Turn Off the Lights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,187 TOPLAM İNDİRME
0.69 MB DOSYA BOYUTU

Turn Off the Lights, Google Chrome tarayıcınız üzerinde görüntülediğiniz video ve resimlere daha çok odaklanmanızı sağlamak amacıyla tasarlanmış etkili bir eklentidir.

Turn Off the Lights, Google Chrome tarayıcısı üzerinde görüntülediğiniz video ve resimlere daha çok odaklanabilmek amacıyla ekranın görüntü dışındaki alanlarını karartan ve size kendinizi sinema salonundaymış hissi verdirten başarılı bir eklentidir.

Eklentiyi kurduktan sonra araç çubuğunuzun sağ üst kısmında ampül işareti belirecektir. Tarayıcınızı kullanarak internet üzerinde resim veya video görüntülerken bu ampül ikonuna tıklarsanız eklenti otomatik olarak ekranda izlediğiniz medya dosyasını tespit ederek ekranın geri kalan kısmını karartacaktır.

Oldukça etkili ve başarılı gözüken bu eklenti ile video izlerken veya resim görüntülerken çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Ekrana gelen video veya resimlerinizi kenarlarına istediğiniz renkte ışıklı çerçeveler ekleyerek video izleme seyrinizi daha da arttırmak mümkün. Ayrıca siyah olarak gelen klasik arkaplan rengini değiştirebilir veya ekran kararması esnasında arkaplanda görüntülenmesi için bir resim seçebilirsiniz. Kendinize göre tamamen düzenleyebildiğiniz ufak boyutlu bu eklenti sayesinde eğleniceğinize eminim.

Özellikleri:

  • YouTube ve Vimeo gibi popüler video sitelerini destekler
  • Video açtığınızda otomatik devreye giren kararma seçeneği
  • Tek buton ile ekranı karartıp tekrar normale çevirebilmek
  • Yavaş yavaş karartma ve aydınlatma seçeneği
  • Sadece T tuşuna basarak evde sinema keyfi
  • Renk seçebilme
  • Sönüklük seviyesini ayarlayabilme ve flash algılama

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu Google Chrome eklentisini, internet üzerinden izlediğiniz dizi, film ve video klipleri daha eğlenceli hale getirmeniz için şiddetle tavsiye ederim.

Barış YANIK

Turn Off the Lights

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
0.71 MB DOSYA BOYUTU

Turn Off the Lights isimli bu eklenti herhangi bir video izlerken arkaplanı karartarak kullanıcıya daha rahat bir izleme deneyimi sunuyor.

Turn Off the Lights'ı kısaca anlatmak gerekirse; kullanıcıların odaklandığı bölüm haricindeki sayfada yer alan her elemanı gölgelendiriyor ve bu sayede kullanıcılar daha konforlu bir internet deneyimi yaşıyorlar.

İnternet tarayıcınıza sorunsuzca ekleyebildiğiniz Turn Off the Lights'ın en iyi özelliklerinden biri de YouTube, Vimeo ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde de çalışabiliyor olması. Eklentiyi favori tarayıcınıza yükledikten sonra toolbar bölümünde gri bir lamba ikonu beliriyor. Tarayıcınızla internette dolaşırken bu ikona tıkladığınız zaman o an sayfanızda yer alan bölümler gölgelendiriliyor ve geriye sadece ilgilendiğiniz asıl kısım kalıyor. Eklenti o anki sayfanızda herhangi bir video bulamazsa, tüm sayfa kararıyor. Eklentiyi devre dışı bırakmak için yine gri lamba ikonuna tıklamanız yeterli. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turn Off Timer

    Turn Off Timer bilgisayarınızı istediğiniz zaman kapatmak üzere ayarlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • AlomWare Lights

    AlomWare Lights ile klavye durumunuzu görev çubuğunuz üzerinden görüntüleyebiilirsiniz
  • Intel Easy Migration

    Intel Easy Migration ile bilgisayarınızdaki dosyaları ve bağlantıları kolayca chromebookunuza taşıyabilirsiniz
  • Adblock Fast

    Adblock Fast eklentisi sayesinde can sıkan reklamları kolayca engelleyebilirsiniz.
  • GetThemAll

    GetThemAll, Microsoft Edge üzerinde kullanılabilen bir tür indirme yöneticisi eklentisidir.
  • Adobe Flash Player

    Adobe Flash Player programı, Windows bilgisayarlar için flash oyunları oynamak gibi flash içerikleri görüntülemek için bir tarayıcı eklentisidir.
  • Bitly

    Bitly, linklerinizi organize etmek, kaç kez tıklandıklarını saymak ve kolayca paylaşımda bulunabilmek için kullanabileceğiniz etkili ve başarılı bir Google Chrome eklentisidir.
  • RoboForm

    Otomatik form doldurucu ve şifre yöneticisi RoboForm ile site hesaplarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.