızlı olmanız fazla puan kazanmanız lazım.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte Truck Trials Driving Challenge oyununu çok seveceksiniz. Boş zamanlarınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Truck Trials Driving Challenge'ı hemen indirebilirsiniz. Siz de hemen şimdi Truck Trials Driving Challenge oyununu indirin ve arkadaşlarınıza meydan okuyun.

Uğur Sağlam

Truck Trials Driving Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Truck Trials Driving Challenge, güçlü kamyonlar ile zorlu parkurları geçmenizi ve puan toplamanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.

Kamyonlara karşı ilginiz varsa Truck Trials Driving Challenge oyunu tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Truck Trials Driving Challenge, size kamyon sürme fırsatı tanıyor. Yalnız Truck Trials Driving Challenge oyununda kamyon sürme işlemini düz yolda değil zorlu parkurlarda yapıyorsunuz.

Truck Trials Driving Challenge, zorlu parkurlarda kamyon sürmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur. Oyunda farklı kamyonlarla birlikte zorlu etapları geçmeye çalışıyorsunuz. Oldukça zor bir oyun olan Truck Trials Driving Challenge, kamyon sürücülerinin bile zorlandığı bir oyun.

Truck Trials Driving Challenge'ın zorlu yollarında karşınıza birçok zorluk çıkacak. Bu zorlukları belirli stratejiler ile geçmeye çalışacaksınız. Oyunda sadece hızlı olmanız yeterli değil. Biraz da zekanızı kullanarak hızınızı arttırmanız gerekiyor.

Özenle hazırlanmış grafikleri ve gaza getiren müzikleri ile birlikte Truck Trials Driving Challenge, tüm yarış oyunu sevenlerin ilgisini çekiyor. Truck Trials Driving Challenge oyununu indirdikten sonra arkadaşlarınızı da oyuna davet edin ve kendi turnuva ekibinizi kurun. Sizleri her yeni bölümünde daha fazla heyecanlandıracak olan Truck Trials Driving Challenge'ı siz de seveceksiniz. Sizin iyi bir kamyon sürücüsü olduğunuzu biliyoruz. Ne duruyorsunuz, hadi hemen oynamaya başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Parker’s Driving Challenge

    Parker’s Driving Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur.
  • Zombie Killer Truck Driving 3D

    Zombie Killer Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunu
  • Mad Truck Challenge

    Mad Truck Challenge'da engebeli arazilerde canavar kamyonumuzu kullanmaya ve düşmanlarımızı alt etmeye çalışıyoruz.
  • World Truck Driving Simulator APK

     World Truck Driving Simulator APK'da, adeta gerçek bir kamyoncunun rolünü üstlenin ve görevleri sorunsuz bir şekilde tamamlayın.
  • Uphill Oil Truck Driving 3D

    Uphill Oil Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tır simülatörüdür
  • Extreme Truck Driving 3D

    Extreme Truck Driving 3D ücretsiz olması haricinde çok fazla bir özellik sunmayan bir simülasyon oyunudur.
  • Truck Speed Driving 3D

    Truck Speed Driving 3D, Android mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir tır sürme oyunu.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur