Truedialer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME

Truedialer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kişi rehberinizi yönetebilir ve çağrılar yapabilirsiniz.

Truedialer uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullandığınız varsayılan çağrı ve rehber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak hazırlanmış ve hem kolay kullanımı hem de ilgi çekici işlevleri ve görünümü ile tercih edebileceklerinizden birisi. Eğer varsayılan çağrı yapma ve kişiler uygulamalarından sıkıldıysanız kesinlikle göz atmanız gerektiğini söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanırken hem rehberinizde bulunan kişilerle olan etkileşiminize dair kolayca anlaşılabilen bir tarihçeye ulaşabiliyor, hem de dilerseniz çeşitli iletişim bilgisi değişikliklerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Sunulan bilgiler arasında telefon numaralarının yanında e-posta adresleri, SMS'ler, sosyal ağ profilleri gibi o kişiye dair açıklayıcı onlarca farklı veri yer alıyor.

Kişilere dair gerçekleştirdiğiniz işlemleri onları sağa veya sola ittirerek hemen gerçekleştirebiliyor, böylece butonlara basmakla uğraşmadan en kısa yoldan tüm operasyonları tamamlayabiliyorsunuz. Truecaller ile olan uyumluluğu sayesinde bir numarayı aradığınızda Truecaller'ın geniş veritabanından faydalanabiliyor, aradığınız numaranın kime ait olduğunu görebiliyorsunuz. Tabii ki daha sonra bulunan kişiyi rehberinize ekleyerek bir daha kaybetmemek de mümkün hale geliyor.

Rehberiniz içerisinde numaraya göre veya kişi ismine göre arama yapmak mümkün olduğu için normal rehber uygulamasından daha hızlı sonuçlar verdiğini de söyleyebilirim. Genellikle varsayılan rehber uygulamaları kişi adının direkt girilmesi gerekliliğini barındırıyorlar ancak Truedialer'da ismin bir kısmını bile yazmanız yeterli oluyor.

Eğer yeni ve alternatif bir rehber yahut çağrı uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Truedialer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Truedialer uygulamasını kullanarak Windows Phone cihazlarınızda bulunan kişileri en kolay yoldan yönetebiliyorsunuz.

Truedialer uygulaması, Windows Phone cihazların varsayılan ve oldukça kullanışsız olduğunu söyleyebileceğim çağrı ve kişiler uygulamasının yerine geçerek bu konuda oldukça büyük bir açığı kapatıyor diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve çok sayıda işlevi oldukça basit bir arayüzle birlikte sunmayı başaran Truedialer, pek çok kullanıcının hoşuna gidecektir.

Uygulamayı kullanırken herhangi bir numarayı yazmaya başladığınızda o kişi direkt olarak rehberinizde mevcutsa karşınıza çıkıyor. Fakat rehberde ekli olmayan ancak Truecaller veritabanında bulunması halinde de yine ihtiyaç duyabileceğiniz kişi bilgileri sunuluyor. Böylece numaranın sahibini rehberinize hemen ekleme şansınız da oluyor.

Rehberinizde bulunan kişileri isimlerine ve numaralarına göre arama opsiyonunun oldukça iyi çalıştığını ve sonuçları hemen bulabildiğini de söylemek gerek. Zira kişinin adının içerisindeki heceleri ortadan yazmaya başladığınızda bile doğru sonuçlara erişebiliyorsunuz.

Truedialer'ın çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığımızı da belirtmek gerek. Muhtemelen varsayılan çağrı uygulaması yerine kullanırken daha fazla keyif almanız ve işlemlerinizi en hızlı şekilde tamamlamanız mümkün olacaktır. Göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır