Turbo VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
6,095 TOPLAM İNDİRME
188.9 MB DOSYA BOYUTU

100 milyondan fazla kullanıcısına 10 binin üzerinde ücretsiz sunucu desteği sağlayan Turbo VPN, Windows sürümü ile Tamindir'de!

Dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcısı olan Turbo VPN, kullanıcıların güvendiği bir uygulama olarak biliniyor. Erişim engeli olan sitelere ulaşabilmenin ötesinde pek çok farklı avantajı daha beraberinde getiriyor. Ağ güvenliğini koruma, yayın videolarını izleme ve istenen içerikleri kolayca indirme gibi çeşitli özellikler sunuyor.

Turbo VPN İndir

"En güvenli" VPN hizmeti olarak adım atan Turbo VPN, windows sürümü ile bilgisayarlarda oynanan oyunların hızını artırma ve WiFi noktalarını güvence altına alıp, güvenlik duvarlarını aşma gibi işlemleri de kolayca yerine getiriyor.

Her türlü ağ şartına karşı gizli ve güvenli bir şekilde internete erişim sağlama fırsatı sunuyor. Optimal snuculara bağlanarak bölgesel kısıtlamalar ve güvenlik duvarlarına takılmadan sayfalar arası gezinme imkanını artırıyor. 

Ücretsiz ve sınırsız bir VPN programı olarak öne çıkan Turbo VPN, her an her yerde bağlantı gerçekleştirebiliyor. İşyerlerinde, evlerde veya okullarda fark etmeksizin IP adresini gizleme ve anonim bir şekilde internette gezinme olanağını kullanıcılarına yaşatıyor.

IPsec protokolü ve OpenVPN protokolü ile ağ kimliğini gizli tutan uygulama; takip edilme, teşhis edilme veya görüntülenme durumlarına karşı otomatik kapanma anahtarına sahip. Böylece hiçbir tehlikeye maruz kalmadan kesintisiz bağlantı gerçekleştirilebiliyor.

Turbo VPN Özellikleri

  • Askeri düzeyde şifreleme
  • Ağları güvence altına alma
  • Sosyal ağlar, tarayıcılar, siteler arası kesintisiz erişim
  • Netflix veya Hotstar gibi oynatıcılarda ultra hızlı performans
  • PUBG, Call of Duty, Mobile Legens gibi oyunlarda yüksek hız
  • Geniş bant aralığı
  • Dünya genelinde 10 binin üzerinde ücretsiz sunucu.
Hasan Okçu

Turbo VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
15,115 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Turbo VPN, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir engelli sitelere giriş uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz engelli sitelere giriş çözümü olan Turbo VPN, temel olarak internet sansürünü atlatmanıza imkan tanıyor.

Dünya üzerinde sıklıkla internet sitelerine erişim engellenebiliyor. Turbo VPN bu tür engelleri aşmak için devreye girmektedir. 

Turbo VPN İndir

Turbo VPN, internet trafiğinizi farklı coğrafi konumda yer alan bir sunucuya yönlendirerek bu sunucu üzerinden internete bağlanıyormuşsunuz gibi internet kullanmanızı mümkün kılıyor.

Bu sayede dünyada uygulanan internet sansürlerini atlatabiliyorsunuz. Turbo VPN'i farklı yapan özellik ise oldukça pratik bir kullanım sunması. Turbo VPN ile tek bir dokunuşla VPN sunucusuna bağlanarak internet bağlantınızı yasaksız hale getirebiliyorsunuz.

Turbo VPN halka açık WiFi ağlarını kullanırken size internet güvenliğinizi sağlama olanağı sağlıyor. Bu sayede bu tür kablosuz ağlara bağlanırken kullanıcı bilgilerinizin çalınması derdinden kurtulabiliyorsunuz.

Turbo VPN APK diğer VPN uygulamalarına kıyasla herhangi bir kota koymamaktadır. Bu nedenle birçok insan Turbo VPN'i tercih etmektedir. Diğer VPN'lerden en büyük farkı sınırsız olması ve diğer uygulamalara kıyasla birçok ülkeye ücretsiz bağlanabilmesidir. Siz de engelli sitelere girmek istiyor ve en iyi ücretsiz VPN uygulamalarından birini arıyorsanız Turbo VPN son sürüm indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Turbo VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
188.9 MB DOSYA BOYUTU

Turbo VPN ile dünyanın her yerinden kesintisiz ve hızlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz.

MacBook bilgisayarlarda çevrimiçi gizliliği korumak ve verileri daha güvenli bir şekilde tutmak için Turbo VPN sıkça tercih ediliyor. 10 binin üzerinde kürsel sunucusu bulunması ile alternatifleri geniş bir skalada tutuyor. Kullanıcılar bu sayede istedikleri sunucuya bağlanarak güvenli ve hızlı bir şekilde internet üzerinde dolaşabiliyor.

Turbo VPN Mac İndir

Özel ve güvenli bir şekilde sayfalara bağlantı gerçekleştiriliyor. IP adresini gizleme ve anonim bir şekilde sayfalar arası gezinme sağlanıyor. Son derece hızlı bir şekilde bağlantı gerçekleştiren Turbo VPN ile erişim engeli olan sitelere erişim sağlamanın ötesinde işlemler yapılabiliyor.

100 milyonun üzerinde kullanıcısı olan VPN uygulaması, sınırsız ve ücretsiz olması ile tercih edilebilirliğini artırıyor. Sunucu sayısının yüksek olması da dünyanın her noktasındaki kullanıcıya hitap ediyor.

İstenen her anda kullanıma hazır bir şekilde bekleyen Turbo VPN; sayfalar, tarayıcılar ve sosyal medya uygulamalarının hepsinde kesintisiz çalışıyor. Bunların ötesinde Mac bilgisayarlarda oyun oynama hızını artırma ve videoları daha akıcı, kesintisiz izleme imkanı da sunuyor.

Turbo VPN Özellikleri

  • Sitelerde özel ve gizli gezinme
  • Wi-Fi bağlantı noktalarında güvenli bağlantı
  • Her siteye kesintisiz bağlantı
  • 10 bin üzerinde sunucu (40 ülkeden fazla)
  • Kararlı ve kesintisiz bağlantı
  • Kullanım kolaylığı
Hasan Okçu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • HMA! PRO VPN

    HMA! PRO VPN (Hide My Ass VPN), güvenli, hızlı bağlantı sunan en iyi VPN programı.
  • ZenMate

    ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited İndir: Keepsolid VPN Unlimited programı ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz.