Trusted Contacts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Trusted Contacts (Güvenilir Kişiler), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu konum paylaşma uygulaması.

Trusted Contacts (Güvenilir Kişiler), sevdiklerinizin güvende olup olmadığından emin olmak için kullanabileceğiniz konum paylaşma uygulaması ve Google tarafından ücretsiz olarak sunuluyor.

Güvenilir Kişiler, iPhone’un Arkadaş Bul uygulamasına benzer bir uygulama aslında. Güzel yanı; internet bağlantısı olmadığı durumlarda hatta telefon kapalı olduğunda dahi konumu karşı tarafa göndermesi. Tabii ki uygulamanın geliştirilme amacı sevgili takip etme değil. Akşam olup ta eve gelmeyen bir aile üyesi, yakın arkadaşınız veya sevgiliniz kısacası hayatınızda önemli kişilerin güvende olduklarından emin olmak.

Kişileri e-posta ile eklemeye izin veren Güvenilir Kişiler uygulamasının arayüzü yaşlıların da kullanacağı düşünülerek oldukça sade tasarlanmış. Eklediğiniz kişileri, durumlarını, konumlarını görebiliyorsunuz. Konumunuzu paylaşırken “Eve doğru geliyorum” gibi bir mesaj da ekleme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Trusted Contacts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Trusted Contacts (Google Güvenilir Kişiler), iPhone Arkadaş Bul'a benzeyen güvenlik uygulaması.

Trusted Contacts, Google’ın Güvenilir Kişiler adını verdiği, sevdiklerinizle doğrudan ve hızlıca iletişime geçebildiğiniz bir güvenlik uygulaması. Aslında aileniz, sevgiliniz, yakın arkadaşlarınız gibi nerede olduklarını sürekli merak ettiğiniz kişilerle hızlı konum paylaşımına imkan veren ücretsiz bir uygulama.

iPhone kullanıcılarının çoğunun kullanmadığı sistemle yüklü gelen uygulamalardan Arkadaş Bul’a oldukça benziyor. Uygulamaya eklediğiniz kişilerin konumunu harita üzerinden takip etmenizi sağlayan uygulama, internet bağlantısı gerektirmiyor, telefon kapalı konumda dahi konumu size gönderebiliyor. Şarjın aniden bitmesi durumunda kişinin bulunduğu son konum tarafınıza iletiliyor.

Unutmadan uygulamayla güvenilir kişi olarak eklediğiniz aile üyesinin, arkadaşınızın veya sevgilinizin nerede olduğunu haritadan takip edebildiğiniz gibi “Eve geliyorum” gibisinden mesaj da iletebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contacts +

    Contacts+ adlı Android uygulamasıyla önem verdiğiniz kişilere tek bir yerden kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Contacts Widget

    Contacts Widget uygulaması ile favori kişilerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
  • My Contacts Backup

    My Contacts Backup ile rehberinizi yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
  • Google Contacts

    Google Contacts mobil cihazınızda kullanabileceğiniz alternatif bir rehber uygulamasıdır
  • Contacts Backup -- Excel & Email Support

    Contacts Backup ile rehberinizi saniyeler içerisinde yedekleyebilir, yeni telefonunuza aktarabilirsiniz.
  • Duplicate Contacts

    Rehberinizde aynı kişiye ait birden fazla numara kayıtlıysa, Duplicate Contacts uygulaması ile temizleyebilirsiniz.
  • Shady Contacts

    Shady Contacts, gelen aramalarınızı ve mesajlarınızı meraklı gözlerden saklamanızı sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulamasıdır.
  • Simpler Contacts

    Simpler Contacts, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir adres defteri düzenleme uygulamasıdır.