UEFA EURO 2016 FAN Guide App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.

UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilen bir spor uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. UEFA'nın EURO 2016 için hazırladığı resmi uygulamalardan birisi olan UEFA EURO 2016 FAN Guide App ile gözünüz kulağınız Fransa'da olacak.

Bu yıl ülkemizin de içerisinde yer aldığı EURO 2016'ya gidecek taraftarlar için özel olarak hazırlanmış olan UEFA EURO 2016 FAN Guide App ile Fransa'da zorluk çekmeyeceksiniz. Turnuvaya yerinde katılan hayranlara rehberlik etmesi için geliştirilen uygulama ile hem şehri tanıyacak hemde maçların takibini yapabileceksiniz. Mekanlardaki ulaşım yolları, en uygun seyahat araçları, konaklama yerleri ve daha pek çok pratik bilgiye bu uygulama ile sahip olabileceksiniz. Maç takvimlerini görüntüleyebilir, maç sonuçlarını takip edebilir ve son futbol haberlerini uygulama ile görüntüleyebilirsiniz. Online mağazalarda alışveriş yapabilir ve Fransa'da ihtiyacınız olacak daha pek çok şeyi bu uygulama ile yapabilirsiniz.

UEFA EURO 2016 FAN Guide App uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

UEFA EURO 2016 FAN Guide App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

UEFA EURO 2016 FAN Guide App, iOS işletim sistemine sahip cihazlar ile EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.

UEFA EURO 2016 FAN Guide App, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilen bir spor uygulamasıdır. EURO 2016 için özel olarak geliştirilen uygulama ile turnuvayı yerinden takip eden taraftarlar asla zorluk çekmeyecek.

UEFA'nın EURO 2016 için hazırladığı resmi uygulamalardan birisi olan UEFA EURO 2016 FAN Guide App ile Fransa'da zorluk çekmeyeceksiniz. Turnuvayı yerinden takip edenler için özel olarak hazırlanan uygulama ile pek çok pratik bilgiye anında sahip olabileceksiniz. Ulaşım, konaklama ve yemek gibi kritik konularda bu uygulamadan yardım alabilirsiniz. Ayrıca uygulama sayesinde maçların takibatını yapabilir ve güncel futbol haberlerini de okuyabilirsiniz. Ülkemizin de bu sene içerisinde yer aldığı EURO 2016'nın tüm heyecanını bu uygulama ile takip edebilecek ve aynı zamanda eğer turnuvayı Fransa'da takip ediyorsanız zorlanmayacaksınız. Ulaşım yolları, seyehat araçları, maç saatleri, stat lokasyonları gibi tüm bilgileri bu uygulama ile elde edilirsiniz. UEFA EURO 2016 FAN Guide App uygulamasının size rehberlik yapan bir uygulama olduğu da söylenebilir.

UEFA EURO 2016 FAN Guide App uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • Lewandowski: Euro Star 2016

    Lewandowski: Euro Star 2016, yıldız futbolcunun imzalı tişörtlerini, toplarını kazandıran top sektirme oyunu.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • EU16

    EU16, Euro 2016 Fransa için özel hazırlanmış mobil oyunlardan biri.
  • UEFA Champions League

    UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.
  • UEFA Europa League

    UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.
  • Komodor - TV Guide

    Komodor - TV Guide, televizyonda oynayan film, dizi, spor ve diğer programları takip edebileceğiniz tv rehberi uygulaması.
  • UEFA CL PES FLiCK

    UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şut atma oyunudur