Ülker Maarif Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
680 TOPLAM İNDİRME

Asırlık gelenek maarif takvimlerinin günümüze uyarlanmış versiyonuyla günlük birçok öneri ve bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yüzlerce yıl önce başlayan geleneğin günümüze uyarlanmış versiyonu olan Ülker Maarif Takvimi ile birçok bilgiye Android cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

Çok eski zamanlarda ortaya çıkan maarif takviminde; yemek tarifleri, maniler, hava durumu ve isim önerileri gibi bölümleri takvim yapraklarında bulabiliyorduk. Günümüzde eskisi kadar kullanılmayan yapraklı takvimlerin yerini dijitallerin almasıyla birlikte, maarif takvimi kavramı da buna ayak uydurdu diyebiliriz. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Ülker Maarif Takvimi uygulamasında; hava durumu, namaz vakitleri, tarih, hava durumu, günün sözü, tarihte bugün, yemek tarifleri, ipuçları ve günün hikayesi gibi birçok bölüm bulunuyor.

Uygulamada bulunan içerikleri arkadaşlarınızla ya da sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabileceğiniz uygulama, nostalji yaşamak isteyenlerin yanından ayırmayacakları türden. Sade ve şık bir tasarımın hakim olduğu Ülker Maarif Takvimi uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, günlük önerileri ve bilgileri takip edebilirsiniz

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fenerbahçe Ülker Stadyumu

    Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Türkiye'nin ilk stadyum uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Semerkand Takvimi

    Semerkand Takvimi uygulamasıyla Android cihazlarınızdan namaz saatlerine kalan zamanı takip edebilirsiniz.
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Lovegg

    Lovegg, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aşk takvimi olarak dikkat çekiyor.
  • Eventz

    Eventz, Android cihazlarınız için geliştirilmiş bir etkinlik uygulamasıdır. Gece hayatından uzak kalmak istemeyenlere güncel bir etkinlik takvimi sunar.
  • Fazilet Takvimi

    Fazilet Takvimi, adından da anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir fazilet takvimi uygulaması.
  • Diyanet Takvimi

    Diyanet Takvimi ile takvim yaprakları mobile taşınıyor.
  • Adet Takvimi

    Adet Takvimi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca adet takviminizi oluşturabiliyorsunuz.