Tweak Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,719 TOPLAM İNDİRME
1.64 MB DOSYA BOYUTU

Kullandığınız işletim sistemi hakkında fazla bilginiz olmadığı halde birkaç ince ayar yaparak hızını arttırmak istiyorsanız aradığınız program Tweak Manager.

Tweak Manager sisteminize ince ayar yapmanızı olanaklı kılan, kullanımı oldukça basit bir programdır. Tweak Manager ile kayıt defteri ya da sistem ayarları hakkında pek fazla bilginiz olmadan sistemizine ince ayar çekmeniz mümkün. Programda bulunan ayarların tanımları anlaşılır olduğundan herhangi bir ince ayar için tıkladığınızda bunun sonucunun ne olacağını anlıyorsunuz.

Masaüstünde sağ tıklamanın çalışmamasından CD yakmanın kapatılmasına, sisteme özel klasörlerin yerlerinin değiştirilmesinden internet bağlantınızın optimize edilmesine kadar pek çok ayarı bu programla birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Tweak Manager'la yaptığınız işlemleri unutmamanız için bu işlemler program tarafından hemen işaretleniyor, bu sayede yaptığınız değişiklikleri daha sonra hatırlamanız kolaylaşıyor.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Tweak

    Windows'un performansını ve kullanım verimliliğini arttırmak için ihtiyacınız olan özelliklerin bulunduğu profesyonel bir sistem aracı olan Easy Tweak ile istediğiniz tüm özellikler elinizin altında olacak.
  • Tweak-8

    Tweak-8 yazılımını kullanarak Windows 8 işletim sisteminiz üzerinde performans iyileştirmeleri yapabilirsiniz.
  • Tweak-XP Pro

    Tweak-XP Pro sizin için Windows XP işletim sisteminizi en iyi hale getirirken gizli kalan tüm özelliklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • WINner Tweak 3 Pro

    Windows işletim sistemini küçük ayarlamalarla optimize eden WINner Tweak ile bilgisayarınızda hem performans hem de güvenlik artırıcı düzenlemeler yapabilisiniz.
  • Magic Tweak Türkçe Yama 2.60

    Program Mükemmel Bir Windows Düzenleme Aracı. Windows İşletim Sisteminizdeki Gizli Kalmış Tüm İnce Ayarlarınızı Bu Programla Çok Kolay Bir Şekilde Yapacaksınız.
  • Magic Tweak

    Program mükemmel bir Windows düzenleme aracı. Windows işletim sisteminizdeki gizli kalmış tüm ince ayarlarınızı bu programla çok kolay bir şekilde yapacaksınız...Tertemiz ve kişiselleştirdiğiniz bir Windows ile daha eğlenceli oturumlar a
  • Advanced XP Tweak

    Advanced XP Tweak Güçlü ve Kolay Bir Sistem Aracıdır.
  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.