Türkçe-İngilizce Sözlük

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
293,258 TOPLAM İNDİRME
12.6 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz Türkçe - İngilizce Sözlük programı olarak kullanabileceğiniz bu programda, devasa bir veri tabanı bulunabiliyor.

Ücretsiz Türkçe - İngilizce Sözlük programı olarak piyasaya sürülen program, veri tabanı ile dikkatleri çekiyor. Kur Yazılım tarafından yayınlanan program, içerisinde binlerce kelime ve deyim içeriyor.

Programın içerisinde 117.577 farklı sözlük ve kavram yer alıyor. Bunlar açıklamaları ve diğer detayları ile görülebiliyor. Kolayca kullanılabilen program ise içerisinde farklı sözlük özellikleri de barındırabiliyor.

Kur Yazılım ücretsiz Türkçe - İngilizce sözlük programı özellikleri

- Türkçe-İngilizce
- İngilizce-Türkçe
- Teknik Terimler
- Bilişim Terimleri
- Bilgisayar Terimleri
- Elektronik Terimleri
- Tıp Terimleri

Kısayol tuşuyla diğer programlardan kolayca ulaşma

Belirlediğiniz kısayol tuşu ile (CTRL+U gibi) diğer programlardan kolayca Sözlük programını etkinleştirebilirsiniz. Eğer, çalıştığınız pencerede bir metni işaretlemişseniz bu metin otomatik olarak Sözlük programına aktarılır.
Örneğin, bir web sayfasında anlamını merak ettiğiniz bir sözcüğü fareyle işaretleyip (seçip) belirlediğiniz kısayola basarsanız program açılacak ve bu ifadenin anlamını sözlükte aranacaktır.

Tamindir

Türkçe-İngilizce Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,651 TOPLAM İNDİRME

Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır

Türkçe-İngilizce Sözlük sahip olduğu özellikler ve kullanım kolaylığıyla İngilizce öğrenirken veya konuşurken size büyük faydası dokunabilecek bir mobil İngilizce sözlük uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Türkçe-İngilizce Sözlük hem İngilizce'deki kelimeleri Türkçe'ye çevirebiliyor, hem de Türkçe kelimeleri İngilizce'ye çevirebiliyor. Uygulama içerisinde aradığınız kelimelerin karşılıklarına ulaşabilmeniz de gayet kolay. Arama kutusuna çevirmek istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz ve sonrasında İngilizce'deki ya da Türkçe'deki karşılıkları listeleniyor. Türkçe-İngilizce Sözlük'te çıkan sonuçlarda kelimenin İngilizce açıklamalarına da yer veriliyor.

Türkçe-İngilizce Sözlük'ün en önemli özelliği çevrimdışı olarak çalışabilmesi. Eğer internet bağlantısına sahip değilseniz uygulamanın bu özelliği işinize yarayacaktır; çünkü yurt dışı seyahatlerinde internet bağlantısı bulmak problem olabilmekte. Uygulamanın bu özelliğini kullanabilmek için uygulama içerisinden ücretsiz olarak çevrimdışı sözlük dosyasını indirmeniz yeterli.

İngilizce fiil çekimlerini görebilmek için bu uygulamalardan faydalanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kur Yazılım Türkçe-İngilizce Sözlük

    Kur Yazılım Sözlük ile çevrim dışı olsanız bile hem Türkçe'den İngilizce'ye hem de İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yapmanız mümkün.
  • Phyton Sözlük

    Bilgisayarınızda kullanabileceğiniz geniş kapasamlı bir Ingilizce - Türkçe , Türkçe - İngilizce Sözlük
  • İng-Tr Sözlük

    Türkçe`den İngilizce`ye,İngilizce`den Türkçe`ye Rahatça Çeviri Yapabilirsiniz.
  • Asözlük

    Oldukça ufak ve şirin bir görünüme sahip, görev çubuğunda çalışan, kullanımı kolay, online Türkçe - İngilizce, İngilizce - Türkçe sözlük programı.
  • Sözlük(Kur) 1.03

    7 kategori'de toplam 117557 kavramdan oluşan veritabanı:- Türkçe-İngilizce- İngilizce-Türkçe...
  • DemirSoft İngilizce - Türkçe Sözlük

    Telaffuz özellikli DemirSoft İngilizce - Türkçe sözlük programı barındırdığı binlerce kelime ve eş anlamlı kelime bulma özelliğiyle ücretsiz ve pratik bir program.
  • Cümle Çeviri Programı

    İngilizce-Türkçe,Türkçe-İngilizce dilleri arasında standart,etkileşimli,liste şeklinde çeviri yapabileceğiniz cümle çeviri programıdır.
  • Multilingual Dictionary

    İngilizce Türkçe sözlük ve çeviri uygulaması Multilingual Dictionary, dilerseniz kelime telaffuzlarını dinlemenizi sağlıyor.