Turkcell Hesap Öde

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Hesap Öde ile restoran hesabını faturanıza yansıtarak ödeyebilirsiniz.

Turkcell Hesap Öde, restoran hesabınızı Turkcell faturanıza yansıtarak ödeme kolaylığı sunan bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kartınızın veya paranızın olmadığı durumlarda yani zor durumda kaldığınızda kullanacağınız çok faydalı bir uygulama.

Setcard ile anlaşmalı 20.000’den fazla restoranda hesabı fatura ile ödeme imkanı tanıyan Turkcell Hesap Öde uygulamasının kullanımı da oldukça basit. Ödeme yapacağınız vakit üye iş yerine Turkcell Hesap Öde ile yapacağınızı belirtiyor ve telefonunuzu POS cihazında çıkan karekoda tutuyorsunuz. Hepsi bu kadar!

Gittiğiniz bir restoranda paranız çıkışmadığında veya kredi kartı limitiniz dolduğundan ödeyemediğiniz hesabı Turkcell Hesap Öde sayesinde rahatlıkla ödeyebiliyorsunuz. Akıllı telefon kullanıcısı değilseniz de uygulamayı kullanmanız mümkün. POS cihazına telefon numaranızı girerek işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak uygulamadan faydalanabilmeniz için hattınızın mobil ödemelere açık ve faturanız için otomatik ödeme talimatı vermiş olmanız gerekiyor. Diğer bir deyişle Turkcell işini şansa bırakmıyor. Ayrıca kullanım limitinin 50 TL olması da eksi bir özellik. Bu iki unsuru saymazsak, mobil cihazla ödeme sistemlerinin konuşulduğu şu dönemde son derece başarılı bir uygulama.

Erkan Calp

Turkcell Hesap Öde

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Hesap Öde, restoranda hesap öderken büyük kolaylık sağlayan bir mobil uygulamadır.

Turkcell Hesap Öde, restoran hesabınızı mobil cihazınızla ödemenizi izin vererek cüzdanınızı almadığınız vakit hesap ödemede yardımınıza koşan, hayat kurtaran bir mobil uygulama. Setcard ile anlaşmalı 20.000’den fazla restoranda geçerli olan bu ödeme sisteminin kullanımı da son derece basit ve güvenli.

Turkcell Hesap Öde uygulaması sayesinde aylık 50 TL’yi aşmayan hesabınızı Turkcell faturanıza yansıtarak ödeyebiliyorsunuz. Aylık belirlenen miktar düşük olsa da mobil cihazla ödeme sistemlerini konuştuğumuz şu günlerde Turkcell’in böyle bir uygulama başlatmış olması güzel. Sistemin işleyişi oldukça basit. Ödeme esnasında üye iş yerine Turkcell Hesap Öde ile ödeyeceğinizi söylüyorsunuz. POS cihazında veya işlem slibinde çıkan karekodu iPhone’unuza tuttuğunuzda ödeme gerçekleşmiş oluyor. En güzeli de bu sistemden akıllı telefon kullanıcısı olmayanların da faydalanabilmesi.

Turkcell Hesap Öde uygulamasında “Ödeme Yap” seçeneğinin yanında geçmiş ödemelerinize ulaşabileceğiniz ve sistemi kullanan anlaşmalı üye iş yerlerini görebileceğiniz bölümler de bulunuyor.
Not: Turkcell Hesap Öde uygulamasını kullanabilmeniz için hattınızın mobil ödemelere açık olması ve otomatik ödeme talimatı vermiş bir abone olmanız şart.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.
  • Turkcell Hayal Ortağım

    Görme engellilere özel hazırlanmış Turkcell Hayal Ortağım servisinin mobil sürümüdür.
  • Turkcell Platinum

    Turkcell Platinum ile Platinum dünyasının tüm ayrıcalıklarına telefon ve tabletinizden erişebilirsiniz.
  • Turkcell Bizce

    Turkcell Bizce Android uygulaması kadınlara özel içerik sunuyor.
  • Turkcell Resmi İşlerim

    Turkcell Resmi İşlerim uygulaması ile resmi kurumlardaki işlerinizi mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • Ode To Heroes

    200’den fazla kahramanı deneyimleyeceğiz.
  • SİM

    SİM, moda, güzellik, astroloji, bebek ve çocuk bakımı, alışveriş gibi kadınlara yönelik içerik sunan Turkcell uygulaması.
  • İşaret Dilim

    Turkcell İşaret Dilim uygulaması, işaret dili çeviri, işaret dili sözlük, işaret dili eğitimleri içeriyor.