Turbo FAST

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,224 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Turbo FAST dinamik atmosferiyle dikkat çeken eğlenceli bir yarış oyunudur.

Turbo FAST oynayabileceğiniz en keyifli yarış oyunlarından bir tanesi. Hem iOS hem de Android cihazlar için indirilebilir olan TURBO Fast’te hıza meraklı bir salyangozu canlandırıyoruz. Turbo salyangozundan ilham alan üreticiler ortaya gerçekten keyifli bir oyun çıkartmış.

Oynamaya başladıktan hemen sonra canlı grafikler ve yüksek dozdaki dinamizm dikkatleri çekiyor. Oyunda hız teması ve hissi çok iyi yansıtılmış. Turbo FAST’teki nihai amacımız yarışları en kısa sürede bitirmek.

Bu tarz yarış oyunlarından beklendiği gibi Turbo FAST’te de çok sayıda upgrade seçenekleri sunulmakta. Salyangozu dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz ve bu da oyuncuların daha kişisel bir deneyim yaşamalarını sağlıyor.

Toplamda 13 farklı yarış pistinin bulunduğu oyunda çeşitli performans güçlendirmeleri yaparak karakterin daha hızlı gitmesini sağlayabiliyoruz. Eğer siz de yarış ve hız oyunlarından hoşlanıyorsanız TURBO Fast mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Turbo FAST

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Turbo FAST bugüne dek oynadığınız en eğlenceli yarış oyunları arasında yer alabilecek düzeyde bir yapım.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz Turbo FAST bugüne kadar oynadığınız en ilginç yarış oyunları arasında yer almaya aday bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda hıza meraklı bir salyangozu kontrol ediyoruz.

Turbo salyangozundan ilham alan üreticiler ortaya bu muhteşem oyunu çıkartmış. Daha oyun ilk girdiğimiz andan itibaren grafiklerin kalitesi ve dinamik oyun yapısı dikkatlerimizi çekiyor. Özellikle hız duygusu ve yarış hissiyatı oyunda çok iyi bir şekilde yansıtılmış. Toplamda 13 farklı tasarımlı pist üzerinde yarışlara katılıyoruz ve rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz. Oyunda keyfinize göre seçebileceğiniz farklı oyun modları yer almakta.

Yarış oyunları görmeyi istediğimiz türden upgrade seçenekleri sunan Turbo FAST’teki karakterinizi dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Bu sayede daha kişisel bir deneyim yaşama fırsatınız olacaktır. Eğer yarış oyunları dikkatinizi çekiyorsa Turbo FAST denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Racing League

    Turbo Racing League, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.
  • Turbo Toys Racing

    Turbo Toys Racing, çizgi filmlerden esinlenilerek geliştirilmiş bir yarış oyunu.
  • Turbo Wheels

    Turbo Wheels mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Turbo Bit

    Turbo Bit, ataride oynadığınız eski araba yarışı oyunlarını sizlere hatırlatacak olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android yarış oyunudur.
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Highway Rally: Fast Car Racing

    Highway Rally: Fast Car Racing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Fast Racing 3D

    Fast Racing 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir yarış oyunudur.
  • Car Racing Super Fast 2014

    Car Racing Super Fast 2014 tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz yarış oyunudur.