twofold inc.

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

twofold, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça kaliteli bir şekilde hazırlanmış bulmaca oyunudur.

twofold inc. Android için geliştirilen bir tür bulmaca oyunudur. 

Grapefrukt Games tarafından geliştirilen twofold inc. son zamanlarda gördüğümüz en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi diyebiliriz. Görselliğiyle oyuncuları çoktan etkilemeyi başaran yapım, oynanışındaki farklılık sayesinde de dikkatleri çekmiş durumda. DAha önceki bulmaca oyunlarından aşina olduğumuz teknikleri, matematik ile bir araya getiren ve oyunculara çok hızlı matematik işlemleri yaptırmayı amaçlan bir oyun.

Bunun için oyunun her bölümünde karşınıza farklı sayılarda kareler çıkıyor. Karelerin her biri ya da bir grubu başka renge boyanmış oluyor. Sol üstte yer alan sayılar ise ulaşmaya çalıştığınız işlemi gösteriyor. Örneğin; sol üstte mavi renkte 8 sayısı yer alıyorsa, iki farklı mavi kareyi yan yana getirmeniz ve 8 sayısına ulaşmanız gerekiyor. 16 yazıyorsa ya da 32 yazıyorsa yine aynı işlemi devam ettiriyorsunuz. Ayrıca bu renkler yan yana değillerse, yerlerini değiştirip yan yana hale getirme şansınız da var.

Ramazan Tugay Kahraman

twofold inc.

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
32.8 MB DOSYA BOYUTU

Twofold inc. iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

twofold inc. iPhone ve iPad'ler için geliştirilmiş matematik ve bulmaca türünü bir araya getiren bir oyundur.

Grapefrukt Games tarafından geliştirilen twofold, klasik bulmaca oyunlarının özelliklerini kendi içerisinde barındırıyor. Fakat bunları çok farklı şekillerde bir araya getirmeyi de başarmış ve ortaya orijinal bir oyun çıkarmış. 

Oyun boyunca amacımız aslında aynı renkli kareleri bir araya getirmek. Ancak bunu kafamıza göre yapamıyoruz. Ekranın üst tarafından yer alan sayılara ulaşmaya çalışıyoruz. Örneğin; yukarıda kırmızı için 16 sayısı yer alıyorsa, dört farlı kırmızı kareyi bir araya getiriyor ve 16 sayısına ulaşıyoruz. Aynı işlem başka renkteki kutular için de geçerli oluyor. Ayrıca kutuların yerlerini de değiştirmek mümkün. Böylece en iyi noktaya ulaşıp, doğru sayıyı arıyoruz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plague Inc. APK

    Plague Inc. APK, dünyayı kendi virüsünüzle yok etmeye çalıştığınız bir strateji simülasyon oyunudur. Kendi virüsünüzü yaratın, dünyaya salın ve herkesin yakalanması için elinizden geleni yapın!
  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • War Inc

    War Inc ile 3. Dünya Savaşı'na katılıyoruz
  • SMILE Inc.

    SMILE Inc., popüler YouTuber RomanAtwood'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunu.
  • Dungeon, Inc.

    Dungeon, Inc., zindanınızı inşa edip zindanlara saldırdığınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Egg, Inc.

    Egg, Inc, kendi tavuklarınızı yetiştirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Warplane Inc.

    Warplane Inc., Android telefonlarda internetsiz oynanabilen uçak simülatörü oyunu.
  • Soldiers Inc: Mobile Warfare

    Soldiers Inc: Mobile Warfare, Android platformunda gelecekte geçen online strateji oyunu olarak yerini alıyor.