Truecaller

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
18,746 TOPLAM İNDİRME
103.4 MB DOSYA BOYUTU

Truecaller APK olarak Android telefonlara indirilebiliyor. Truecaller uygulaması ile bilinmeyen aramaları görebilir, istenmeyen aramaları engelleyebilirsiniz.

Truecaller (APK), telefonunuza gelen aramanın hangi kişi ve kurum tarafından yapıldığını gösteren ve istenmeyen aramalardan koruyan bir uygulamadır. Mobil, sabit hat ve ön ödemeli telefon numaralarını destekleyen uygulama, tamamen ücretsizdir.

Truecaller APK İndir

Truecaller, telefonunuza gelen tüm aramaları yönetebileceğiniz sosyal ağ destekli bir servis. 40 milyondan fazla kullanıcısı bulunan servis ile telefonunuzu yanıtlamadan önce sizi kimin aradığını görebilir, güncel spam numaraları listesinden faydalanarak istenmeyen aramalara son verebilir, mobil ve sabit hatlar için numara sorgulayabilirsiniz.

Kolay kullanımlı uygulamalar sınıfında yer alan Truecaller, sosyal ağ hesaplarınızla entegre şekilde çalışabiliyor. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+’taki fotoğraflarınızla telefon rehberinizi zenginleştirebilir ve Twitter hesabınızı bağlayarak uygulama içerisinden tweetleyebilir ve kişi takip edebilirsiniz.

Profil oluşturma imkanı da sunan Truecaller, telefon rehberinizdeki kişileri üçüncü şahıs ve şirketlere açmadığından son derece güvenlidir. Uygulamanın Premium sürümünü satın aldığınızda profilinizi kimlerin görüntülediğini görebilir, Truecaller kullanıcılarıyla aylık 30 iletişim isteği hakkı kazanabilir ve reklamsız kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

Truecaller

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,738 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Truecaller, spam aramaları önlemenize yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır.

Truecaller, bilinmeyen arayanın kim olduğunu belirmenize ve istenmeyen spam aramaları önlemenize yardımcı olan tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Sizi rahatsız eden aramalardan veya kimliğini bilmediğiniz kişi ve kurumlardan gelen yerli yersiz aramalardan sıkıldıysanız bu uygulama tam size göre.

Truecaller, spam aramalara geçit vermeyen geniş spam listesi, numara sorgulama ve rehber yönetme işlevleriyle öne çıkan, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan bir uygulama. Mobil, sabit hat ayrımı yapmadan iPhone’unuza gelen tüm aramaların kimliğini gösteren uygulama, Twitter, Facebook, Google+ gibi popüler tüm sosyal ağlarla da entegre olmasıyla dikkat çekiyor. Uygulama içerisinden tweetleyebilir, sosyal ağ hesaplarınızda paylaştığınız içeriklerle Truecaller profilinizi zenginleştirebilirsiniz.

Truecaller Özellikleri:

  • İstenmeyen aramaları ve en iyi spammer’ları engelleyin.
  • Trucaller topluluğu tarafından hazırlanmış spammer listelerine erişin ve istenmeyen aramaları engellenenler listenize ekleyin.
  • Mobil, sabit hat ve ön ödemeli hatlar için numara sorgulaması yapın.
  • Truecaller profilinizi sosyal ağ hesaplarınızla tamamlayın.

Truecaller, sizi rahatsız eden spam aramaları kolaylıkla durdurabileceğiniz, arayanın kimliğini gösteren Türkçe dil desteği sunan harika bir arama yönetim uygulamasıdır.

Erkan Calp

Truecaller

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,552 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Truecalle ile dünyanın dört bir yanındaki tüm numaraların kime ait olduklarını kolayca öğrenebilirsiniz.

Truecaller, dünya çapından 40 milyondan fazla kullanıcısı bulunan popüler spam arama engelleme ve arama yönetim uygulamasıdır. Bilinmeyen bir numaradan aldığınız cevapsınız çağrı hakkında detaylı bilgiye ulaşmanın en kolay yolu ile tanışın.

Truecaller, kullanıcıları rahatsız tüm spammerların toplandığı oldukça büyük veri tabanına sahip ve çoklu dil desteğiyle dikkat çeken bir uygulama. Dünya genelindeki tüm numaraların hangi kurum ve kişiye ait olduğunu göstermenin yanı sıra rahatsız eden numaraları tek dokunuşla engelleme ve telefon rehberi düzenleme gibi işlevlere sahip uygulamanın kullanımı ise son derece basit. Mobil, sabit hat veya ön ödemeli telefon farketmeksizin tanımadığınız bir numarayı kopyalayıp Truecaller’a yapıştırmanız yeterli.

Popüler sosyal ağ hesaplarınızla entegre olan Truecaller, dünyanın dört bir yanındaki tüm numaraların kime ait olduklarını öğrenebilmenize izin veren ve milyonlarca kullanıcısı olan bir servis. Belirli Windows Phone’lu akıllı telefonlar çalışan uygulamanın diğer platformlarda daha başarılı olduğunu unutmadan hatırtalım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Discord APK

    Discord APK, topluluk oluşturma ve oyun içi sohbet için kullanabileceğiniz popüler mobil uygulama.
  • Torque Pro APK

    Torque Pro APK OBD2 ve Araba programı ile aracınızın performansını gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.
  • WhatsApp Aero Hazar (APK)

    WhatsApp Aero APK ile WhatsApp uygulamasının sunduğu özelliklerden daha fazlasına sahip olabilirsiniz.
  • YOWhatsApp APK

    YOWhatsApp APK, WhatsApp Plus gibi alternatif özellikler sunan mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Meet (APK)

    Meet Hangouts (APK), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu video konferans uygulaması.
  • GetContact APK

    GetContact APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir numara sorgulama uygulamasıdır.
  • TextNow APK

    TextNow APK olarak indirip kullanabileceğiniz ücretsiz arama ve mesajlaşma sağlayan Android uygulamasıdır.