Twitter Engage

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Twitter Engage, Twitter üzerinden paylaştığınız yazıların ve özellikle videolara dair istatistik sunan, takipçileriniz ile daha yakından iletişime geçmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Twitter Engage, iPhone ve iPad üzerinden kullanılabilen ve Twitter'da paylaştıklarınıza dair daha ayrıntılı istatistikler veren bir uygulamadır.

Facebook, yakın zaman önce kullanıma açtığı Facebook Mentions isimli uygulamayla, özellikle ünlü isimlerin takipçileri ile daha yakından iletişim kurabilmelerine olanak veren bir uygulama yaratmıştı. Bu uygulamayla birlikte çok takipçisi olan kimseler, daha rahat video ve resim paylaşabiliyor, takipçileri ise onları daha kolay takip edebiliyordu. Twitter da buna benzer bir atak gerçekleştirerek, Twitter Engage'i duyurdu.

Twitter Engage de Facebook Mentions'a benzer hizmetler sunuyor. Twitter üzerinden çokça takipçisi olanların kullanması için hazırlanan uygulama, paylaştıklarınız kimlere nasıl ve ne kadar ulaştığını daha rahat görmenize olanak sağlıyor. Ayrıca takipçilerinizden gelen bildirimleri ya da soruları daha rahat görmeniz de yine Twitter Engage üzerinden mümkün kılınmış durumda. Üstelik, Twitter Engage kullanarak içerik üretenlere Twitter da destek vermeyi düşünüyor. Yakın zaman sonra faaliyete geçecek bir programla birlikte, videolarını Twitter üzerinden paylaşan kişiler, bu videoları üzerinden para da kazanabilecekler. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X

    X, en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Twitter'ın Apple iOS uygulamasıdır.
  • Mastodon

    Twitter'ın yeni rakibi ve güncel sosyal medya uygulaması Mastodon birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.
  • Scope (Periscope)

    Scope (Periscope), Twitter tarafından hazırlanmış ve kullanıcılara canlı video yayını yapma şansı sunan bir sosyal medya uygulaması.
  • TweetBoost

    TweetBoost, Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter üzerinde takipçi sayısını arttırmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen başarılı ve kolay kullanıma sahip bir iOS uygulamasıdır.
  • Sayonara

    Sayonara, Twitter kullanıcılarının kendilerini kimlerin takip etmeyi bıraktığını görmesini ve bildirim almasını sağlayan yararlı bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Hive Social

    Twitter ve daha fazla uygulamanın bir arada bulunduğu uygulama Hive Social, son dönemlerin popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor.
  • HootSuite

    iPhone, iPad ve iPod Touch ile Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare hesaplarınızın yönetilmesini sağlayan HootSuite, kullanışlı bir sosyal medya uygulaması.
  • Thirst for Twitter

    Twitter'a farklı bir arayüzden bakmak istemez misiniz?