Türk Kızılayı Mobil Bağış

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Telefonunuzdan bağışta bulunun.

Türk Kızılayı Mobil Bağış, maddi durumu yerinde olan her vatandaşın akıllı telefonunda olması gereken bir uygulama. Genel bağış, sosyal yardım bağışları, afet müdahale bağışları, zekat, adak ve kurban vekaleti, filtre, fidye ve saymakla bitmeyecek birçok kategoride bağış seçenekleri sunan mobil uygulama, bağış yapmak için vakit bulamadıkları söyleyen kişiler için tasarlanmış adeta.

Kurulduğu günden bu yana insani yardım faaliyetleriyle milyonlarca insana ulaşan, çalışmalarını bağışçılardan aldığı güçle yerine getiren Türk Kızılayı’nın internet sitesi üzerinden bağış yapabildiğiniz gibi Türk Kızılayı Mobil Bağış uygulaması üzerinden de bağışınızı hızlıca yapabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirip cep telefonu numaranız, TC Kimlik numaranız veya e-posta adresinizle giriş yaptıktan sonra ne bağışı yapacağınızı seçiyor ve güvenli ödeme ile bağışınızı yapıyorsunuz. Dilerseniz Bağışlarım altından yaptığınız tüm bağışları görebiliyor, takibini yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Türk Kızılayı Mobil Bağış

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
37.4 MB DOSYA BOYUTU

Telefonunuzdan bağış yapın.

Türk Kızılayı Mobil Bağış uygulaması, insani yardım faaliyetlerine bağışta bulunarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabileceğiniz bir uygulama. Maddi durumu yerinde olan her vatandaşın akıllı telefonunda bulunması gerektiğini düşündüğüm bağış yapma uygulaması, birçok kategoride bağış seçenekleri sunuyor. Yüksek ödeme güvenliği ile bağışlarınızı güvenle yapabiliyorsunuz.

Türk Kızılayı’nın bağışları aldığı resmi internet sitesinden çok daha pratik kullanım sunan Türk Kızılayı Mobil Bağış uygulamasına e-posta adresiniz, TC. Kimlik numaranız veya cep telefonu numaranızla giriş yapabiliyorsunuz. Hali hazırda Türk Kızılayı Bağış sitesine üyeyseniz aynı üyelikle mobil uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz. Bağışlar, genel bağış, sosyal yardım bağışları, uluslararası bağışlar, filtre, zekat, adak, fidye gibi kategorilere ayrılmış. Türk Kızılayı, bağış ödemelerinin güvenliği SSL tabanlı 128-bit şifrelemeyle gerçekleştirildiğini önemle vurguluyor. Yaptığınız bağışlar Bağışlarım sayfasında toplanıyor. Buradan ne zaman, nereye, ne kadar bağış yaptığınızı görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Kızılayı

    Türk Kızılay Derneği'nin resmi mobil uygulaması
  • Vodafone Cep Bağış

    Vodafone Cep Bağış ile mobil cihazınızdan kolayca bağış yapabilirsiniz.
  • Haytap Shop

    Haytap Shop uygulamasıyla evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir, barınaklara bağış yapabilirsiniz.
  • Indiegogo

    Indiegogo bağımsız girişimcileri ve destekçileri bir araya getiren bir proje ve bağış platformudur
  • Chideo

    Chideo uygulaması ile hem hayır kurumlarına bağış yapabiliyor, hem de karşılığında ünlülerin çok özel yayınlarını izleyebiliyorsunuz.
  • Donate a Photo

    Hayır kurumlarına 1 dolarlık bağış yapabilmek için para ödemek yerine fotoğrafınızı paylaşabildiğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında