Turkish King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,273 TOPLAM İNDİRME

Turkish King, King oyuncularının Andriod cihazları üzerinden King oynayarak eğlenebilmesi için geliştirilen ücretsiz bir kart oyunu.

Turkish King, ülkemizde King ya da Rıfkı olarak adlandırılan kart oyununun Android mobil cihazlara uyarlanmış güzel, eğlenceli ve ücretsiz bir versiyonu. 20 el üzerinden oyunan oyunu daha önceden oynadıysanız kurallarını biliyor olacaksınız. Eğer oynamadıysanız bir kaç el içerisinde anlayacasınız.

Kız yok, erkek yok, kupa yok, Rıfkı vb. türden oluşan oyun kuralları çerçevesinde oyuncular sırasıyla sahip oldukları haklar ile oyun türünü seçerek 20 el boyunca mücadele eder. Yirmi elin sonunda aldığınız artı ve eksi puanlar toplanarak en yüksek puana sahip olan oyuncu oyunu kazanır.

Her oyun türünde farklı strateji izlemeniz gereken oyunda başarılı olmak istiyorsanız bir süre kendinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King Online

    King Online, tek başınıza sisteme karşı ya da online olarak diğer oyunculara karşı king oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Shuffle Cats

    Shuffle Cats, Candy Crush'ın geliştiricisi King'in yeni kart oyunu.
  • Turkish Keyboard

    Turkish Keyboard uygulaması, Android cihazlar için geliştirilmiş Türkçe klavye uygulamasıdır.
  • Turkish Airlines

    Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulamasını indirin, uçuş planınızı cebinizden yapın.
  • English Turkish Dictionary

    English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.
  • Turkish for TouchPal Keyboard

    Turkish for TouchPal Keyboard, standart uygulaması içerisinde Türkçe desteği bulunmayan uygulamayı Türkçe kullanmak isteyenler için sunulan klavye uygulaması.
  • Turkish Recipes

    Türk mutfağının lezzetlerini dünyaya sunmak amacıyla hazırlanmış İngilizce bir uygulamadır.
  • Ludo King APK

    Ludo King APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunudur. Çeşitli temalarda oynayın ve arkadaşlarınızla mücadele edin!