TunnelBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
263,472 TOPLAM İNDİRME
1.36 MB DOSYA BOYUTU

TunnelBear internet gizliliğinizi korumak ve kimliğinizi gizlemek için kullanabileceğiniz başarılı bir güvenlik yazılımıdır.

TunnelBear internet trafiğinizi yönlendirmek ve dünya üzerinde farklı bir ülkeden internete giriyormuşsunuz gibi görünmek için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır. Böylelikle internet üzerinde anonim olarak özgürce gezinerek kimliğinizi saklayabilirsiniz.

TunnelBear bilgisayarınızın doğrudan bağlantı kurduğu diğer uzak sunucu ile aranızda olan veri akışını şifreleyerek tüm verilerinizin gizliliğini korumaktadır. Tamamen gizliliğiniz korumaya yönelik olarak tasarlanan TunnelBear'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Programı kullanabilmek için öncelikle ücretsiz bir şekilde kayıt olarak, e-posta adresinize gelen onaylama bağlantısına tıklamalısınız. Ardından kendi hesap bilgilerinizle TunnelBear'a giriş yaparak size tanınan aylık 500 MB'lık ücretsiz kotayı kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

TunnelBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,215 TOPLAM İNDİRME

TunnelBear VPN uygulaması ile internette anonim olarak gezinebilirsiniz.

TunnelBear VPN, Android telefonunuza ücretsiz indirip internette kimliğinizi açığa çıkarmadan rahatça gezinmek için kullanabileceğiniz bir sanal özel ağ uygulamasıdır. Her ay ücretsiz 500MB data kullanımı sunan uygulama sayesinde sadece yurtdışında hizmet veren sitelere giriş yapabilirsiniz.

Ücretsiz TunnelBear hesabınız oluşturarak kullanmaya başladığınız uygulama, detaylı ayarlarla uğraşmadan internete farklı bir ülkeden (Amerika, İngiltere vs.) giriş yapma imkanı tanır. Böylelikle ülkemizde henüz kullanılmayan servisleri bu uygulama aracılığıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Verilerinizi şifreleyerek internettte güvenli şekilde gezinmenizi sağlayan TunnelBear, ücretsiz 500MB data kullanımı sunar. Uygulama hakkında tweetleyerek her ay ekstra 1GB dataya sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra aylık 7.99 dolar veya senelik 49.99 dolar ödeyerek limitsiz internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yenilikler:

  • TunnelBear’ı doğrudan ana ekrandan açma
  • Bağlantı, stabilite ve güvenlik iyileştirmeleri
  • Grafiksel iyileştirmeler
  • %23 daha fazla veri kullanımı
Erkan Calp

TunnelBear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,665 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Güvenli VPN uygulaması TunnelBear ile yurtdışındaki servisleri kullanabilirsiniz.

iPhone ve iPad'de ücretsiz kullanılabilir en iyi VPN uygulamalarından biri olan TunnelBear ile internette izinizi bırakmadan güvenli bir şekilde gezinebilirsiniz. Sizi internete başka ülkelerden giriyormuş gibi gösteren uygulama, ücretsiz 500MB veri kullanımı sunar. 

İnternete farklı bir ülkeden giriş yapıyormuş gibi göstererek, sadece yurtdışındaki kullanıcıların yararlanabildiği müzik, video, film servislerini rahatça kullanabilmenizi sağlayan TunnelBear, internet kullanımı sırasında verilerinizi şifreler.

Kullanımı son derece basit olan uygulama ücretsiz 1GB'a kadar veri kullanmanız izin verir. Dilerseniz aylık (7.99 dolar) veya yıllık (49.99 dolar) paketlerden satın alarak data kullanımını dert etmeden internette rahatça gezinebilirsiniz.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan bu VPN uygulamasını kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken ücretsiz TunnelBear hesabınızı oluşturmak ve ardından hesabınıza giriş yaparak "On" butonuna dokunmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disconnect

    Disconnect, bir çok en iyi Chrome eklentisi listesine girmeyi başaran bir internet güvenliği ve bilgi koruma eklentisi.
  • Google Calendar

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Google Calendar eklentisidir.
  • ShutApp

    WhatsApp Web kullanırken çevrimiçi durumunuzu tek tıkla gizleyebilirsiniz.
  • UpTo

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir.
  • Belt.io

    Belt.io, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi bağlantı ve metin paylaşma eklentisidir.
  • Send Anywhere

    Send Anywhere, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım eklentisidir.
  • Touch VPN

    Touch VPN, erişime engellenmiş web siteleri ve uygulamalara kolayca ulaşabilmenizi sağlıyor.
  • ZenMate

    ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.